Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podle BIS není hrozbou islám, ale odpůrci multikulturalismu.

5. 6. 2019

Vedení BIS požaduje posílení pravomoci k potíráni vlasteneckého odporu

Autor: Lukáš Lhoťan | Publikováno: 5.6.2019 | Rubrika: Zamyšlení

Mohamed - karikatura

 

Ředitel BIS Koudelka, který si vede vlastní politiku proti demokraticky zvolené vládě a prezidentovi, se nechal v rozhovoru pro Idnes.cz slyšet, že "já si myslím, že do budoucna riziko extremismu, hlavně pravicového, bude růst."

 

Ne islámský terorismus, ale pravicový je prý hrozbou.

 

ANO, protože to co se nazývaný pravicí, ale ve skutečnosti to jsou lidé levicového i pravicového myšlení milující svou kulturu a zemi, tak ti asi stále více chápou, že demokraticky není možné islamizaci zastavit.

 

Ano, pak se mohou uchýlit k násilí. Ovšem úkolem BIS je zajistit multikulturní režim a postupné předání Evropy islámu, proto BIS bude potlačovat odpor proti multikulturalismu a neomarxismu, tak jako GESTAPO potlačovalo odpor proti Velkoněmecké říši či StB potlačovala odpor proti komunismu.

 

Nakonec jak pan Koudelka sní o větších pravomocích BIS k potírání pravicového extremismu, tak to už tady dvakrát bylo. Za německé okupace se předchůdkyni BIS říkalo GESTAPO a za bolševika to byla StB (prodloužena ruka NKVD/KGB). Když slyším Koudelku veřejně toužícího po větších pravomocích pro boj proti odmítačům multikulturalismu a neomarxismu, tak se děsím toho, že se vedení BIS rozhodlo jít v šlépějích GESTAPA a StB.

Euportal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář