Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po barevných revolucích budeme mít první covid revoluci ...

20. 8. 2020

Po barevných revolucích budeme mít první covid revoluci ...

 

Evropské orgány v návaznosti na své mimořádné zasedání o krizi v Bělorusku potvrzují, žádné vnější zásahy proti Lukašenkovi: Evropská komise dodá 53 milionů euro přímo občanské společnosti a obchází tak běloruské státní orgány.

Ilustrační foto

20. srpna 2020 - 06:20

 

Jinými slovy, EU se otevřeně vydala na cestu zasahování do vnitřních záležitostí suverénní země. Není to obvyklé a dobře víme, jak to pro tyto země končí. A zejména pro lidi ... Nyní vše pod rouškou „boje proti covid-19“. Protože boj proti covid-19 je ideologický, má smysl pro nevládní organizace, které mohou „léčit“ lidi ...  Čelíme prvnímu pokusu o „covid revoluci“.

 

Zatímco Merkelová a Macron vyzvali Putina, aby vyvíjel tlak na Lukašenka, ale byli odmítnuti, evropské úřady musely vyložit své karty na stůl. A předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová prohlásila, že EU „přesměruje“ 53 milionů euro a pošle je přímo orgánům občanské společnosti. Je zřejmé, že pod rouškou boje proti koronaviru. Po barevných revolucích máme nárok na první covid revoluci ...

 

Tato částka bude rozdělena oficiálně následujícím způsobem. Dva miliony euro  budou oficiálně zaslány „obětem represí“ a jeden milion do sdělovacích prostředků – to určitě zaručí „nezávislost“ některých nebo alespoň těch „finančně odměněných“.

 

50 milionů euro na „boj proti covid-19“. Je to úžasné, ale lidé jsou léčeni v nemocnicích. A nemocnice nejsou součástí „občanské společnosti“ ... Kdo tedy nakonec dostane peníze a za jakým účelem?

 

Běloruský tanec

 

Ať už si někdo myslí o Lukašenkovi cokoli, není věcí cizích mocností rozhodovat, kteří prezidenti jim vyhovují a kteří ne. Ať už na Ukrajině, v Libyi, Sýrii, Venezuele atd. atd. atd. v Bělorusku nebo v Rusku.

 

PS: Kolik milionů euro bylo přiděleno evropskými orgány na těžce zraněným nebo mrtvým „žlutým vestám“? Asi nestáli na „dobré“ straně?

 

(rp,prvnizpravy.cz,blogrussiepolitics,foto:arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář