Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paul Craig Roberts - Tábor svatých je příběhem naší doby

11. 7. 2022

Paul Craig Roberts - Tábor svatých je příběhem naší doby

<< PRVNÍ ZPRÁVY >>Tábor svatých je přesným popisem osudu západního světa. Tento osud nyní prožíváme. Pokud si troufáte znát svou budoucnost a budoucnost svých dětí a vnoučat, můžete si přečíst tento román, který správně předpověděl naši budoucnost v roce 1973.

Paul Craig Roberts, americký publicista

11. července 2022 - 03:20

 

Kniha byla bestsellerem, ale hniloba už začala. Dnes je kniha potlačena. Můžete si to přečíst zde. Bílá etnika jsou nejbezohlednější ze všech národů. Tvoří malou menšinu světové populace a každá bílá země se utápí ve vině kvůli barevným lidem a otevřela své hranice imigrantům-nájezdníkům.

 

Izraelci nemají problém postavit zeď, aby vyhnali Palestince z vlastní země Palestinců, ale prezidentu Trumpovi zabránila Demokratická strana „zazdít“ hranici pro miliony imigrantů-nájezdníků přicházejících přes mexickou hranici bez překážek do USA. Demokraté si myslí, že je budou volit barevné národy, čímž si zajistí vládu. Chvíli budou, ale barevným lidem dojde, že nepotřebují bílé demokraty.

Britové mají nyní své bývalé koloniální poddané jako státní ministry a brzy by mohli mít indického premiéra. Populace Londýna, hlavního města Británie, je etnická menšina Angličanů.

 

Německo, jehož ženy byly masivně znásilňovány ruskými, francouzskými a britskými vojáky po porážce Německa (Američané nemuseli znásilňovat, protože měli hedvábné punčochy, cigarety a čokoládu, které ženy chtěly), je jen částečně německé a tato oslabená populace byla naplněna Turky a uprchlíky z amerických válek na Středním východě a Afriky.

 

Části Paříže jsou nyní muslimské. Ve Francii se staví mešity, nikoli křesťanské kostely.

Kanada je Babylonskou věží, stejně jako USA, kde je nyní španělština konkurenčním jazykem k angličtině. Snahy učinit angličtinu úředním jazykem selhaly. Pokud v USA zavoláte do banky, společnosti vydávající kreditní karty, veřejné služby nebo téměř jakéhokoli velkého podniku, dostanete odpověď v angličtině a španělštině. Jinými slovy, lidé, kteří vytvořili Ameriku, jsou nyní jen její částí.

Dokonce i severské Švédsko je zahlceno a noviny uvádějí, že 25 % švédských etnických žen se bojí opustit svůj domov ve strachu, že budou znásilněny imigranty-nájezdníky.

Itálie je zaplavena, stejně jako Řím. Ve skutečnosti je celá Evropa zahlcena.

Rusko, největší země světa, je sbírka etnik. Bílé obyvatelstvo bylo zdevastováno druhou světovou válkou.

 

Lidé zvyklí na chudobu se rodí snadněji než přetížená bělošská etnika bojující o udržení životní úrovně střední třídy, což je v západním světě obtížnější dosáhnout než dříve. Demografický projekt nebílého západního světa. …..

Vzhledem k tomu, že barevné národy učil Oxford, Cambridge, Harvard, Yale, Princeton, Stanford, UC Berkeley a všichni ostatní spolu s „Projektem 1619“ New York Times, že světové dějiny se skládají z útlaku barevných národů bílý rasismus, budoucnost bílých menšin vypadá bezútěšně.

 

Mimořádné je, že těch několik bílých vůdců, kteří našli odvahu bít na poplach, bylo démonizováno a vyhnáno z politické a intelektuální scény. Pokud jde o bílý intelektuální svět, neexistuje větší zločin než obrana bílých lidí. To se prostě nesmí. Bílé školní okrsky učí bílé děti teorii kritické rasy. Jinými slovy, bílé děti jsou vychovávány a vzdělávány tak, aby měly negativní vztah k bílým lidem, čímž myslí sebe a své rodiče. Když bílí rodiče někdy protestují na schůzích školní rady, riskují, že budou biti bílými policisty a zatčeni. Demokratické školní obvody se pokusily zavést zákony, které zabraňují účasti rodičů.

 

Takže to, co máme, je, že každé bílé etnikum bojuje tak tvrdě, jak jen může, aby se zlikvidovalo.

 

Může se to stát dříve, než bílí liberálové doufají. Hrstka sionistických neokonzervativců z USA, kteří jsou obviňováni, pravděpodobně správně, z používání americké zahraniční politiky, kterou ovládají, v zájmu Izraele, nechala USA a loutky NATO zamířit přes ukrajinský konflikt do války s Ruskem. Protože ani Washington, ani Moskva nemohou přijmout porážku, konflikt může skončit  jaderným Armagedonem.

Člověk by si myslel, že pozůstatky bílých etnik, které jsou vnitřně ohroženy svou politikou otevřených hranic, vedenou vinou, se sjednotí ve snaze vyhnout se konfliktu, který odstraní bělošské obyvatelstvo ze Země.

Válka, která je organizována, válka, která vyústí v to, že všichni bílí přeživší budou druhem navštíveným v zoo, je organizována neokonzervativci, kteří jsou oddáni americké hegemonii, aby chránili a rozšiřovali geografické zájmy Izraele.

Je mimořádné, že ve Spojených státech neprobíhá žádná zahraničněpolitická debata, natož taková, která se blíží debatě během první studené války. Objektivní odborníci na Rusko jako Steven Cohen již neexistují. Aby získal grant, který ho udrží v podnikání, musí se profesor zahraniční politiky držet příběhu: Rusko zlo; USA dobrý.

Bílí lidé udělali maximum, aby se zničili v první a druhé světové válce. Ve třetí světové válce se jim to podaří.

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts, foto:arch.)