Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátá kolona útočí na poslední baštu vlastenectví a rozumu - chtějí sesadit prezidenta

3. 6. 2021

Pátá kolona útočí na poslední baštu vlastenectví a rozumu - chtějí sesadit prezidenta

2. 6. 2021 Janinna  

Česká republika:

Miloš Zeman není podle senátního Výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost schopen vykonávat úřad prezidenta republiky. O návrhu zbavit Zemana funkce rozhodne Senát příští týden. Informoval o tom předseda výboru Pavel Fischer. Dodal, že prezident je často dezorientován a svou činností začíná ohrožovat ostatní ústavní instituce.


Poté, co jinde zlikvidovali Trumpa, dobíjejí globalisté poslední zbytky vlastenectví a rozumu v dalších státech. Minulý týden zaútočila chátra i na bývalého prezidenta Klause s falešným obviněním o převodu 1,3 miliardy dolarů do Ruska. Mladšího Klause zlikvidovali vyhrůžkami a osobními útoky už před dvěma měsíci.

Zemana příliš nemusím, ale je fakt, že jediný našel odvahu postavit se tomu nesmyslu s Patem a Matem řádícími ve Vrběticích.

Jak Zeman tak Trump vsadili na rektální politiku sionistům, ale to už dnes nestačí. Stejnou rektální politiku provádějí stovky dalších kandidátů, takže tomu sionisté nechávají volný průběh. Pokud vůdce padne, nahradí ho lehce jiným alpinistou.

Zeman, Klaus i Trump jsou poslední mohykáni rozumných časů, kdy kolečko bylo kolečko a čtverec čtverec a mohlo se to říkat bez hrozby vězení.

Likvidují je a ti, kdo přicházejí po nich, jsou jen bezcharakterní a bezpáteřní karieristé.

Bůh s námi, pokud se páté koloně podaří je zdiskreditovat a zničit.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-senat-urad-pr…

Zvědavec
https://bit.ly/3ih1c1J

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář