Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parlamentní volby ve Velké Británii byly druhým referendem o Evropské unii.

14. 12. 2019

Parlamentní volby ve Velké Británii byly druhým referendem o Evropské unii. Voliči jasně rozhodli, že chtějí opustit Evropskou unii

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 14.12.2019

Parlamentní volby ve Velké Británii byly druhým referendem o Evropské unii. Voliči jasně rozhodli, že chtějí opustit Evropskou unii – věděli, že volí Johnsona, který to jasně prosazuje a prosazoval. Velká gratulace britskému národu a premiéru Borisi Johnsonovi.   Doufejme, že odchod Spojeného království dotáhne do vítězného konce a Spojené království bude opět svobodnou a suverénní zemí, která ukáže cestu ostatním národům pryč z bruselského područí.

Potřebujeme prosadit obecné a závazné referendum, kdy budete moci hlasovat i o vystoupení z EU i z NATO, i když Vám to Babiš, Kalousek, Ivan Bartoš, Hamáček, Petr Fiala, Gazdík a další chtějí zakázat. Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou lidem!

Naše země musí opět naše! Naše země musí být opět Vaše, Vás, normálních lidí. Nenechme si naši zemi vzít Bruselem a jeho kolaboranty! Pokud chcete, abyste měli právo svobodně rozhodovat o svém osudu, podporujte prosím hnutí SPD!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář