Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pane prezidente, Ústavný činiteli, podpořte Poláky a Maďary při vetu EU

9. 12. 2020

Pane prezidente, Ústavný činiteli, podpořte Poláky a Maďary při vetu EU

Výzva Moravských a Slezských pirátů prezidentu Miloši Zemanovi je načasovaná ke státní návštěvě Andrzeje Dudy, prezidenta Polské republiky v Praze, kde se hlava polského státu setká s českým prezidentem. Čeho se týká ona výzva?

Na Pražském hradě se sejdou prezidenti Polska a Česka

9. prosince 2020 - 08:15

 

„Vážený pane prezidente, vyzýváme Vás jménem našeho politického liberálního nezávislého subjektu, aby jste při probíhající státní návštěvě Andrzeje Dudy, prezidenta Polské republiky, učinil vše k připojení se České republiky k vetu Polska a Maďarska v jednání o rozpočtu Evropské unie," je napsáno v úvodu  výzvy Moravských a Slezských pirátů.


„Moravská a Slezská pirátská strana je založena některými členy Konfederace politických vězňů ČR spolu s jejich příznivci podobně pronásledovanými zločinným totalitním režimem. Proto klade ve svém programu důraz na potírání skryté i veřejné nelegální  migrace, na zákaz rušení Benešových dekretů, zákaz zadlužování naší vlasti jak uvnitř tak i dluhy Evropské unie, nutnost zrušení článku 10a v Ústavě - upřednostňujícího příkazy nikým nevolených úředníku Bruselu před legálními českými zákony," je dál uvedeno ve výzvě.

 

„Sami jsme v praxi poznali, jak jsme napadáni pro upozorňování na zločiny holocaustu," je napsáno dál ve výzvě s tím, že  k napadání dochází například i  v supermarketech. Jejich  vlastníci jsou navíc ze zemí, kde ten holocaust vymysleli. Sestavitelé výzvy upozornili i na nečinnost příslušníků  Policie ČR, kteří nezasahují, když demonstranti na území Česka  veřejné užívají symboly nacistických vrahů židů Běloruskou centrální radou v letech 1943 a 1944.

„Při naší znalosti skutečnosti, že také nemáte rád antisemity, a jste přítelem statečného izraelského národa, dále při dobré víře upřímnosti Vašich pravdivých slov ve Sněmovně při zahájení projednávání státního rozpočtu o nežádoucím a neodpovědném zadlužováni, věříme, že pomůžete připojení se České republiky k vetu Polska Maďarska proti rozpočtu Evropské unie," doufají Moravští a Slezští piráti.

„Již nyní jižní státy nemají na splácení svých dluhů, jiné státy už oznámily odmítnutí splácení dluhů za tyto dlužníky, tak bychom ty dluhy museli splácet my. JIstě není třeba Vám připomínat znění Vaší prezidentské přísahy hlavy naší země, a ne bruselských úředníků, či Němců, dodnes nám dlužících válečné reparace. Předem děkujeme za Vaše odpovědné jednání k našemu národu, který si Vás zvolil, protože Vám věří," uzavřeli svoji výzvu Moravští a Slezští piráti, kteří nezapomněli připomenout, že si je čtenáři nemají plést  s českými pseudopirátskými mimo jiné neomarxisty sdružujících se v České pirátské straně.

 

prvnizpravy.cz