Jdi na obsah Jdi na menu
 


P. C. Roberts - NPR obhajuje rabování

2. 9. 2020

P. C. Roberts - NPR obhajuje rabování

01.09.2020  

 

Rasistická a protibělošská propagační organizace nazvaná Národní veřejné rádio (NPR) ospravedlňuje masové rabování jako osvobozováni se od bílého útlaku.

                                                                     

Samotná základna majetku a majetnictví v USA je podle NPR odvozena od nadvlády bělochů a útlaku lidí černých, stejně tak jako od historie otroctví a dominance prvních bělošských osadníků. Rabování prý zasahuje samo srdce majetku, bělošství a policie, a současně míří i na samé kořeny toho, jak jsou tyto tři věci navzájem propojeny. Poskytuje též lidem podnětný pocit svobody i potěšení a pomáhá jim představit si svět, jaký by jednou mohl být. A výtržnosti a rabování, i když se o tom nepíše, přinášejí podle NPR lidem pocity čehosi radostného a osvobozujícího.

 

Důvodem, proč si Demokraté nevynucují právo a pořádek, spočívá pak dle NPR v tom, že právo a pořádek jsou ochranou a záštitou lidí bílých. Avšak cokoli, co chrání lidi bílé, je špatné, protože jim to umožňuje utlačovat lidi černé.

 

Taková je úroveň inteligence NPR, které není ničím jiným než zdrojem protibělošské ideologie.

 

Je třeba, aby Američané porozuměli tomu, že Demokratická strana a jejich  presstituti jdou zcela zásadně proti všem bílým a též proti všem Asiatům (všimněme si v té souvislosti masivní diskriminace Asiatů na Harvardské univerzitě), a usilují nejen o vyvlastnění majetku bílých, ale též o vyvlastnění jejich životů a jejich země.

 

Buď tedy dobrým a hloupým Američanem. Dej své peníze NPR a vol Demokraty.

 

Zdroj: Paul Craig Roberts

outsidermedia.cz

Překlad: Lubomír Man

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář