Jdi na obsah Jdi na menu
 


OSN a WEF-Schwab používají k regulaci internetu "110 000 cenzorů“

21. 8. 2022

OSN a WEF-Schwab používají k regulaci internetu "110 000 cenzorů“

Světové ekonomické fórum (WEF) v listopadu 2020 oznámilo, že naverbovalo statisíce „informačních válečníků“, aby ovládli internet. Sociální média a fóra by měly být kontrolovány, zda neobsahují „dezinformace“ a konspirační obsah.

Ilustrační foto

21. srpna 2022 - 07:20

 

V důsledku toho se vyvíjí úsilí k zajištění systematické cenzury, jako je zavírání a blokování.

 

Kontroverzní diktátor Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab v prvním roce pandemie oznámil , že rozšíří horkou válku za informační suverenitu. Jen jeden zdroj by měl určit, jaká je pravda – to je samotné Světové ekonomické fórum. Podle Světového ekonomického fóra jsou dezinformace na internetu „infodemie“, která je „ potenciálně smrtelná “ a vyžaduje „ lék “.

 

Zajímavé je, že výběr slov také poměrně přesně připomíná nejnovější výroky Huberta von Goiserna. Od začátku pandemie existuje v příslušných kruzích „formulace“, kterou je třeba celosvětově dodržovat. Nemělo by se tedy divit, když politici, ale i umělci blízcí státu slýchají stále stejná slova a věty.

 

V publikaci WEF uvedl, že naverboval kolem 110 000 „dobrovolníků“, kteří by zajistili, že názory disidentů po celém světě budou objeveny, sledovány a cenzurovány. Takzvaná „konspirační fóra“, ale také sekce komentářů na důležitých online platformách, jako je YouTube, jsou  terčem těchto „ digitálních prvních respondentů“ . Píseň o tom může zazpívat řada lidí s odlišnými názory, ale i lidé, kteří se ptali jen „špatně“.

Digitální militarizaci WEF oznámila v podcastu ředitelka komunikace OSN Melissa Flemingová.

„Dosud jsme přijali 110 000 informačních dobrovolníků a tyto informační dobrovolníky vybavujeme znalostmi o tom, jak se dezinformace šíří, a žádáme je, aby fungovali jako jakási digitální první odezva a pomáhali v oblastech, kde se dezinformace šíří.“

 

Fleming a WEF přímo používají fašistický jazyk známý z nejtemnějších dob 20. století: „Informační prostředí je znečištěné; musíme to vyčistit!“

 

(rp,prvnizpravy.cz,report24,foto:arch.)