Jdi na obsah Jdi na menu
 


Občanská válka se rozhořívá, Paul Craig Roberts

22. 1. 2021

Občanská válka se rozhořívá

Paul Craig Roberts

18.1.2021 Komentáře Témata: USA, Trump 2012 slov

 

Úvodní salvou proti „červeným“ státům USA (tj. státy s tendencí volit republikány, pozn. překl.) je bod obžaloby proti prezidentu Trumpovi, který 11. ledna přednesla šéfka Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiová a demokratičtí představitelé David Cicilline, Ted Lieu a Jamie Raskin. Tolik ke slibu Bidena o „sjednocení země“.

 

Co je záměrem tohoto bodu obžaloby? Nemůže to být odstranění Trumpa z funkce, protože Trump opustí úřad ještě předtím, než Senát bude moci hlasovat o impeachmentu. Neexistuje nic takového, jako obžalování osoby, která už není ve funkci. Takže je evidentní, že impeachment nemá co dělat s odstraněním Trumpa z úřadu.

 

Jak tohle sjednocuje zemi po ukradených volbách? Obžalobou prezidenta, jehož lidé, kteří ho zvolili, považují za oběť ukradených voleb? Další urážkou, která jen více zraní a rozlítí minimálně 75 milionů Trumpových voličů a mnoho čestných demokratů, považujících volby za ukradené?

 

Hodně Američanů a lidí v zahraničí nechápe, že ve volbách v roce 2020 Trump oficiálně získal 74 222 958 hlasů. To je oficiální číslo, které je sníženo o 10 milionů zatajených hlasů, které byly použity proti němu. Při „prohře“ Trump tedy získal 74 222 958 oficiálních hlasů, což je více, než kterýkoli zvolený prezident kdy získal, s výjimkou Bidena, jehož počet hlasů byl navýšen o 10 milionů podvodných hlasovacích lístků. Jak může být země sjednocena, když je jedna její polovina démonizována? Copak jsou hrozby a odvetná opatření ze strany demokratů proti Trumpovi a jeho příznivcům nějakým sjednocením?

 

Sledoval jsem prezentace nezávislých odborníků ke třem státním legislaturám, týkající se podrobných důkazů, které bezpochyby ukazují, že volby byly v nerozhodných státech ukradeny. Někteří odborníci, vysvětlující ukradené volby, byli lidé barevné pleti, stejně jako mnoho jiných lidí, kteří pod trestem křivé přísahy podepsali místopřísežné prohlášení o volebním podvodu, jehož byli svědkem. Média tyto informace nikdy nesdělila veřejnosti, ani žádná média, volební úředníci, ministerstvo spravedlnosti nebo Kongres neprozkoumali důkazy. Zdrcující důkazy jsou ignorovány.

 

Ať už věříte tomu, že Biden - nejnudnější a nejvíce mdlý prezidentský kandidát v dějinách Ameriky - získal 81 milionů hlasů (nejvíce v dějinách USA vůbec), proč Pelosiová a demokraté chtějí, aby je polovina země ještě více nenáviděla a nedůvěřovala jim, když obvinili prezidenta, jemuž ukradli znovuzvolení?

 

To je jako sypání soli do rány. Vždyť již polovina země považuje Bidena za nelegitimního prezidenta a demokraty za totalitáře, posedlé touhou po moci, nepřátelské k demokracii. Co Pelosiová dosáhne tím, když bude prohlubovat tuto image demokratů? Zatracuje tím svoji stranu i sebe. Proč?

 

Odpověď zní: vyvolat strach u republikánů a příznivců Trumpa.

 

Demokraté uplatňují otevřenou bezostyšnou odplatu, aby vystrašili republikány a příznivce Trumpa. Kamkoli se podíváte - republikánští členové Kongresu, jak ve Sněmovně, tak v Senátu, současní i bývalí členové Trumpova kabinetu, současní i bývalí zaměstnanci Bílého domu - všichni Trumpa veřejně odsuzují a izolují se od něj. Naposledy to byla Fiona Hillová, dříve členka Trumpovy rady pro národní bezpečnost. Odsoudila Trumpa za to, že „nás přivedl na pokraj občanské války“. Všimněte si, že pro republikánku Fionu Hillovou to nejsou „ukradené volby“, které „nás přivedly na pokraj občanské války“, ale protest proti ukradeným volbám. Tohle je pozice Republikánské strany. Jinými slovy, republikáni to vzdali. Pro národ jsou zbyteční.

 

Jak je patrné z mnoha videí, jež zpřístupnili lidé, kteří se účastnili demonstrace, policie Kapitolu umožnila protestujícím vniknout do Kapitolu. Trumpovi příznivci však nebyli dost chytří na to, aby neskočili na vějičku. Jakmile byli uvnitř, demokraté z toho udělali „povstání“ a „útok na Kapitol“.

 

Splnilo to svůj účel. Zastavilo to předkládání důkazů Kongresu o ukradených volbách. Republikáni, vyděšení z presstitutů, jednohlasně prohlašujících, že to byl pokus o převrat, ochabli a zachraňují si své politické životy, neboť vědí, že jinak by byli obviněni z „napomáhání a podněcování Trumpova povstání“.

 

Demokraté mají v úmyslu je nechat, a tohle je právě důvod impeachmentu.

 

Příznivci Trumpa se tomu také nevyhnou. FBI, která byla ruku v ruce s demokraty během aféry Russiagate a mystifikace kolem impeachmentu, jde nyní po těch, kteří se zúčastnili demonstrace na podporu Trumpa. Jména osob, pro které FBI nevymyslí důvody k zatčení, předá presstitutům, kteří už se postarají o to, aby byli tito lidé propuštěni z práce. Za účast na demonstraci na podporu Trumpa již byli propuštěni různí policisté, korporátní zaměstnanci a řídící pracovníci, včetně finančního ředitele, umělcům poklesli nabídky. Naočkovaní, tupí školáci přivedli své rodiny na mizinu, neboť udávali své rodiče za to, že se účastnili demonstrace, načež je propustili z práce.

 

Děti udávající své rodiče médiím představují asi tu nejhorší část útoku demokratů na Ameriku, neboť to poukazuje na to, že liberální propaganda, která platí za školní vzdělávání, ničí solidaritu a loajalitu v rodinách. Bez rodin však neexistuje žádná společnost. Bez rodin nemůže v zásadě země existovat.

 

V mnoha ohledech jsou nyní Američané lidé, kteří nemají zemi.

 

Jak ukazuje nehorázná veřejná krádež prezidentských voleb, demokracie je pro elity a instituce ve Spojených státech mrtvou hodnotou. Slovo demokracie však bude i nadále používáno jako krytí pro oligarchickou vládu v zájmu několika málo lidí. Všichni ti, kdo najdou odvahu zpochybnit vládu několika málo lidí, budou démonizováni jako „nepřátelé demokracie“. Tohle už zažíváme. Prezident Trump a jeho „ubožáci“ jsou již prohlášeni za „nepřátele demokracie“.

 

Bez ohledu na to, zda Američané věří, že Trump a jeho podporovatelé jsou nepřátelé demokracie, mnoho z nich dostane strach a bude jednat v souladu s tím. V opačném případě to budou právě oni, kdo bude vyřazen, propuštěn z práce a soudně stíhán.

 

Nejsem vůbec optimistický. Jeden z důvodů nedostatku mého optimismu je to, že žijeme v době dezinformací. Establishment používá dezinformace k tomu, aby se veřejnost přizpůsobila jejich agendě. Dezinformace jsou používány k transformaci společnosti bílých. Dezinformace dokonce používají i Trumpovi příznivci ve snaze uchovat naději, že ukradené volby budou zvráceny nebo že Trump bude znovu zvolen za čtyři roky.

 

Další důvod, proč nejsem optimistický, je ten, že čtu komentáře na webových stránkách odvážných a bystrých komentátorů v naději, že se setkám s inteligencí a větším uvědoměním, které by mohlo vést k účinnému odporu. Ale co nacházím? Neschopnost lidí pochopit, co si přečetli. Narcisty, schovávající se za falešná jména. Hnidopišství namísto dobře rozvážené prezentace. A všudypřítomné trolly, ponižující autory obviňováním ad hominem, které se šíří do sociálních médií.

 

Nejsem také optimistický kvůli tomu, když vidím, že Trump, který si zažil zlé síly establishmentu, si ještě neuvědomil, že poslední úder, kterým může zasáhnout establishment, je omilostnění Assangeho a Snowdena, kteří jsou perzekuováni za zveřejňování pravdy. Důvodem je však také možná to, že mnoho vlasteneckých příznivců Trumpa uvěřilo verzi establishmentu, že Assange a Snowden jsou ruští agenti, kteří jednali proti Americe.

 

Ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu, ve Velké Británii a v celé západní Evropě je říkání pravdy kriminalizováno. V důsledku toho budou zničeni lidé, kteří říkají pravdu. To platí i na univerzitách. Vládne politika identity a agendy establishmentu. Když to překročíte, jste vyřazeni.

 

Objektivní pravda byla nově definována jako „bílý konstrukt“, který slouží „systémovému rasismu“ a misogynistům. Bílým lidem, zejména heterosexuálním bílým mužům, byla připsána role, kterou dal Karl Marx kapitalistům. Jsou to záštiplná, vykořisťovatelská stvoření, která musí být zničena démonizací a indoktrinací. Tento proces již nějakou dobu probíhá ve školách a na pracovištích v rámci „výcviku na zvýšení citlivosti“.

 

To je ideologie Demokratické strany. Vnucované ideologie pošlapávají fakta.

 

Jak domorodý Američan říká postarší ženě ve filmu Psanec Josey Wales s Clintem Eastwoodem: „Peklo přichází k snídani.“ Bílí lidé mohou očekávat peklo. Abyste to vnímali, museli byste se podívat na schůzky Bidenova ministerstva spravedlnosti.

 

Američané si teprve nyní začínají uvědomovat, že drahé vzdělání, které platili svým dětem, má za následek to, že jim byly děti ukradeny. Jeden můj kamarád mi nedávno říkal, že jeho syn s přítelkyní odjeli z demokratického státu, kde je nařízený brutálně tvrdý lockdown, a přijeli k němu do republikánského státu, kde život stále pokračuje a neliší se příliš od normálu. Po mnoha rozhovorech s nimi zjistil, že syn s přítelkyní litují toho, že se narodili bílí.

 

Ke svému zděšení pochopil, že jejich lítost nad tím, že mají bílou pleť, není kvůli kvótám na zaměstnání a povýšení, které limitují jejich úspěch jako bílých lidí, nebo ponižujícím školením o rasismu, které musí podstoupit jako „systémoví bílí rasisté“. Jejich lítost je způsobena úspěšnou indoktrinací, že jako bílí rasisté jsou zodpovědní za nedostatek úspěchu černých Američanů. Byl z toho zmatený, a zeptal se mě: „Jak můžeme vzdorovat tyranii, která je nám vnucována, když mladší generace věří, že jsme se provinili, a že nám nemůžou věřit s našimi svobodami?“

 

Ano, dobrá otázka. Jak?

 

Mohli jste si všimnout, že na demonstraci na podporu Trumpa ve Washingtonu, za níž demokraté snadno učinili zodpovědného Trumpa, byli převážně starší lidé. Kde byli mladí? Zůstali doma a udávali své rodiče.

 

Mladí Američané se nenarodili do svobodné společnosti. Nikdy nezažili svobodnou společnost. Nejsou přizpůsobeni životu ve svobodné společnosti. Nemají tušení, co je za hranicí přístupu k internetu.

 

Bylo to před dvěma desetiletími, kdy Bushův režim prosadil zákon PATRIOT Act. Bylo to před dvěma desetiletími, kdy republikánský prezident Spojených států vyhodil „habeas corpus“ (listina se soudním rozkazem, kdy se nespravedlivě vězněná osoba může dovolat nestranného soudce; je to procesní záruka osobních svobod, pozn. překl.) z okna a vymohl si, že výkonná moc bude zadržovat americké občany na neurčito, bez předložení důkazů soudu. Žádná advokátní komora, žádná právnická fakulta, žádný soud, žádný Kongres, a rozhodně žádná presstitutní média nežádala impeachment pro Bushe kvůli jednostrannému uplatnění protiústavní výkonné moci.

 

Během následujícího režimu, kdy se Obama stal prvním americkým černým prezidentem, který získal méně hlasů, než Trump v roce 2020, byli popravováni američtí občané bez řádného soudního procesu. Nikdo však nepožadoval impeachment pro Obamu kvůli protiústavnímu a nelegálnímu vraždění amerických občanů.

 

Jestli zrušení Listiny práv není rebelií, tak co potom je?

 

Oproti tomu prezident Trump, který napadl mediální monopol kvůli cenzuře, napadl vojensko-bezpečnostní komplex za vmanipulování Ruska do role nepřítele, zpochybnil různé „obchodní dohody“ kvůli tomu, že práce střední třídy byla přesunuta do zahraničí - jinými slovy, výjimečný prezident, který zastupoval americký lid - a tento prezident byl zničen establishmentem a jeho mediálními a intelektuálními děvkami.

 

Zkorumpovaný a zkažený establishment, jednající prostřednictvím Demokratické strany s podporou monopolu nad veškerými komunikačními, měnovými a mocenskými zájmy vojensko-bezpečnostního komplexu a Wall Streetu, posílený nenávistí politické identity, která sahá až na akademickou půdu, do veřejných škol, advokátních komor, korporací, soudnictví a indoktrinačních seminářů, které jsou běloši donuceni absolvovat, dosáhl větší moci, než si kdy Stalin a Hitler dokázali představit.

 

Spojené státy nejsou dnes hrozbou jen pro své občany, ale také hrozbou pro celý svět. Víra amerického establishmentu ve svou hegemonii činí ze Spojených států největší hrozbu, jakou kdy svět zažil.

Složky, ovládající Spojené státy, popírají existenci objektivní pravdy. Jelikož establishment definuje pravdu, pravda je jen to, co slouží agendám vládnoucí elity.

 

Neexistuje žádná jiná pravda.

 

Kromě jiných hrůz to znamená, že obviněná osoba se již nemůže bránit. Jak ukázal soud s přeživším bratrem údajného pachatele bombových útoků na bostonském maratonu, podle vlastních důkazů FBI nebylo umožněno soudu předložit důkaz o jeho nevině, pouze vykonstruovaný „důkaz“ jeho viny. Když k tomu došlo, bylo jasné, že vláda Spojených států považuje právní řád za postradatelný, kdykoli zasahuje do jejich vlastní agendy.

 

Jak novinářka Jekatěrina Blinova okamžitě postřehla, že v důsledku ukradených voleb bude vytvořena vláda jedné strany ve Spojených státech. Demokraté samozřejmě nebudou vládnout. Vládnout budou zájmové skupiny, za něž se demokraté postaví. Jelikož republikáni opustili americký lid a připojili se k veřejnému pranýřování „povstaleckého Trumpa“, zůstalo jen málo voličů, kteří budou volit republikány. Republikánská strana se sama zničila svojí zbabělostí.

 

Co se dá dělat? Čekám na odpovědi. Když o tom přemýšlíte, říkáte si, jestli Američané mají dostatek inteligence a uvědomělosti, aby přežili. Uvažujte o alternativní sociální síti Parler, která necenzuruje. Proč si Parler myslel, že může být nezávislý, když je závislý na společnostech Apple, Amazon a Google? To, že si šéfové sítě Parler mysleli, že jim vládnoucí establishment umožní svobodu projevu, musí být zřejmě nový znak americké bezstarostnosti.

 

Amerika se hroutí na všech frontách - morálně, ekonomicky, sociálně, politicky i vojensky. Všechny americké instituce jsou zkorumpované. Zhroucení Ameriky bude velký kolaps a ovlivní to celý svět.

 

Democrats Launch Their Assault on Red State America – Civil War Heats Up vyšel 12.1.2021 na thesaker.is. Překlad v ceně 852 Kč Zvědavec.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář