Jdi na obsah Jdi na menu
 


O rozsudku ICJ v Haagu pro Rusko

14. 3. 2024

O rozsudku ICJ v Haagu pro Rusko

 

Nejdůležitější rozhodnutí je rozsudek ICJ OSN v Haagu z 2.2.2024 o tom, že Rusko není agresor a LLR a DLR nejsou teroristické útvary.

 

Naše lžimedia to stále zamlčují, jako ve správném protektorátě - a Západ stále mele nyní již lživou mantru o "ruské agresi" nyní doplněnu mantrou o "únosu ukrajinských dětí" z Donbasu a o "osobní odpovědnosti Putina" což je lež jako babylonská věž. 

 

Zase se tím nikdo nezabývá, jen naše protektorátní usmolené METRO zas o tom žvaní, zrovna dnes 14. března -  neblahého výročí odtržení Slovenska od ČSR v r. 1939!  

 

Jinak by museli uznat genocidu Donbasu a fakt, že RF tyto děti neunesla, ale zachránila před barbarským bombardováním a nálety ukrajinské kyjevské bandy! Dokazuje to jednak 14 tisíc obětí tohoto barbarského útoku a tzv. pomník Alej dětí, kde bylo zabito přes 150 nevinných malých dětí! 

 

Nejlepší příklad naprosté neschopnosti Západu přijmout prokázaná fakta,  na sousedním Slovensku, byl rozhovor emeritního soudce pana JUDr. Harabina s redaktorkou slovenského média, který připomínal dva mimoběžné monology, jak by to nazval strukturalista, akademik profesor Mukařovský.

Zatímco redaktorka blábolila neprokazatelnou mantru o "ruské agresi", pan soudce Harabin jí jako negramotné vysvětlil, že podle platného mezinárodního práva měla RF možnost zasáhnout  proti nacismu Ukrajiny, a že mezinárodní soud ICJ v Haagu rozsudkem osvobodil RF od nařčení z agrese. Samozřejmě že redaktorka to "nepochopila" a opakovala fatální blud, že to je jen "názor pana Harabina". Svatá prostoto...

Takoví redaktoři by měli vrátit školné a diplomy žurnalistiky. Bohužel právě takoví tvoří fundament naší i zahraniční vševládné žurnalistiky. Za starých dob se to nazývalo hlásné trouby heroldů mocipánů.

 

Jiří Jaroš Nickelli, ČSPB Mor. Třebová