Jdi na obsah Jdi na menu
 


O naprosté shodě Billa Gatese a papeže

12. 5. 2020
O naprosté shodě Billa Gatese a papeže
Dmitrij Sedov
5. května 2020
V prvních květnových dnech oznámil Bill Gates, že světu chybí 14 miliard dávek vakcíny k přerušení šíření viru COVID-19. „Udělat se to má co nejdříve.“ Miliardář si dovoluje vydávat se za „klíčového v otázkách obecného zdraví“. Navíc ještě jako zástupce … zájmů lidstva. Vyzývá: „Musí se rozdělovat (dávky vakcíny) hned, jakmile dojde první várka. Nejprve zdravotnickým pracovníkům a potom zemím s nízkými příjmy, protože tam je nejpravděpodobnější šíření nemoci.“
Vakcinaci obyvatel jako naléhavý úkol vyslovil Gates dávno před objevením se viru COVID-19. Dne 21. ledna 2016 s ním hovořil zdravotnický reportér CNN. Reportér se tázal, co znamená deset miliard dolarů v příštích deseti letech, aby se vytvořil „rok vakcinace“.
Gates odpověděl, že věří, že za těch deset let lze dosáhnout neuvěřitelného pokroku v přípravě nových vakcín dostupných všem dětem, které je potřebují. Pak má potřeba pokračovat ještě 6 až 7 let, až budou prostředky pro snížení dětské úmrtnosti a pro snížení růstu lidské populace. Výsledkem bude stabilita a zdravé životní prostředí. Tuto myšlenku opakoval ve svých proslovech mnohokrát.
Spolu s Gatesem agituje pro všeobecnou vakcinaci obyvatel planety též papež František. Ve svém posledním projevu ke světu uvedl, že „pandemie je odpověď přírody na ignorování klimatických změn lidmi“ a podtrhl, že „jakákoliv úspěšná vakcinace musí být v celém světě dostupná“. Pro hlavu římské církve zní „odpověď přírody“ neočekávaně.
Naprostá shoda papeže a amerického miliardáře ve věci šíření vakcín, o nichž se toho dnes mnoho neví, vyvolává otázky. Už jen proto, že nepředpojaté srovnání statistik koronaviru a jiných nemocí nijak nepřesvědčuje, že je COVID-19 „největším nebezpečím pro lidstvo“. Příklad: Německo má 83 miliony obyvatel a ke 4. květnu mělo 165 664 nemocných, 132 700 vyléčených a 6866 mrtvých. Tato čísla jsou ve srovnání s jinými rozšířenými nemocemi malá (zápal plic ročně 680 tisíc nemocných, 230 tisíc hospitalizovaných a úmrtnost přibližně 10 %).
V porovnání s jinými častými onemocněními jsou tyto účinky malé. Zápalem plic onemocní v Německu za rok celkem 680 tisíc lidí a 230 tisíc jich jde do nemocnice. Průměrná úmrtnost je 10 %. Ročně v Německu zemře na pneumonii průměrně 35 tisíc lidí. S tím se koronavirus nedá srovnat.
Počty, jimiž se ohání Gates, WHO a papež (v celém světě 3,5 milionu lidí s koronavirem a z nich 240 tisíc zemřelých) jsou u obyčejného zápalu plic horší. Tady je jen úmrtnost dětí do 5 let 1,1 milionu za rok. Spolu s obvyklými formami chřipky má pneumonie na svědomí přibližně 7 milionů životů dětí i dospělých. O to se však ani Gates ani papež nestarají.
Proč se zde tito pečovatelé o lidstvo neznepokojují? Není to v tom, že tu není potřeba nová vakcína, protože metody léčby jsou dobře známé? Počty zemřelých na pneumonii závisejí ve značné míře na sociálním postavení lidí v jednotlivých zemích. Může to nezajímat amerického miliardáře. Ale proč se nad tím nezamýšlí papež? Jemu by to příslušelo.
Proč chce Gates všeobecnou vakcinaci lidstva, je známo. Právě to řekl významný americký ekonom a politolog William Engdahl v knize Semena zkázy. Tajné pozadí genetických manipulací vydané v roce 2015 v ruštině. Ale proč leží všeobecná vakcinace na srdci hlavě Svatého stolce? Co se děje, (anebo už událo) ve Vatikánu?
outsidermedia.cz
Převzato z Fondsk.ru
outsidermedia.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář