Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novotný - Kariérističtí oportunisté vyhlásili válku normálním lidem

4. 1. 2020
Novotný - Kariérističtí oportunisté vyhlásili válku normálním lidem
 
Jak viděl uplynulý rok bývalý policejní prezident a předseda Asociace nezávislých médií Stanislav Novotný a co by si přál v novém roce.
Stanislav Novotný, předseda Asociace nezávislých médií
3. ledna 2020 - 09:01
 
Jaký byl uplynulý rok z vašeho pohledu pane Novotný?
 
„V devatenáctém roce přitvrdili kariérističtí oportunisté a otevřeně vyhlásili válku normálním lidem. Zaktivizovali ukradená veřejnoprávní média, oslovili stále méně gramotné studenty a pod frázemi, jež evokují padesátá léta, vytáhli do ulic. Mimořádně hlasitě zpochybnili demokratický politický systém a v tzv. pomníkové válce se někteří dokonce přihlásili k esesákům,“ shrnuje uplynulý rok Stanislav Novotný..
 
„Jsou tu však i pozitiva. Mnohem ostřeji dnes vidíme novou realitu. Otevřená snaha německého ministra vnitra Horsta Seehofera o zrušení Benešových dekretů koresponduje s aktivitou našich politických a „kulturních" slouhů, jež hodlají marginalizovat nacistické viny za nejhrůznější válku v dějinách. A víte proč? No přece kvůli sudetoněmeckým restitucím. Kvůli Lichtenštejnským „nárokům". Summa summarum: Žádné reparace za škody napáchané německou agresí zaplaceny nebyly a nebudou. My naopak budeme platit těm, kteří zradili vlastní stát,“ upozorňuje Stanislav Novotný.
 
Co byste si přál v roce 2020?
 
„Aby si mlčící většina uvědomila vážnost situace a začala mluvit a jednat," má přání Stanislav Novotný.
 
(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)
 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář