Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norimberk 2.0 se připravuje ve Varšavě

9. 12. 2021

Norimberk 2.0 se připravuje ve Varšavě

8. 12. 2021 Janinna  

 

Stovky právníků a lékařů spojily své síly, aby žalovaly CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí), WHO (Světová zdravotnická organizace) a Davos Group (Světové ekonomické fórum) za zločiny proti lidskosti, v rámci toho, co by se mělo nazývat „Druhý norimberský tribunál“.

Reiner Fuellmich a jeho tým shromáždili tisíce vědeckých důkazů podporujících naprostou nespolehlivost testů PCR a podvody, které se za nimi skrývají. 

15. listopadu byl Fuellmich hostem polské parlamentní vyšetřovací komise pro Covid-19 ve Varšavě.

1. Největší soudní proces v historii od Norimberku se připravuje.

Humansarefree v březnu informoval: Měli by technokraté, kteří tlačili na vlády, aby omezovaly své občany, stanout před soudem za zločiny proti lidskosti?

V každém případě to je to, co si myslí tým více než stovek právníků a lékařských expertů pod vedením Němce Reinera Fuellmicha, jednoho z nejvlivnějších právníků v Evropě – zahájil největší akci v dějinách justice proti WHO (Světové zdravotnické organizaci) ) a Davos Group (Světové ekonomické fórum vedené Klausem Schwabem) za zločiny proti lidskosti.

Dr. Reiner Fuellmich je německo-americký právník, který vyhrál mnohamilionové soudní spory Deutsche Bank a Volkswagen v kauze podvodů Dieselgate.

Je zakládajícím členem „Corona Committee“.

O akci, kterou podniká se skupinou právníků z několika zemí, se rozšířilo mnoho dezinformací a je si velmi dobře vědom toho, že dezinformace zuří a možná slouží k očernění nebo snížení úrovně akce, kterou jeho skupina podniká.

To je důvod, proč potvrdil, že dojde k soudu, ale nebude to Norimberk 2.0, ale spíše Mezinárodní tribunál zřízený speciálně pro koronavirovou krizi.

rozhovoru Fuellmich předkládá svou vizi věcí, zde jsou některé výňatky:

„Podle článku 147 je provádění biologických experimentů na lidech vážným porušením Norimberské úmluvy.“

„Experimentální“ vakcína porušuje 10 norimberských kodexů, které stanoví trest smrti pro ty, kdo poruší tyto mezinárodní smlouvy.“

Fuellmich také dodal, že to vše je již nějakou dobu plánováno, aby bylo „realizováno v roce 2050“

Myslí si, že v tom spěchu dělají tolik chyb. 

Například „výrobci vakcín nepředpokládali, že bude tolik vedlejších účinků a úmrtí“

„Evropa je hlavním bojištěm této války. Je to proto, že je úplně v úpadku. Penzijní fondy byly zcela vyrabovány. To je důvod, proč chtějí dostat Evropu pod kontrolu dříve, než si lidé uvědomí co se děje,“ pokračuje Fuellmich.

Ale kdo jsou tito lidé, kteří tahají za nitky? 

„Je to skupina asi 3000 superbohatých. Do této skupiny patří mimo jiné davoská klika kolem Klause Schwaba,“ myslí si Fuellmich.

Co chtějí? 

„Plnou kontrolu nad lidmi.“

„Ohrožení jsou lidé, kteří nespolupracují. Používají všechny druhy psychologických technik k manipulaci s lidmi“.

„Mainstreamová média říkají falešnou realitu, že většina lidí je pro opatření a vakcíny,“ říká Fuellmich.

„To určitě není pravda.“ 

„Téměř každý s kým v Německu mluvím, například ví, že rouška nic nechrání, protože dnes je téměř každý informován prostřednictvím alternativních médií. Stará média umírají.“

Aby tato slova potvrdil, provedl více než 150 rozhovorů s odborníky z celého světa, jako jsou prof. Luc Montagnier a Mike Yeadon, bývalý viceprezident společnosti Pfizer, aby dospěl k závěru, že „to vše nemá nic společného se zdravím a nikdy nemělo nic společného se zdravím“.

Vrací se zejména k ekonomickému aspektu pandemie a ukazuje, že „ti, kdo v současné době obnovují podíl na světovém trhu, jsou také těmi, pokud sledujeme peníze, kteří stojí za tím, co se děje“.

Malé a střední podniky, zejména ty západní, podle jeho slov pohlcují ekonomičtí giganti jako Amazon nebo je skupují Číňané.

Populace na celém světě si postupně uvědomuje, že vlády nadále umisťují své pěšáky, aby kontrolovali jejich „denní život“. Vlády pokračují v politice kontroly populace.

Když shromáždí všechny výše uvedené body, dojde k závěru: „To není náhoda. Je to záměrné.”

2. Test PCR je „podvod“.

Ve vědecké literatuře propukla válka a zasáhla existenciální jádro Covid-19.

Jádrem sporu je skutečnost, že tvůrci nejpoužívanějšího testu, RT-PCR, zveřejnili návod, jak testovat SARS CoV-2 „aniž by měli k dispozici virový materiál“, založený na základě genetické sekvence čínských vědců zveřejněné na internetu.

Článek „Detekce nového koronaviru 2019 (2019-nCoV) pomocí PCR v reálném čase“ byl publikován 24 hodin po předložení Eurosurveillance, čímž se jasně vyhnul odbornému posouzení.

Jeho hlavními autory byli Christian Drosten a Victor Corman, odtud název «article Corman-Drosten».

Poskytl „recept“ neboli pracovní postup pro rychle implementovaný diagnostický test Covid-19 po celém světě poté, co byl přijat jako testovací standard WHO.

Pravda je odhalena v číslech, řekl Fuellmich s odkazem na čísla, která ukazují, že COVID-19 nezpůsobil statisticky významný nárůst počtu úmrtí v roce 2020 ve srovnání s předchozími lety.

Skupina právníků a lékařů tvrdí, že testy používané k identifikaci COVID-19 byly chybné a byly použity ke spáchání zločinů proti lidskosti.

Fuellmich a jeho tým prezentují testy PCR jako chybné a tvrdí, že lékaři jakékoli souběžné úmrtí klasifikovali jako úmrtí na koronavirus. 

PCR test nebyl nikdy navržen k detekci patogenů.

Dokonce i CDC uznává, že testování více než 28 cyklů nepřináší spolehlivý pozitivní výsledek.

Toto zruší platnost více než 90 % údajných případů „kontaminace“ Covidem zjištěných pomocí tohoto chybného testu.

Všechno to začalo 30. listopadu 2020, kdy byl základní dokument Corman-Drosten zpochybněn 22 mezinárodními vědci, kteří napsali dopis požadující stažení dokumentu spolu s hloubkovou kontrolou citují 10 chyb v dokumentu, které „považovali za „fatální“.“

Dokument „Externí peer review testu RTPCR k detekci SARS-Cov-2 odhaluje 10 hlavních nedostatků na molekulární a metodologické úrovni identifikuje 10 hlavních nedostatků na molekulární a metodologické úrovni. Hlavním autorem článku je Dr. Pieter Borger, odborník na molekulární biologii genové exprese. S tímto článkem je spojeno několik dalších uznávaných jmen, včetně Dr. Michaela Yeedona, bývalého viceprezidenta společnosti Pfizer a tvrdého kritika velké části takzvané vědy, která stojí za celosvětovými lockdowny, maskováním a zavíráním škol, které přijala WHO po celém světě.

Reiner Fuellmich v rozhovoru řekl: „ Věříme, že abychom rozbili tento domeček z karet na kusy, musíme se vypořádat s testem PCR. Jde o to, že neexistují žádné asymptomatické infekce “.

Toto tvrzení bylo údajně podpořeno článkem z Wuhanu, publikovaným Nature.com, který nenašel žádné „životaschopné viry“ v pozitivních případech PCR.

3. „Norimberk 2.0“ v Polsku?

15. listopadu byl Reiner Fuellmich hostem polské parlamentní vyšetřovací komise pro Covid-19.

Ve Varšavě se zúčastnil otevření projektu „Norimberk 2.0“ z iniciativy stejné komise, která je shodou okolností think-tankem  polských intelektuálů. Najdeme zde například Grzegorze Brauna, profesora Mirosława Piotrowskiho, Pawła Skuteckiho a Jaceka Wilka, kterým asistují právníci Arkadiusz Tetela, Krzysztof Łopatowski a Jarosław Litwin.

V popisu videa z konference (tři hodiny) je projekt prezentován následovně:

„Občanská iniciativa zrozená jak z naléhavosti okamžiku, tak z výkřiku srdce. Cílem je vyzvat uvědomělé a odpovědné Poláky, aby shromáždili dokumentaci, která popisuje zločiny, porušování zákona, zneužívání a opomenutí úřadů, a svědčili o jednotlivých tragédiích, kterých si široká veřejnost nemusí být vědoma.

[…] Sami shromažďujeme a třídíme dokumentaci; připravujeme žaloby tam, kde jsou upřesněna obvinění, a podnikneme právní kroky proti přímým či nepřímým pachatelům daných trestných činů.  Sestavíme také archiv odborné dokumentace, na kterém budeme vydávat právní anály s názvem „Norimberké kroniky 2.0“ .

Tento projekt byl iniciován na základě „rozhodnutí polské vlády, konkrétněji ministerstva zdravotnictví a jemu podřízených agentur, která způsobila vážné předsudky a nespravedlnost, jejichž oběťmi jsou většinou Poláci – občané Polské republiky.“

Pokud jde o jeho název, který se některým čtenářům musí zdát provokativní, autoři upřesňují, že „se odkazuje na procesy uvedené v historických knihách, kde byl systém NSDAP Třetí říše stíhán za zločiny spáchané těmi, kdo vykonávali politiku a rozkazy. Název projektu je čistě symbolický.

Den po konferenci vypracovali iniciátoři projektu „Varšavskou deklaraci proti nové totalitě.

Tento dokument končí takto:

„Je naší povinností vzdorovat autoritě (vládě), která zneužívá svých výsad, stejně jako je nutné bojovat proti diktatuře ve všech jejích podobách. Neprotestujeme jen proti různým formám šikany a perzekuce, ale především proti bezejmenné tyranské moci, která dnes vládne světu financí, médií, policejního dohledu a politiky.

Lidská důstojnost, pravda a přirozené právo nemohou s novou totalitou definitivně prohrát. Stůjme pevně po boku nejcennějších lidských hodnot. Zůstaňme jednotní, spojme se, zachovejme odvahu a buďme aktivní. Určitě vyhrajeme!“

Zkrácený překlad článku v Le Courrier des Stratèges z 5. prosince 2021:  Covid-19: Pourquoi et comment les initialurs du confinement mondial pourraient être poursuivis pour Crimes contre l’Humanité

„Corona Committee“

Reiner Fuellmich, rozhovor: https: //youtu.be/yMBNCpAW7c …

„Ce n’est pas un accident: cette crise n’a toujours rien de sanitaire“ od Reinera Fuellmicha

http: //t.me/ReinerFuellmichEng … ; http://t.me/CoronaAusschuss

pokec24.cz