Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nesnesitelný Putin

27. 8. 2020

Nesnesitelný Putin

Je příliš odvážný a silný, příliš sebevědomý, Rusko křičí jak ho zbožňuje, ale my bohužel proti tomu nic nezmůžeme … 

 

Nikdo tak neznervózňuje Západ, jako Putin – člověk, který představuje nesnesitelnou mužskost pro naši nezdravou společnost, která si uvědomuje, že již nezastupuje zájmy všech a všeho. Hlava Ruského státu je sportovec, mistr bojových umění, ve střelbě a myslivosti a naše společnost má ráda idioty, nemá ráda lidi jako Putin. Hlava Ruska – vlastenec, který přemýšlí historicky, strategicky, jako nástupce carů a SSSR – takový člověk je prostě rozzlobí. Vůdce národa s jasnou hlavou, který přesně ví, co dělat, je přivádí k zoufalství. 

 

Proměnit svět v silikonový písek, skládající se ze zemí s obyvateli zombie, kteří se přehrabují v obrovských obchodech … – to je cíl hry těch, kteří ovládají.
 Ale to není pro Putina. Vidí svou zemi, dědictví. Vidí podvod a spiknutí tohoto světa. Protiruská vzteklina se stává prostě nesnesitelnou. Západ křičel na Jelcina „BRAVO“, když ničil svou zemi, zbídačil "svou" populaci a šokovou terapií zabil 20 milionů lidí (to je demografický výsledek jeho vládnutí). Zvlášť když tento alkoholik poslal vojáky a tanky proti svému vlastnímu parlamentu… a Západ to tehdy považoval za skutečnou demokracii … Dobří Rusové jsou jen mrtví Rusové a to, co se nepodařilo Hitlerovi, se chystal vykonat Jelcin a šoková terapie Goldman-Sachs. Se slabým Ruskem by rozebrali všechno.

 

Ale Putin … nic nedal. Západ vyčítá Putinovi, že zůstal dlouho u moci. Ale nikdo neobviňoval Mitterranda, bývalého francouzského prezidenta po dobu 14 let; ani F.D. Roosevelta, ani manželku Clintona, která se chce stát prezidentem po svém zneuctěném manželovi, ani paní Kirchnerovou, která nahradila svého manžela na prezidentském postu. Proč obviňují Putina? Zaprvé – především je to jeho nesnesitelná maskulinita a zadruhé je to ruská výjimečnost, která nemá konec a měřítko, o které napsal Dostojevskij. Anti-ruská nenávist – je nenávist dlouhodobá a hloupá, zejména ve Francii. Koneckonců, jak řekl Henry de Kerillis před válkou, „Francie vždy měla výhody ze svého spojenectví s Ruskem, a dokonce i Výmarské Německo provádělo vojenské cvičení vojáků v sovětském Rusku. A dokonce Hitler – předtím, než poslal hnědé košile, aby zabily a proměnily v otroky zlatovlasé slovanské hlavy.

 

Rusko chce mír a Západ si neustále přeje válku.“ Evropa se už dvakrát spojila proti Rusku - v letech 1812 a 1941. Svět ví k čemu to vedlo! Nemůžeme alespoň trochu žít v míru s Ruskem? A budovat Evropu – namísto toho, aby Západ proti Rusku zbrojil? *Putin je v tuto chvíli jediná hlava státu, která myslí jako de Gaulle – a to mu vyčítají.“* 

Nicolas Bonnal  

Liberation

Přišlo e-poštou





 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář