Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nerudová - Věty „Babiš je zlo“, jsem nelitovala ani minutu,

29. 1. 2023

Nerudová - Věty „Babiš je zlo“, jsem nelitovala ani minutu,

říká pani Danuše Nerudová. Hrubě tak urazila nejen pana Andreje Babiše, ale i statisíce  jeho stoupenců. Volilo ho přes 2 miliony 400 tisíc voličů. Tito si jistě nemysleli a ani dnes nemyslí, že pan A. Babiš je zlo.

Zlo se táhlo volbami, ale jejich pramenem nebyl pan Adndej Babiš, ten byl politováníhodnou obětí podmínek, které  volby prostoupily. O bojůvkách protibabišovských jsme již mluvili. Byly složeny z radikálních stoupenců pana P. Pavla. Svým jednáním porušovali určitá ustanovení zákona o právu shromažďovacím.

Je na P. Pavlovi, aby i v tomto případě zjednal zhojení zákona.

 

Pan Babiš nebyl zlem ve volbách. Byl otloukánkem převážné části médií, fialovských politiků. Procházel volbami se zvednutou hlavou, přestože na něj lili špínu. Nadávali mu do lhářů, podvodníků. Vydržel a dokonce  ani se nezmínil o tom, že volby by mohly být z určitého hlediska neregulérní.

 

Zatímco v dřívější době, kdy v přímých volbách byl zvolen prezidentem pan Miloš Zeman, se zvedaly hlasy ne nemnohých, že prezident není jejich prezidentem, což často i hulvátsky se pokoušeli „dokazovat“, Babiš, přestože prošel „volebním očistcem“, prohlásil po skončení druhého kola prezidentských voleb, že pan Pavel je jeho prezidentem a současně vyzval ostatní, aby se k němu přidali.

 

Tak toto lze hodnotit jako krok, který může být příkladným i pro volby budoucí. Věta „Babiš je zlo“ připomíná povolební časy minulé v Hulvátově. Paní Nerudová nejenže prokázala svou slabou kvalifikaci pro prezidentský úřad, ale také se stále snaží u nás udržet hulvátovské volby. Mnohem více by jí slušelo dodatečně se panu A. Babišovi omluvit a  společně s ním připravit základ pro lepší nové volby.  Zatím však, bohužel, této možnosti nevyužila.  J. Skalský