Jdi na obsah Jdi na menu
 


Několik vět k holocaustu

23. 9. 2019

 

Ze Slovanů se Němci chystali udělat novodobé otroky.

 

Zavraždění několika milionů Židů nacisty je historickou skutečností. Pokud někdo popírá existenci holocaustu, pak se snaží odvést z dějinné scény nejen oběti genocidy, nýbrž současně i statisíce vrahů, nacistických Němců. Proto popírání holocaustu je jak protižidovský, tak pronacistický akt, je naprosto přesvědčivým projevem růstu neonacistických tendencí ve společnosti, jímž je nutné čelit. Je také viditelným znamením nejrůznějších snah o přepisování či dokonce falšování dějin.

Další historickou skutečností je, že nacističtí zločinci současně se Židy pronásledovali a masově vyvražďovali nejen Rómy, ale také Slovany. Tito byli pro Němce méněcennou rasou, která měla být zčásti vyhlazena, především její vůdčí sociální skupina, inteligence, a zčásti zachována, aby německému panskému národu mohla sloužit. Ze Slovanů se Němci chystali udělat novodobé otroky na územích dříve slovanských a Němci přisvojených. Z Krymu se např. měla stát německá riviéra.

Vzpomeňme i v této souvislosti na více než 30 milionů Slovanů, kteří v průběhu druhé světová války padli v boji s Němci nebo byli jimi vyvražděni. Vzpomeňme na více než 6 milionů zmasakrovaných Poláků, několik milionů Jugoslávců, téměř 25 milionů občanů Sovětského svazu, mezi nimiž jsou uváděni i padlí a zavraždění jiného než slovanského původu, a také na 360 tisíc obětí, které jsme za svobodu zaplatili my, Češi a Slováci. Ano, uvedená čísla zahrnují i občany těchto států židovské víry, tedy Židy.

Z výše uvedených důvodů se domnívám, že bychom měli mluvit i o „slovanském holocaustu“, o vyvražďování Slovanů, o genocidě Slovanů na níž se vedle profesionálních nacistických zločinců podílela do určité míry i německá armáda. Měli bychom trvat na tom, že popírání genocidy, vyvražďování Slovanů by mělo být trestné. 30 milionů slovanských obětí si zaslouží úctu celého světa, nejen tedy slovanských států. V Německu ve školách všech stupňů by se mělo povinně vyučovat jak o vyvražďování Židů, tak i Slovanů. Německo by mělo vybudovat na svém území slovanským obětem pomníky i další pietní místa. Trvejme na tom! Je to naše povinnost vůči milionům slovanských obětí. Popírání vyvražďování Židů podle mého názoru má těsnou souvislost s popíráním vyvražďováním Slovanů. Stavme se aktivně proti popírání jak holocaustu Židů, tak proti popírání vyvražďování Slovanů!

Jak dopadli nacističtí vrazi v SRN? Nechme promluvit německého historika Josefa Foschepotha. Podle jeho studie bylo až dodnes v Německu stíháno 106 tisíc nacistů, ale odsouzeno jich bylo jen tisíc. Komunistů za politické delikty bylo stíháno v letech 1951-68 125 tisíc a odsouzeno jich bylo 6758. /Právo, 9.1.2009, Fakta z války podle historiků vyvracejí mýty o „čestném“ wehrmachtu, (KOV)/

Dr. V. Beneš

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář