Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechceme nic menšího než změnu režimu v Rusku

17. 2. 2021

Nechceme nic menšího než změnu režimu v Rusku

17. 2. 2021  ColonelCassad

 

Pokračování příběhu s úniky informací o britské operaci „Integrity Initiative“.

 

Nechceme nic menšího než změnu režimu v Rusku

 

Nové dokumenty naznačují nové pokusy Spojeného království podkopat pozici Ruska. V roce 2018 jsme napsali  (ZDE)  o Iniciativě integrity - vojenská operace zpravodajských maskované jako charitu s cílem vytvořit „ruskou hrozbu“. Zpráva byla založena na interních souborech Britské iniciativy pro integritu, které byly získány a zveřejněny nějakou „anonymní“ organizací.

 

Data získaná stejnou skupinou z britského úřadu pro zahraniční a Commonwealth zveřejňují  https://www.moonofalabama.org/2021/02/british-embassy-infiltrates-lebanons-military-intelligence-provides-snooping-equipment-maniplates -p. html rozsáhlé britské propagandistické programy na podporu džihádistů v Sýrii a operace britského vlivu zaměřené na podkopání libanonských bezpečnostních institucí a tajné ovlivňování jeho obyvatel.

 

Nyní byla ze stejného zdroje zveřejněna další velká sada souborů. Popisují rozsáhlý britský vládní program zaměřený na podkopávání aktivit v Rusku organizováním a financováním „nezávislých“ ruských sdělovacích prostředků, „školením“ ruských novinářů a tajnými platbami ruským vlivným osobám. Není to samozřejmě jediná britská protiruská agenda, ale pravděpodobně má tajný největší dopad na veřejnost.

 

Anonymní autor zveřejnil celý program Podkopávání Ruska ve čtyřech širokých částech:

 

jedné https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-I-02-04 ,

dva https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4 -Undermining-Russia-II-02-04 ,

tři https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-III-02-04 ,

čtyři https://telegra.ph / OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-IV-02-12  .

 

Diskutované informace jsou převzaty ze státních spisů, ve kterých jsou prezentovány různé projekty, a od společností a, zajímavě, od charitativních organizací, které se vztahují na zahájení projektů FCO. Všechny základní soubory jsou k dispozici ke stažení https://ufile.io/ltsh22zy jako jeden archivní soubor (~ 80 MB). Nejzajímavější soubory jsou podnikové aplikace pro projekty. Odkrývají předchozí projekty, metody a lidi a vytvářejí tak větší obraz.

 

Rozpočet na různé protiruské projekty činí desítky milionů liber ročně. První programy byly spuštěny v roce 2016, některé pokračují i ​​letos.

 

„Akce pro dodavatele“ pro jeden z projektů nastínila obecnou myšlenku https://www.moonofalabama.org/11i/urussia1.pdf :

 

Programové oblasti

ENGAGE - práce prostřednictvím Britské rady pro mezilidské aktivity - mezi etnickými Rusy a místními komunitami s cílem rozvíjet spojení v souladu s dovednostmi 21. století - zahrnuje anglický jazyk a mediální gramotnost, sociální podnikání a kulturní aktivity;

 

ENHANCE - podpora nezávislých médií v blízkém zahraničí Ruska s cílem zajistit rovnováhu a pluralitu ruskojazyčných médií v pobaltských zemích a zemích Východního partnerství;

 

EXPOZICE - odhalením a odhalením ruských dezinformací v reálném čase, které lze hlásit v médiích hlavního proudu s cílem odhalit dezinformace o škodlivém stavu v zemích, kterým jsou určeny. Pokud odhalíte dezinformace, je nepravděpodobné, že by to mělo dopad; v důsledku toho se ruský stát stává méně spolehlivým.

 

ENBLE - Spolupracujte se spojeneckými vládami prostřednictvím styčné služby vlády s cílem zlepšit jejich strategickou komunikaci s veřejností.

 

Všimněte si, že „ruská dezinformace“ je něco, co se Británii na Rusku nelíbí. „Odhalení“ takových „dezinformací“ se nejlépe provádí šířením vlastních. Nejedná se o obranné programy, ale o útoky na Rusko. Projekty zaměřené na dosažení výše uvedeného měly být realizovány téměř ve všech zemích hraničících s Ruskem a majících rusky mluvící menšinu, jakož i v samotném Rusku.

 

Britská vláda nechce, abyste o takových projektech věděli. V seznamu událostí dodavatele je uvedeno:

 

Zabezpečení

 

Žádné neoprávněné vyzrazení aktivity na tomto díle. Smlouva bude muset zjistit, s kým pracujeme. Přiměřená základní bezpečnostní opatření v oblasti IT musí být v souladu s našimi požadavky, ale úřad FCO může požadovat vysvětlení kroků podniknutých k zajištění bezpečnosti a povinnosti péče. Je třeba poznamenat, že z bezpečnostních důvodů nebudou někteří příjemci grantu chtít být přidruženi k FCO. Je třeba poznamenat, že programový tým by upřednostňoval, aby se politické dokumenty nedostaly do ruských médií. Víme, že nás sledují, a očekáváme, že budeme brzy odhaleni.

 

Jaký je obecný účel těchto tajných programů? Autor seriálu „Podkopávání Ruska“  (ZDE) vysvětluje, že pokud jde o „otravu“ Alexeje Navalného:

 

    mnoholetá pečlivá práce HMG prostřednictvím svých ambasád a zpravodajských služeb předchází chemickému útoku. Vytvářejí média, organizace občanské společnosti a pseudohumanitární organizace, které jsou na správném místě ve správný čas, s připravenými kamerami, když „náhlá“ hrozná nehoda „nutí každého jednat“.

 

    Věříte, že HMG uspořádala „nehodu s Navalným“ jako součást nějaké tajné operace? Vytvořila HMG média, živila blogery a stringery, které kontrolovala? Týkalo se to ruské mládeže a organizací občanské společnosti? Pokoušelo se to démonizovat Putina, stejně jako u Assada, a označit je za zlé diktátory, kteří otrávili svůj lid zakázanými chemickými zbraněmi? Víte, k čemu to všechno je? Potřebují to, aby zbavili legitimitu vůdce země a přesvědčili lidi po celém světě, že „v boji proti šílenému diktátorovi by neměly být žádné překážky“. Dokážete pochopit vážnost toho, co se děje? Měli byste to pochopit. Připravují nás na válku s Rusy a Číňany. Hledají casus belli a jen pravda je může zastavit, protože „Pokud lze války zahájit lžemi, mohou být zastaveni pravdou.“ (Julian Assange)

 

Tento názor není ani přehnaný. „Západ“ má nože proti Rusku. Dříve jsme zmínili (ZDE) Zprávu think tanku Pentagonu RAND, která hodnotí, jak nejlépe „nevyvážit a přeformátovat“ Rusko. Nakonec to bylo jasně zaměřeno na změnu režimu v Rusku nebo, pokud to není možné jinak, na válku. V pátek Gabriel Felbermayr,  https://www.ifw-kiel.de/experts/ifw/gabriel-felbermayr/ , prezident Kielského institutu pro světovou ekonomiku, když německá rozhlasová stanice požádala nové sankce, které by EU mohla uvalit na Rusko. Řekl, že skeptický, že by to mohlo fungovat, protože https://www.deutschlandfunk.de/neue-eu-sanktionen-gegen-russland-europa-allein-kann-nicht.795.de.html?dram:article_id=492386 (můj překlad):

 

Naše cíle ve vztahu k Rusku jsou velmi velké. Nechceme nic menšího než změnu režimu v Rusku, čehož je obtížné dosáhnout ekonomickým tlakem.

 

Nové dokumenty také odhalují některé zajímavé https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-II-02-04 nová fakta o Navalném, který se zdá být na výplatní listině britské vlády:

 

Tyto odhalující dokumenty ukazují, že FCO vytvořila v Rusku síť populárních youtuberů k vyšetřování vládní korupce a youtuberům se dostává pomoci některých novinářů v pobaltských zemích. FCO má také zkušenosti s provokováním protestů v Rusku.

 

Od této chvíle jste už museli hádat totožnost jednoho z populárních youtuberů vyšetřujících korupci. Po obdržení souborů EXPOSE Network a pohledu na případové studie před dvěma lety se nám nepodařilo zjistit, které YouTuber FCO podporuje prostřednictvím ZINC. Zdrželi jsme se jakýchkoli předběžných závěrů, i když novináři zjistili, že Vladimir Ašurkov, blízký spolupracovník Alexeje Navalného, ​​je členem klastru Iniciativy integrity.

 

Ale když jsme viděli pana Navalného a Bellingcata společně, všechno bylo jasné. Když jsme se ponořili hlouběji, našli jsme další zastánce Navalného, ​​který žije v Londýně - jistou strašidelnou Marii Pevchikh, která propaguje inteligentní hlasovací systém v Rusku. Labor použil podobný hlasovací systém k vyzvednutí konzervativních hlasů. Je tedy vysoce pravděpodobné, že Spojené království systém doporučilo panu Navalnému.

 

Ukázalo se také, že Navaľnyj zahájil pomlouvačnou kampaň proti RT, jednomu z mála sdělovacích prostředků na Západě, která umožňuje promluvit těm, kdo nesouhlasí s oficiálním postojem západní vlády. Všimněte si, že Navalnyho kampaň probíhala souběžně s kampaní Integrity Initiative. Vyvstává rozumná otázka - proč Navaľnyj, který se hlavně účastní politických bitev v Rusku, tráví čas bojem s televizní společností působící mimo zemi? Byl pro něj RT takový problém? Ne, nebylo. To byl problém západních imperialistů a zřejmě radili Navalnému, aby se připojil.

 

Tak jako tak. Zde jsou opět odkazy na čtyři části „Podkopávání Ruska“:

 

jedna  https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-I-02-04  ,

dvěhttps://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-II-02-04 ,

tři https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4 -Undermining-Russia-III-02-04 ,

four https://telegra.ph/OP-HMG-Trojan-Horse-Part-4-Undermining-Russia-IV-02-12 .

 

Podávají podrobnou představu o metodách, které „Západ“ používá k ničení cizích zemí. Znalosti, které potřebujete, abyste skutečně pochopili, co se děje v tomto světě.

 

https://www.moonofalabama.org/2021/02/new-documents-reveal-more-british-efforts-to-undermine-russia.html - originál v angličtině (odkaz rovněž poskytuje rozsáhlou diskusi o předložených dokumentech)

 

Vystavil Václav Dvořák v 3:03:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář