Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše zničená země

22. 7. 2022

Naše zničená země

20. července 2022 | 

Paul Craig Roberts

 

Hitler svým způsobem vyhrál druhou světovou válku.   Židovští kulturní marxisté uprchli z Německa a přinesli svůj „pochod přes instituce“ do Ameriky.   Prošli nejprve univerzitami a poté veřejnými školami a podařilo se jim oddělit Demokratickou stranu, vedení korporací a velkou část intelektuální a vzdělané populace od západní morální a kulturní tradice. 

 

Kulturní marxisté to udělali útokem na literární kánon kvůli nedostatku kulturní rozmanitosti.   Využili  vzdělání k tomu, aby vštěpovali studentům hodnoty a názory těch, kteří byli nepřátelští k jejich vlastní kultuře, která byla negativně zobrazována.   Jak čas ubíhal, Shakespeare a Chaucer byli jako témata studia nahrazeni queer teorií, postkolonialismem, teorií kritické rasy a teorií genderu. Místo společenské jednoty tvořené enkulturací máme rozdělování Politiky identity.

 

Genderová teorie stírá rozdíl mezi muži a ženami, muži a ženami. Teorie kritické rasy naplňuje bílé děti pocitem viny a odděluje je od jejich rasy a jejich rodičů.   Normálnost je zatracována jako exkluzivní a je nahrazena rozmanitostí perverze. To na univerzitách probíhá již několik desetiletí a nyní je agendou veřejného školského systému, který je osazen absolventy kultivovanými do nové rozmanité kultury Babylonské věže.

 

V posledních letech pochod zasáhl korporace a mužské a ženské sporty. Generální ředitel společnosti Disney obhajuje indoktrinaci dětí teorií kritické rasy a genderovou teorií. Bílí muži, heterosexuální zaměstnanci amerických korporací, univerzit, vlády a armády musí absolvovat školení citlivosti. Nedávno oslavili Detroit Tigers „Pride Night“ a podpořili dary organizaci LBGTQ+ podle vašeho výběru.   Muži hlásící se k ženskému pohlaví nyní soutěží v ženských sportech. Je zřejmé, že dnešní americká kultura je zcela zmatená. 

 

Jak může existovat takto zmatená společnost? Jednota zjevně neexistuje.   Bez jednoty neexistuje společnost ani národ.

 

Co jsou tedy Spojené státy?   Není název „Spojené státy“ stejně zastaralý jako Shakespeare a křesťanská morálka?   Politika identity a kulturní rozmanitost neumožňují  jednotu v rámci jednoho státu, tím méně mezi státy. 

 

Když neexistuje kultura, která by dokázala lidi sjednotit, dokáže to pouze síla.   Je to umělá jednota, která je závislá na donucení.   V takové zemi není místo pro listinu práv a ústavní ochrany. 

Dokonce i koncept hříchu byl obrácen naruby. Dnešní nesouhlas tradiční morálky se sexuální perverzí je zatracován za hřích netolerance.   Jakmile je morálka odzbrojena, všechny bariéry degenerace padnou.  A mají. 

Nové bariéry jsou prosazováním hodnot svržené kultury. Už to není povoleno. Mláďata se rodí do babylonské věže.   Pro ně je to normalita.

https://www.paulcraigroberts.org/…ry/

přišlo e-poštou