Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nacistické Německo systematicky vyvražďovalo Slovany

4. 6. 2019

Byli to Slované, kdo v druhé světové válce na život a na smrt bojovali s Německem a jeho spojenci. Zřejmě asi 30 milionů Slovanů padlo v druhé světové válce nebo bylo Němci vyvražděno.

 

Po vítězné válce měli Slované zůstat naživu jen v takovém počtu, aby mohli sloužit a otročit pro německý panský národ, který měl osídlit značnou část evropského Ruska.

 

A čeho jsme nyní svědky? Zločinci z druhé světové války jsou oslavováni, zatímco pomníky, pamětní desky na hrobech padlých slovanských vojáků, zejména sovětských, jsou ničeny. Obzvlášť daleko v tomto stavění historie na hlavu došli na Ukrajině a Pobaltí. Banderovci a bývalí příslušníci ukrajinské SS divize Galizien jsou hrdiny, stejně tak jako pobaltští esesáci. Osvoboditelé z německého  jha jsou naopak považováni za okupanty.

 

Hnědne nejen Ukrajina, Pobaltí, ale dokonce i některé státy EU. Neofašismus, neonacismus se stávají reálnou hrozbou. SS uznal norimberský tribunál za zločineckou organizaci. Jak tedy je možné esesáky oslavovat? Kdo má zájem na konání těchto a podobných akcí? Co tím sleduje?

 

Co s těmito tendencemi? Především bychom měli požadovat,  aby bylo rychle skončeno s nevažováním slovanských obětí druhé světové války. Pokud by někteří jednotlivci, či skupiny obyvatelstva  popírali dále masové vraždění Slovanů, pak by mělo být, po náležité osvětě, přikročeno k vyvozování důsledků, ve výjimečných případech i trestněprávních.  Podobně jako jsou stíháni, a to právem, popírači holokaustu.

J. Kovář

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář