Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milion chvilek pro Majdan, PhDr. Stanislav Balík

20. 7. 2019

Již dva roky jsou organizovány protesty proti Andreji Babišovi pod různými názvy. Nebudeme se zdržovat neustálými změnami názvu. Nazývejme celé toto protestní hnutí pravým jménem. Jedná se o Milion chvilek pro Majdan. Proč tento pravdivý název? Je třeba šířit mezi lidmi osvětu, aby pochopili, co se na tento podzim připravuje. Celé toto hnutí má přinést nejen změnu vlády, ale také celého systému.

V předchozích článcích jsem vysvětlil, že od roku 1989 prošel režim několika metamorfózami. Brzy po rozpadu republiky nám tu vznikla kopie druhé republiky v dobovém hávu. Po vstupu do EU v roce 2004 došlo k proměně režimu v duchu bývalého Rakousko-Uherska. Po dalších patnácti letech se máme dostat do posledního stádia likvidace naší státnosti. Máme se stát Protektorátem. K převzetí moci v parlamentě jsou připraveny strany, které neuspěly v demokratických volbách a vytvořily demoliční blok pod předsednickou taktovkou Petra Fialy. K tomu, aby se demoliční blok skutečně dostal k moci, potřebuje dvě věci. Masové protesty, které organizuje Milion chvilek pro Majdan a zradu z řad poslanců sociální demokracie a případně některých poslanců ANO. Má být zformována protektorátní vláda pod předsednictvím Petra Fialy a prezident má být donucen tuto vládu jmenovat.

V současné době je naprosto nezbytné, aby se všichni vlastenci v této zemi spojili proti této hrozbě státního převratu, který je organizován zmiňovanými stranami, sdělovacími prostředky a aktivisty Milionu chvilek pro Majdan v roli užitečných idiotů. Pan Mikuláš Minář nestojí ani za pár vět. Je to typický produkt našeho školství v uplynulých třiceti letech. Mohl bych organizovat přednášky o zoufalé situaci v našem školství. Můj případ je bezprecedentní v dějinách našeho školství, ale je to pouze špička ledovce. Celé naše školství je asi v takovém stavu, v jakém bylo v době Protektorátu. V té době byly naše vysoké školy uzavřené. V současné době jsou masové, ale absolventi těchto fakult, zejména humanitních oborů dělají všechno proto, aby zničili náš společný stát a bojovali proti svému vlastnímu národu. Ďábelský plán sudetských Němců a všech globalistů se tak začíná stávat realitou. Cílem landsmanšaftu s podporou bavorské CSU je to, abychom si sami vytvořili svůj Protektorát, který vydá dobrovolně majetky v pohraničí zpět sudetským Němcům. To by byl pouhý začátek. Máme přijít o svou státnost, máme se stát bavorskou provincií. Nejsme v hledáčku Berlína, na to jsme pro ně příliš bezvýznamní, jsme v hledáčku bavorské centrály, na kterou je napojen Petr Fiala, který již téměř třicet let podporován, podobně jako byl Václav Havel v době bývalého režimu.

Pobýval jsem v Německu na studijních pobytech třikrát a pochopil jsem, jak Němci pracují a přemýšlejí. Mají dlouhodobý plán a strategii, které se drží. Musíme si konečně uvědomit historickou kontinuitu německé Druhé, Třetí a Čtvrté říše. Je třeba studovat, co o Druhé říši napsal Masaryk a o Třetí říši Beneš. Ztratili jsme historickou paměť. Dvě generace jsou ztraceny nehorázným vymýváním mozků od našeho kolaborantského školství a zaprodaných médií. Drtivá většina politiků slouží cizím zájmům. Jedinou pojistkou naší státnosti v současnosti je náš prezident, který však potřebuje  podporu zdola. Je nutno vytvořit Vlasteneckou jednotu na podporu prezidenta.

Jak si stojí premiér Babiš? Ne příliš dobře. Pan premiér lavíruje stejně jako svého času prezident Beneš. Beneš měl od roku 1935, kdy se stal prezidentem dávat jasně najevo, že se náš stát proti německé agresi bude bránit. Nic takového nedělal, stále  spoléhal na Francii, která již v té době, kdy se stal prezidentem, byla rozhodnuta nic proti Německu nepodnikat a zabarikádovala se na své Maginotově linii a čekala. Francouzi již v té době byli pevně rozhodnuti, že nám na pomoc nepřijdou. Jak je možné, že zkušený politik a diplomat jakým byl Beneš, nic takového neviděl, respektive nechtěl vidět. Politik v krizové situaci musí projevit rozhodnost a mužnost, takové vlastnosti Beneš neměl. Stále na někoho spoléhat. V době kdy žil Masaryk, spoléhal na tohoto bytostného vůdce, po jeho smrti na Francii. Pošetilé chování.

Podobně se choval Janukovyč v roce 2014. Stále spoléhal na diplomacii a nechal mrzačit a zabíjet své policisty. Doporučuji se podívat na záběry z Mejdanu, co se tam dělo a k čemu směřuje „vůdce“ Mikuláš Minář. Na Majdanu se objevili záhadní střelci, kteří zabíjeli policisty stejně jako demonstranty. Nikdo by nikdy nevěřil, že je to možné a přece se to stalo. Nepodceňujme to, co se u nás připravuje. Pan Minář není zasvěcen úplně do všeho, jeho úkolem je zmanipulovat co nejvíce mladých, kteří nemají žádné znalosti a životní zkušenosti.

Janukovyč byl zlikvidován a jen o vlásek si zachránil holý život, protože uvěřil EU. Všem doporučuji se podívat na dokument mého oblíbeného režiséra Olivera Stona, který natočil pravdivý dokumentární film o Ukrajině. Čtvrté německé říši nelze věřit v ničem, ona připravovala spolu s Američany Banderovce, kteří později vraždili obyvatele východní Ukrajiny. Nesmíme si nic zastírat, musíme si říkat celou pravdu o tom, co všechno se na Ukrajině stalo za posledních pět let. Je tam totalitní režim, který navázal na to nejtemnější ze své minulosti.

V minulém roce byl na Slovensku odstraněn premiér Fico po masových protestech v Bratislavě, které byly největší od roku 1989, stejně jak tomu bylo u nás v tomto roce. Proč premiér Fico padl? Protože lavíroval. Také věřil EU, jejímu tvrdému jádru, do kterého chtěl pošetile patřit. Nepochopil, že Čtvrtá říše potřebuje stoprocentní kolaboranty, jako byl minulý slovenský prezident Kiska anebo jakou je současná prezidentka Čaputová.

Andrej Babiš se musí opřít o všechny vlastence v této zemi, jsou to minimálně všichni ti, co v minulých prezidentských volbách za svého prezidenta zvolili Miloše Zemana. Tato vlastenecká polovina národa musí o sobě dát hlasitě vědět, aby organizátoři našeho Majdanu narazili na odpor. Vlastenci chtějí skutečnou demokracii v duchu našeho prvního prezidenta T.G. Masaryka a chtějí začít budovat skutečný národní a sociální stát, který bude důsledně hájit zájmy našeho národa. Ti co chodí demonstrovat a podporují Milion chvilek pro Majdan, dělají vše proto, abychom se stali Protektorátem německé Čtvrté říše, která se chystá nekompromisně skončit s naší státností a národem. 

V Častohosticích  18.7. 2019

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to buying Google

Davidbic,25. 12. 2022 17:01

That means you'll lead some fresh features and suffer with access to additional channels where you can forward movement visibility, without having to put to rights nous of some ornate, vade-mecum migration process. https://googlec5.com

Hello!

QGWQ6FY46BD7PSLWXF www.yahoo.com,8. 12. 2022 4:10

Hi! Please tell me the number of your office, I will come to you tomorrow. QGWQ6FY46BD7PSLWXF www.yahoo.com

Hello! I need your advice!

Loyd,22. 8. 2022 17:33

The day before yesterday I received a message that I need to pick up my prize. But I lost the email with the data to access the site. How do I restore access? >>> https://bit.ly/3BXpXdm

Hello! I have a small question?

Sherri,3. 7. 2022 0:15

►►► ✅ Where can I get my gift? Here? https://lnk.do/oRLXPN