Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurt Nimmo - NATO se rozhodlo zaútočit na Rusko na Ukrajině

24. 12. 2022

Kurt Nimmo - NATO se rozhodlo zaútočit na Rusko na Ukrajině

22. 12. 2022 kuryr

Ukrajina není schopna porazit Rusko. Dalším krokem je přímé zapojení NATO.

Pokud lze Olze Lebeděvové a Pravda.ru věřit, NATO se chystá vstoupit do války na Ukrajině. “Taková oznámení mohla zaznít od představitelů polského ministerstva obrany, generálního štábu Aliance NATO, důstojníků francouzské armády a (samozřejmě) ukrajinského ministerstva obrany,” řekla Lebedeva.

„Hlavním důvodem by byla další ruská generální ofenzíva, kterou NATO plánuje a která by podle nich zdecimovala ukrajinskou armádu nejen na Donbasu, ale i na kyjevské straně (mnoho ruských jednotek bojuje v Bělorusku, na hranici s Ukrajinou ),“ vysvětluje ruský web Rusreinfo.ru .

NATO ale vždy dávalo najevo: Ukrajina nemůže prohrát. Jediným řešením pro Washington by tedy byla invaze jednotek NATO na Ukrajinu v naději, že tím ruská ofenzíva skončí. Kalkulace je taková, že Vladimir Putin nechce NATO přímo konfrontovat s možnými (jadernými) důsledky, a proto se stáhne.

Myšlenka je taková, že vstup NATO do konfliktu vyděsí Rusko a Putina a jeho generály a oni přehodnotí SMO a ustoupí.

To se nestane.

V každém případě je to mizerná kalkulace, protože je jasné, že Rusko splní úkol zadaný Vladimirem Putinem. Předpokládat, že se naše síly stáhnou tváří v tvář několika plukům NATO, kde má Rusko problémy se zbrojením, je směšná kalkulace, která se rychle ukáže jako extrémně smrtící.

Je možné, aby americká vláda a NATO uvěřily svým vlastním lžím o Ukrajině?

Korporátní mediální válečná propaganda trvá na tom, že Ukrajina vyhraje. „Rusko prohrává válku, kterou začalo proti Ukrajině díky západní vojenské podpoře. Nyní by NATO mělo poskytnout ukrajinským silám útočnou palebnou sílu a protivzdušnou obranu, kterou Ukrajina potřebuje k ukončení války,“ píše propagandista americké vlády pracující pro web 1945, web, který zveřejňuje pro-válečné komentáře publikované pro propagandistická média.

Únava se dostavila, když americká vláda a její „partneři“ v Evropě vyčerpali svůj arzenál. „Navzdory příslibu Washingtonu podporovat Kyjev tak dlouho, jak to bude potřeba,… USA nebudou schopny udržovat dodávky vysoce kvalitní munice na Ukrajinu donekonečna,“ uvádí International Business Times, a to navzdory pokračujícímu vydávání nových novinek. bomby a vyrábět rakety.

Americká vláda je odhodlána provádět svou klamnou politiku vítězství na Ukrajině a projekt zničení Ruska. Poznámky Rusreinfo.ru

Evropská a americká vláda musí sledovat program, který se na jedné straně stává naléhavým kvůli ohlášenému krachu dolaru a na druhé straně kvůli současnému ekonomickému debaklu, který bude v západních zemích jen sílit. Válečný stav by spustil stanné právo a globální kontrolu populace, která byla v posledních letech vyvinuta pod záminkou „Covid“. Můžete si také myslet, že válečný stav sjednotí občany za nimi.

Další podvod. Americký lid je skutečně proti ruskému SMO a podporuje Ukrajinu, a zároveň si díky propagandě a mlčení americké vlády není vědom toho, co ukrajinští ultranacionalisté provedli etnickým Rusům na východní Ukrajině. Američané v podstatě podporují nevybíravé bombardování civilistů v Doněcku a Luhansku. Nevědomky umožňují zvěrstva připomínající zvěrstva páchaná Hitlerem a nacisty (nacistický Říšský komisariát Ukrajina experimentoval s genocidou ve východní Evropě na základě Führerova výnosu).

Na rozdíl od Bidena a jeho neokonzervativních a humanitárních intervenčních „poradců“ si americký lid přeje mírovou dohodu a konec války. Chicago Council on Global Affairs provedl minulý měsíc průzkum.

Právě dokončený průzkum chicagské rady ve dnech 18. až 20. listopadu zjistil, že velká většina Američanů nadále podporuje americkou podporu Ukrajině, a to jak ekonomicky, tak vojenskou technikou. Vzhledem k tomu, že boje se vlečou do zimy, je však nyní americká veřejnost rozdělena v tom, zda by Spojené státy měly podporovat Ukrajinu tak dlouho, jak to bude potřeba, nebo naléhat na Kyjev, aby co nejdříve uzavřel mír. (Zdůraznění přidáno.)

Politická třída, strana jednoho, která přijímá rozkazy od globální elity, se nestará o přání amerického lidu, který počítá pouze ručně vybrané kandidáty ve volbách, které se konají každé dva roky.

„Ministr obrany USA Lloyd Austin a předseda Sboru náčelníků štábů generál Mark Milley uspořádali ve středu po schůzce Kontaktní skupiny pro obranu Ukrajiny společnou tiskovou konferenci,“ uvedla agentura Reuters přibližně ve stejnou dobu, kdy byl zveřejněn výše zmíněný průzkum. .

Austin a Milley uvedli, že Spojené státy budou podporovat Ukrajinu „tak dlouho, jak to bude nutné“.

Milley, nejvyšší americký generál, varoval, že navzdory vojenským neúspěchům při jeho invazi má Rusko na Ukrajině stále značné bojové schopnosti.

“Pravděpodobnost ukrajinského vojenského vítězství – tj. vytlačení Rusů z celé Ukrajiny, včetně jejich nárokovaného Krymu – není vojensky příliš vysoká,” řekl Milley na tiskové konferenci.„Politicky by mohlo existovat politické řešení, kde se Rusové stáhli. Je to možné,“ dodal s tím, že Rusko je v tuto chvíli „na zádech“.

Milley a Austin tlačí na americkou vládu, aby sesadila Rusko, aniž by si byli vědomi, že se tak nestane, a Putin varoval, že existenční hrozby proti Rusku povedou k termonukleární reakci.

Rusko se nestáhne z Ukrajiny, dokud nedosáhne svých cílů – zajistit, aby NATO nebylo na hranici svých možností, odzbrojit popřevratovou rusofobní ultranacionalistickou vládu a zajistit, aby Ukronacisté nebyli schopni, terorizují a bombardují etnické Rusy na východní Ukrajině ( a nyní samotné Rusko v Kursku, Briansku, Šebekinu, Belgorodu a Klintsy).

Začátkem tohoto měsíce Pentagon naléhal na Ukrajinu, aby udeřila uvnitř Ruska. Nyní se hovoří o přímé intervenci NATO na Ukrajině.

Americká vláda si je vědoma, že Ukrajinci nejsou schopni porazit Rusko, takže jedinou možností je přímé zapojení NATO nad rámec současné zástupné války. Norský generální tajemník NATO Jens Stoltenberg 12. prosince uznal, že aliance brzy zasáhne přímo do boje.

Šéf NATO říká, že plnohodnotná válka mezi Ruskem a NATO je „skutečnou možností“, která by se mohla „hrozně pokazit“, a spěchá vpřed. Jak nás může válečný štváč, kterého jsme si nikdy nevybrali, zatáhnout do války, kterou jsme nikdy neschválili a která nás může všechny zabít bez kladení otázek?

Adam Kinzinger, republikán ve Sněmovně reprezentantů, navrhl novou autorizaci použití vojenské síly (AUMF), která by umožnila americkým jednotkám invazi na Ukrajinu za účelem obnovení „územní celistvosti Ukrajiny.“ , pokud Rusko použije zbraně hromadného ničení. Podle Libertarian Institute,

Od ruské invaze na Ukrajinu v únoru 2022 Kinzinger opakovaně naléhal na eskalaci situace, kterou jeho politika pomohla způsobit. 3. března 2022 veřejně vyzval k vytvoření „bezletové zóny“ nad Ukrajinou, která by „zabránila ruským náletům“. Pokud by byla na Ukrajině prosazena bezletová zóna, americké síly by sestřelily ruská letadla a dokonce by zaútočily na cíle v Rusku.

Nezapomeňte, že republikáni v lednu převezmou kontrolu nad Sněmovnou reprezentantů. Uvádí se, že se pokusí zkontrolovat dodávky zbraní na Ukrajinu. To však neznamená, že jsou proti zapojení americké vlády do války. Vůdce senátní menšiny Mitch McConnell v březnu označil Putina za „bezcitného zločince“, který podle USA Today „napadl suverénní zemi a je zodpovědný za zabíjení nevinných lidí“. Biden, Pelosi a McConnell jsou na stejné straně, což podtrhuje jednomyslnost univerzitní strany ohledně zabíjení Rusů.

Není tam žádná zmínka o milionech lidí, kteří byli zabiti válečnou mašinérií americké vlády od konce druhé světové války. „Pečlivě prozkoumaný článek Jamese A. Lucase dokumentuje více než 20 milionů životů ztracených ve válkách vedených Spojenými státy, vojenských převratech a zpravodajských operacích po druhé světové válce a v eufemisticky takzvaném ‚poválečném‘ období (1945 – )“, píše Michel Chossudovsky.

Lucas píše, že americká vláda a její satrapové jsou zodpovědní za masová úmrtí v Angole, Argentině, Bangladéši, Bolívii, Brazílii, Kambodži, Čadu, Chile, Kolumbii, Kubě, Demokratické republice Kongo, Dominikánské republice, Východním Timoru, Salvador, Grenada, Guatemala, Haiti, Honduras, Maďarsko, Indonésie, Írán, Irák, izraelsko-palestinská válka, Korea, Laos, Nepál, Nikaragua, Pákistán, Paraguay, Filipíny, Súdán, Vietnam, Jugoslávie (a Libye, Sýrie, Jemen a Somálsko, neuvedeno).

Většina Američanů neví, že americká vláda je od konce druhé světové války světovým masovým vrahem číslo jedna, jde ve stopách Hitlera, Maa a Stalina.

Tato kultivovaná nevědomost a základní intelektuální zvědavost průměrného Američana umožní vládě USA ponořit se dále do krvavé války na Ukrajině, aniž by skončily rozsáhlé protiválečné demonstrace, které byly zaznamenány během amerických invazí do Afghánistánu a Iráku.

Mnoho vůdců a členů dřívějších protiválečných hnutí a organizací bylo asimilováno do Jedné strany, která se postavila na stranu „demokratů“ za Baracka Obamy, muže zodpovědného za 30 000 mrtvých v Libyi a za import džihádistických hrdlořezů do „občanské války“ v Sýrie, což je ve skutečnosti skrytá kampaň vlády USA a Izraele s cílem snížit Sýrii na stav neúspěšného státu, který Irák utrpěl po dvou brutálních invazích a středověkém režimu sankcí (který zabil milion Iráčanů).

Dokud budou média válečné propagandy odvádět pozornost od násilné politiky a chování americké vlády a její dravé neoliberální agendy a lidé budou ignorovat realitu a bezmyšlenkovitě souhlasit s masovým vražděním ve jménu zvráceného přeformulování demokracie, nebude překážkou pro psychopaty zatáhnout zemi do války, která může velmi dobře znamenat vyhlazení lidstva a především živých věcí.

ZDROJ