Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koronavirus - zfalšované statistiky úmrtí?, Michal Brand

28. 11. 2020

Koronavirus - zfalšované statistiky úmrtí?

 Michal Brand

 

Na internetu se objevila zpráva, že Český statistický ústav pozměnil/zfalšoval statistická data o počtu úmrtí týdně.

 

Tuto informaci přinesl web Aeronet.

 

https://aeronet.cz/news/na-webu-csu-si-nekdo-hraje-na-bidenovu-krivku-a-manipuluje-s-grafy-umrtnosti-lidi-v-cr-v-jednotlivych-tydnech-roku-graf-za-40-tyden-nejprve-ukazoval-pokles-umrtnosti-jenze-potom-nekdo-zasahl/

 

Jasně, jako bych vás už slyšel – „ruský dezinformační web“. Ale Američané mají úsloví „Do not shoot the messenger“, „Nestřílejte posla zpráv“. Takže, prosím, zkuste neodmítat něco, možnost, hypotézu k úvaze jen proto, že se vám nelíbí ten, kdo ji sděluje – ať už na základě vašeho vlastního názoru pro pročtení spousty článků na webu Aeronetu nebo pod vlivem masmediální propagandy, která se samozřejmě snaží a bude snažit dehonestovat a tím zlikvidovat všechny nezávislé weby. Dnes začínají s Aeronetem, jednou – když se to masmediální propagandě povede s Aeronetem – jednou dojde i na likvidaci tohoto webu, na kterém teď právě čtete můj dnešní krátký komentář.

 

Aeronet uvádí, že jejich čtenář viděl stránky ČSÚ dne 19.listopadu

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Screenshot_20201119-110124-1024x640.jpg

pro jistotu také zde:

https://www.rajce.idnes.cz/f1470603051

 

Následně 24.listopadu brzy ráno podle uvedeného čtenáře z grafu ČSÚ náhle zmizel 40.týden:

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Screenshot_20201124-055750-1024x640.jpg

pro jistotu také zde:

https://www.rajce.idnes.cz/f1470603052

 

A hned o několik hodin později se objevil již aktualizovaný graf, se 40.týdnem i týdnem 41 a 42:

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Screenshot_20201124-105953-1024x640.jpg

(Tento graf je na stránkách ČSÚ i nadále, snad zase nezmizí, aby se převlékl a přišel v nové podobě, tzv „brand new look!“ ;-)

 

Samozřejmě i zveřejněná data o počtu úmrtí odpovídají údajům v grafu.

 

Proč o tom vlastně píši a opakuji, co bylo napsáno jinde?

 

Protože tu existuje sice nepřímý, ale poměrně silný důkaz, že opravdu došlo ke zfalšování údajů a to vědomě.

 

Protože si vše rád ověřuji i z dalších zdrojů informací, zkusil jsem najít na webu archív uvedené stránky ČSÚ.

https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr

Internetový archiv www.archive.org má v inkriminovaném období 3 zálohované kopie dané stránky.

20.listopadu, před onou zatím pouze hypotetickou „změnou“, má archiv dvě kopie – ve 13:35 a ve 13:39. Další archivovaná kopie je až 25.listopadu, tedy PO uvedené, zatím stále jen hypotetické změně.

https://www.rajce.idnes.cz/f1470605605

 

A teď přichází ten nepřímý důkaz, že někdo opravdu cíleně zfalšoval zveřejněné údaje ČSÚ.

 

Když si kliknete na kteroukoli archívní kopii z 20.listopadu, tak jste automaticky přesměrováni na kopii z 25.listopadu, tedy až po – teď už značně méně hypotetické - změně grafu.

 

Předchozí archivní kopie uvedené stránky ČSÚ fungují normálně a stejně jako všechny jiné kopie jakýchkoli jiných stránek na www.archive.org nikam nepřesměrovávají.

 

Troufnu si zaspekulovat – to, že by bylo uvedené zametání stop přímo na archive.org, se mi zdá málo pravděpodobné. Spíše bych tipoval na zásah někde u ISP nebo ve velkých uzlech internetu, kde bude přesměrován a pozměněn každý požadavek na archivní kopii usvědčující potenciálně ČSÚ z falšování údajů.

 

Nicméně, díky této podivné věci s archívem internetu se mi teze o zfalšování údajů zdá opět mnohem pravděpodobnější.

 

A proč by to neudělali? Falšují výsledky voleb, falšují důkazy o ZHN v Iráku, falešně vydávají negramotné pasáky koz s deseti dětmi za nezletilé sirotky s univerzitním vzděláním, pašují nelegální migranty a teroristy do Evropy….a mohl bych pokračovat na dalších sto stránkách, tak proč by sakra nemohli zfalšovat jeden graf a jednu tabulku v Excelu? Obzvlášť, když je v sázce tak mnoho – zotročení všech národů Evropy podle plánu Great Reset.

 

 

Ah, když už mluvíme o Great Reset – ministr „české“ vlády Havlíček (ANO) už vysílá do světa zoufalé signály, že je ochoten kolaborovat a věrně sloužit při likvidaci českého národa:

https://www.rajce.idnes.cz/f1470613078

Všimněte si modré knihy v knihovničce vpravo dole – jako jediná je zcela nelogicky otočena titulní stranou tak, aby bylo dobře vidět, o jakou knihu se jedná – COVID-19: The Great Reset, autor Klaus Schwab, šéf a zakladatel Světového ekonomického fóra.

 

Celé „zpravodajství“ TV Nova je v následujícím odkazu, inkriminovaný signál ministra Havlíčka mocným tohoto světa (těm mocnějším než je naše patro geo-politiky, ale ne těm nejmocnějším, ti skutečně mocní na nějakého ministra Čurdu, ehm, Havlíčka zvysoka …), tak tedy – inkriminovaný signál ministra Havlíčka o jeho připravenosti k ochotné spoluúčasti na likvidaci vlastního národa dle plánu Great Reset je v čase 9:40 a dále

https://novaplus.nova.cz/porad/televizni-noviny/epizoda/64810-televizni-noviny-25-11-2020

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář