Jdi na obsah Jdi na menu
 


KoronavirUS, Michal Brand

15. 3. 2020

KoronavirUS

Michal Brand

 

USA oficiálně přiznaly, že někteří Američané byli dříve pohřbeni jako „zemřel na chřipku“ a přitom šlo o oběti koronaviru (Covid19). Zcela zřejmě – z logiky věci - se jedná o úmrtí Američanů, ke kterým došlo ještě před rozběhem epidemie koronaviru (protože jinak by se – snad i v USA – mrtví za podivných okolností testovali na Covid19 a nebyli by potichounku pohřbeni s úmrtním listem „chřipka“.)

https://twitter.com/i/status/1238114622684585984

(Je lhostejné, že jde o twitter mluvčího čínského min. zahraničí. Uvedená část ze slyšení v Kongresu je klíčová.)

 

Při slyšení v Kongresu to uvedl zástupce amerického CDC Robert Redfield.

CDC je Centers for Disease Control and Prevention, tedy Centrum pro Kontrolu a Prevenci (infekčních) Nemocí, bychom řekli v ČR.

https://en.wikipedia.org/wiki/Centers_for_Disease_Control_and_Prevention

 

 

Je prapodivné, že v USA někdo zemře, lékař/koroner napíše „chřipka“ a vůbec mu není divné, že člověk zemřel na naprostý rozklad plic, což není právě typické pro chřipku, že?

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/co-ukazaly-pitvy-obeti-koronaviru-zlikvidoval-jim-plice-40316507

Pitvy obětí nemoci Covid-19 ukázaly, že nový koronavirus jim způsobil vážná poškození plic, především plicní fibrózu, ale také nekrózu srdeční svaloviny a zmenšení sleziny. Podle jednoho lékaře je dopad podobný, jako by pacient trpěl SARS i AIDS najednou, protože působí i na imunitní systém. Vyvolává jeho přehnanou reakci, jak to dělal virus španělské chřipky.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Plicní_fibróza

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ch%C5%99ipka

 

 

Svědectví o nakažených říkají, že jde o lidi, kteří mají vážné potíže s dýcháním, dusí se, vykašlávají enormní množství hlenu apod. Lidi, kteří měli zmíněné příznaky, lékaři v USA nijak neléčili? Když se u nich například projevil následný zápal plic, tak nikdo v USA neodebral vzorky, pro zjištění konkrétního viru nebo baktérie a pro určení jaké specifické léky musí být nasazeny? Jsou lékaři v USA takoví hlupáci? Nebo někdo měl zájem zamést vše pod koberec? A proč nyní napadlo CDC nějaké konkrétní případy exhumovat a zjistit, že šlo o Covid19?

 

Třeba jako když možná někdo „pod koberec zametl“ ředitele pro výzkum v kanadské top secret laboratoři pro výzkum virů (a biologických zbraní, v případě Kanady samozřejmě výhradně kvůli obraně, lásce, pravdě, míru a humanitě, jak jinak, že?). Tento ředitel výzkumu, Dr. Plummer se zabýval především výzkumem koronaviru a mechanismu jak HIV virus obelstí imunitní systém. Virus Covid19 obsahuje dle analýz indických vědců sekvence viru HIV a umí obelstít imunitní systém. (Mj. podle některých výzkumů si imunitní systém vyléčených nepamatuje Covid19 a není schopen se mu bránit při druhé nákaze. Dokonce se zdá, že virus Covid19 přežívá v klidu v těle člověka, který se „vyléčil“ a nevykazuje žádné akutní příznaky nákazy. Viz „náhle“ se objevivší Covid19 několik dní po „vyléčení“ u některých pacientů.) Tak tedy, když se rozšíří virus Covid19, který se zdá být umělou kombinací koronaviru a viru HIV, tento ředitel výzkumu biologických zbraní zemře za nespecifikovaných okolností a z nespecifikovaných důvodů v Keni. Jako by Dr. Plummera někdo zametl pod koberec. Zřejmě ho v Keni zabili prodejci netopýrů a hadů z wuhanského tržiště. Jinak si to neumím vysvětlit. ;-)

 

Nadále ovšem USA dluží světu odpověď na logické a zcela zásadní otázky:

 

  • Kdy došlo k těmto úmrtím na Covid19 v USA, které byly mylně (nebo „mylně“) označeny jako chřipka?

 

  • Jak dlouho před vypuknutím epidemie Covid19 ve Wuhanu to bylo?

 

  • (Pokud by v USA k těmto úmrtím na Covid19 kvalifikovaných jako úmrtí na chřipku došlo PO propuknutí epidemie Covid19 ve Wuhanu, pak by to bylo ještě horší, protože ze strany USA by šlo o zjevné a úmyslné falšování fakt o epidemii a jejím původu.)

 

  • Kde, ve které oblasti a u kterých konkrétních lidí došlo k těmto úmrtím na Covid19 ještě před propuknutím epidemie v Číně?

 

  • Navštívily některé z těchto osob nebo jejich blízkých či kolegů v uplynulých měsících Čínu?

 

  • Například zúčastnili se někteří z nakažených Američanů nebo z jejich blízkých či kolegů celosvětových armádních sportovních her ve Wuhanu na konci října 2019? (Čtyři týdny před vypuknutím epidemie ve Wuhanu.)

 

Mimochodem, zcela zásadní je podle mého názoru i zdánlivá drobnost – představitel CDC prohlásí v Kongresu, že v USA jsou pacienti, kteří zemřeli a jejich smrt byla kvalifikována jako „chřipka“ a následně se (tedy po exhumaci, následnou pitvou) zjistilo, že šlo o Covid19. A „demokratický“, „svobodný“ tisk, „hlídací pes demokracie“ (hlídající „demokracii“ alias „americké zájmy“ zřejmě hlavně v cizích zemích) se ani nezeptá, dokonce ani nepřemýšlí nad tím, kdy došlo k těmto úmrtím v USA chybně diagnostikovaným jako „chřipka“. Ani je nenapadne se zeptat, proč zrovna některé konkrétní případy CDC prozkoumal zpětně. Ani je nenapadne se zeptat, jak (kde) se uvedení Američané nakazili, když zcela zřejmě NEMOHLO jít o Američany, kteří přicestovali z Wuhanu nebo vůbec Číny poté, co ve Wuhanu a Číně propukla epidemie Covid19. (Jinak by je USA nepustily z karantény bez testů). Proč se novináři neptají? Jako vždy vědí dobře, co od nich tajné služby a deep state chtějí a co naopak od nich rozhodně nechtějí?

(Pozn.: Většina novinářů je na straně deep state, ať už jako vědomí agenti a spolupracovníci nebo jen svojí pevnou loajalitou i bez podpisu spolupráce – kdo neměl loajalitu a blbě se ptal, ten prostě časem vyletěl nebo byl přesunut na rubriku „ztracení domácí mazlíčci“. Tak to prostě je. Nebo si myslíte, že privilegovaný přístup na tiskovky, na vznesení dotazu, přednostní přístup k informacím, apod., že tedy všechny tyto i další „makers of professional career“ mají kverulanti od oficiální moci stejně dostupné jako loajální svázačci? A kdo chce udělat kariéru novináře, ten se státní mocí deep state musí podepsat vlastní krví smlouvu, ať už doslova nebo jen obrazně svým chováním.)

 

Pochází světový „Pacient Nula“ z USA? Zase nějaký experiment, který se vymkl z rukou? Jako lymská borelióza? Nebo jako španělská chřipka, která se poprvé objevila na vojenské základně armády USA v Kansasu a v okolních městečcích a pak se rozšířila po Evropě a celém světě? Nebo jako HIV, který se zčistajasna objevil mezi vězeňskou, homosexuální a narkomanskou populací v USA? (A připomeňme si, že USA mají dlouhou tradici mengelovských pokusů na lidech, zejména na vězních a vojácích, ale i na obyčejných lidech, i když USA dávají většinou přednost občanům jiných zemí pro roli pokusných králíků.)

Pozn.: A následně přišel establishment USA s historkou, že virus HIV se přenesl na člověka v Africe ze šimpanzů úplně sám od sebe. Zřejmě pohlavním stykem domorodců se šimpanzi, a následně se afričtí domorodci odstěhovali do USA, kde nechráněným pohlavním stykem se spoluvězni a homosexuály nakazili Američany. Upřímně – v téhle historce o „původu“ AIDS už chybí jen netopýr, polévka ze šimpanze, luskoun a dva hadi.

 

Co se týče Covid19. Máme tu virus, který se velice dobře šíří vzduchem. Máme tu virus, který se podobně jako HIV projevuje jako chřipka nebo podobná nemoc. Máme tu virus, který zřejmě obsahuje sekvence viru HIV. Máme tu virus, který zřejmě umí podobně jako virus HIV obelstít imunitní systém.

 

Máme tu kanadského výzkumníka biologických zbraní, zbývajícího se výzkumem koronaviru a HIV, který zemře za nespecifikovaných okolností právě po vypuknutí epidemie Covid19.

 

Máme tu virus, který možná podobně jako virus HIV bude nějakou dobu spát i po „vyléčení“ akutních příznaků po nákaze. Nevím.

 

Máme tu (opět uměle vytvořený?) AIDS šířící se vzduchem? Vážně nevím.

 

Ale podobná debilita mocenských struktur a deep state by mne už ani nepřekvapila.

 

Jedno vím ale jistě – že ohledně několika úmrtí na Covid19 v USA ještě před vypuknutím epidemie ve Wuhanu dluží USA celému světu zcela zásadní odpovědi.

 

 

Post Scriptum:

K řadě věcí zde zmíněných doporučuji několik mých ozdrojovaných článků:

  • stručný přehled nejznámějších experimentů USA na lidech: Historický exkurs - Pokusy USA na lidech
  • řada důležitých a velice podezřelých fakt okolo Covid19: Koronavirus – biologická zbraň

A málem bych zapomněl na pověstnou Jednotku 731, japonské experimenty na lidech během druhé světové války, pokusy, které svojí bestialitou násobně převyšovaly i nacistické pokusy na lidech.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jednotka_731

A už jsem zmínil, že velitel této “jednotky”, Širó Išii, nebyl nikdy souzen za válečné zločiny, protože ho USA nevydaly Číně (na jejichž občanech především se jednotka 731 masově dopustila nezměrných zločinů proti lidskosti) a „milý“ Širó Išii po válce pomáhal USA s vývojem biologických zbraní?

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ir%C3%B3_I%C5%A1ii

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář