Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koronavir-US díl II.

21. 3. 2020

Koronavir-US díl II.

Michal Brand

  1. Kanadská top-security laboratoř

 

V Kanadě je top-security laboratoř pro výzkum těch nejsmrtelnějších a nejnebezpečnějších virů.

V této laboratoři zkoumají například Ebolu. A také zde zkoumají a zkoumali například koronavirus. A také například HIV.

A vědeckým ředitelem byl donedávna Dr. Plummer.

 

 

  1. „Krádeže“ zabijáckých virů z kanadské top-security laboratoře pro potřeby amerického armádního výzkumu biologických zbraní

 

 

V této kanadské top-security laboratoři panovaly velice zvláštní poměry. Například v roce z této laboratoře její (bývalý?) zaměstnanec ukradl 22 vzorků zabijáckých virů. Chtěl je dovézt do laboratoří zabývajících se výzkumem biologických zbraní pro armádu USA, kam prý dotyčný nastupoval do nového zaměstnání. Možná těch 22 vzorků zabijáckých virů ukradl, možná byl pověřen jako kurýr. Třeba byl pověřen nějakou tajnou službou nějaké mocnosti. A třeba proto ho soud v USA „potrestal“ pouhými 17 dny vězení, které si „odseděl“ čekáním na soud, a k pokutě pouhých 500 dolarů. Kdyby stejný soudce soudil Bin Ládina, dal by mu tak 7 dní domácího vězení a místo pokuty by Osáma za trest nesměl v neděli po obědě zákusek. Tedy, „stejný soudce“, kdyby nějaký americký soudce soudil podle STEJNÝCH POKYNŮ, abych se vyjádřil přesně.

 

Kdo dal tomu soudci pokyny, že má fakticky osvobodit člověka, který ohrozil národní bezpečnost USA obzvlášť hrubým a nebezpečným způsobem, člověka, který se dopustil fakticky bio-terorismu na území USA? Asi Putin přes reklamní banner na Facebooku. Nebo čínští trhovci z Wuhanu, že?

 

Pozn: Tvrzení zloděje nebo kurýra zabijáckých virů a tvrzení ofiko verze, že ukradl 22 vzorků viru Ebola, to považuji za naprostý nesmysl. Nemá smysl krást 22 stejných vzorků, když se virus dá následně nareplikovat v jakékoli bio-laboratoři. Muselo jít o vzorky několika různých zabijáckých virů ukradené pro potřeby armádního výzkumu USA. Navíc muselo jít o vzorky modifikované – proč krást vzorky všeobecně známých virů? Ty získá každá oficiální instituce oficiální cestou. Ale modifikované, laboratorně upravené a cíleně upravené, ty nejde jen tak získat jinak, než právě krádeží nebo kurýrem z laboratoře, kde byly modifikace provedeny. Zvláštní je i to, že to nikdo zřejmě nijak podrobně nezkoumal ani během soudního líčení. Proč? Kdo dal soudci pokyn nic nezkoumat?

 

Vědecký ředitel kanadské laboratoře sice tvrdil, že krádež virů nahlásil policii, ale policie o ničem nevěděla, takže Dr. Plummer lhal. A nebyl vzat k odpovědnosti ani přes hrubé zanedbání bezpečnosti, ani přes vědomé zakrývání ohrožení národní bezpečnosti (nenahlášení ztráty zabijáckých virů odpovědným místům) a tím tedy ani přes vědomé minimálně nedbalostní ohrožení národní bezpečnosti a obecné ohrožení obzvláště velkého rozsahu. Kdo dal pokyn Dr. Plummera nestíhat trestněprávně a dokonce ani nevyhodit z místa ředitele? Putin přes reklamní banner na Facebooku? ;-)

 

Zdroje: Michal Brand: Koronavirus: Je to biologická zbraň? Kdo ji vytvořil? Kdo ji vypustil?

Pohled na fakta; dále např. https://www.cbc.ca/news/world/charged-with-smuggling-in-u-s-ex-winnipeg-researcher-cops-a-plea-1.820854

 

3. Kauza dvou čínských vědců

 

Z předchozích článků:

V létě roku 2019 propukl a rychle byl utlumen skandál s (údajnou) krádeží z kanadské bio laboratoře, zabývající se vysoce nebezpečnými viry.

 

Bezpečnostních prověrek pro kanadskou výzkumnou laboratoř pro nejrizikovější viry byli zbaveni dva pracovníci, kteří se v této kanadské laboratoři roky podíleli na výzkumu. Šlo o vědkyni Xiangguo Qiu a jejího manžela Keding Cheng. Cheng se podílel na výzkumu mj. koronaviru. Qiu – není známo, u ní zmíněna jen Ebola.

https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/lab-researchers-nml-travel-1.5214985

https://nationalpost.com/news/canada/dismissal-and-investigation-by-rcmp-of-winnipeg-co-inventor-of-ebola-drug-stuns-colleagues 

 

Nezávislé weby v dnešních souvislostech tvrdí, říkají, informují (zvolte sloveso dle Vašeho výběru), že oba čínští vědci byli vyhozeni a zadrženi pro krádež koronaviru.

AFP ve svém boji pátera Koniáše proti nepohodlné pravdě „vyvrací“ verzi, že by oba čínští vědci byli zapleteni do krádeže koronaviru z kanadské laboratoře:

https://factcheck.afp.com/chinese-spies-did-not-steal-deadly-coronavirus-canada

 

Podle „vrchního arbitra povolené pravdy“ z AFP byli oba čínští vědci z top-security kanadské laboratoře vyhozeni z neznámých důvodů, které zcela jistě nesouvisí s jakýmkoli koronavirem, natožpak s jeho krádeží. Asi čínští vědci zapomněli zaplatit v kantýně za oběd. Nebo něco takového bylo jistě důvodem k vyhození obou vědců, kde mj. doktorka Qiu byla tvůrkyní léku na Ebolu, takže si tak myslím, že musela být docela formát. A formáty se nevyhazují jen tak. Navíc byla vyhozena ona, její manžel a všichni jejich studenti. Proč? Prý „porušení procedur“. Jakých? Navíc, a to už je několikáté navíc, byli kanadští vědci z dotyčné univerzity (University of Manitoba) varováni před cestováním do Číny, dokud se nevyjasní vztahy – hrozila zřejmě například možná odveta ze strany Číny. Za co? Prozradili oba čínští vědci čínské vládě něco, co chtěla Kanada za každou cenu utajit a co se týkalo Číny? Zaspekulujeme si později...

https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/lab-researchers-nml-travel-1.5214985

 

Americké nezávislé weby spekulují, že doktorka Qiu a její manžel Cheng byli zadrženi proto, že ukradli v kanadské laboratoři koronavirus a předali jej Číně. Následují pak spekulace, že tento koronavirus byl zkoumán v laboratořích ve Wuhanu (které opravdu existují, top-security laboratoře pro výzkum virů), kde byly zkoumány možnosti využití koronaviru jako biologické zbraně, a z těchto laboratoří že se koronavirus rozšířil po Číně a celém světě.

Z důvodů, které uvedu dále, vidím tuto variantu (varianta čínská biologická zbraň nCoV2019)jako méně pravděpodobnou, ale nelze ji vyloučit.

Konec citace

 

 

  1. Dr. Plummer

 

Vědecký ředitel kanadské top-security laboratoře pro výzkum nejnebezpečnějších virů byl donedávna Dr. Plummer. Zabýval se výzkumy koronaviru a výzkumy toho, jak HIV virus obelstí imunitní systém.

 

Virus Covid19 úspěšně obelstí imunitní systém a obsahuje sekvence viru HIV podle výzkumu indických vědců, který byl již z webu odstraněn a který je jistě zcela nevědeckou konspirační teorií. Jak zcela vědecky prokážou například expertinacokoli z webu manipulatori.cz nebo nějakého podobného expertního týmu absolventů genderových studií a podobných zvláštních „vysokých“ škol. (Je blbej, je nešikovnej, je línej, půjde na univerzitu studovat píčoviny, mámo! Třeba na Karlovu Univerzitu hen ty pohlavní studie.)

 

V lednu a únoru naplno propuká epidemie Covid19 v Číně. Virus se šíří do celého světa. Probíhají diskuse, kde se vůbec ten virus vzal a jak je možné, že se přenesl na člověka.

4. února Dr. Plummer umírá za nespecifikovaných okolností v Keni.

 

Jak jsem již jednou napsal – pokud byl Dr. Plummer autorem viru Covid19, tak už to nikomu nevykecá. Skvělá práce, boys!

https://www.cbc.ca/amp/1.5451624

 

  1. Covid19 – uměle vytvořený virus. ale to je hoax, že?

 

Z předchozích článků:

 

Podle informace zveřejněné níže (PRNewswire), je část genetického kódu ze SARS včleněna do RNA koronaviru metodou používanou při laboratorní manipulaci/modifikaci DNA/RNA. (Pozn. původce tohoto oznámení nepůsobí zcela důvěryhodně - Institute for Pure and Applied Knowledge působí jako trochu dost obskurní instituce).

https://apnews.com/PR%20Newswire/ff548c99a03afb0d69bb7871f7cd4fc0

 

Tato informace byla ihned označena za hoax s tím, že podobnost je zcela minimální, prý jen asi v 67% dané sekvence (nebo možná trochu delší, šikovně delší vybrané sekvence?), celá argumentace je poměrně rozsáhlá, ale ani zde ne zcela přesvědčivá:

https://healthfeedback.org/claimreview/2019-novel-coronavirus-2019-ncov-does-not-contain-pshuttle-sn-sequence-no-evidence-that-virus-is-man-made/ 

 

Nelze zcela posoudit a takto „na dálku“ ověřit, zda opravdu RNA koronaviru vykazuje rysy charakteristické při laboratorních umělých modifikacích DNA/RNA.  Nechávám jako zcela otevřené a neprokázané.

Ale tuto informaci podrobně rozebírá článek na naturalnews:

https://www.naturalnews.com/2020-02-03-the-coronavirus-was-engineered-by-scientists-in-a-lab.html

 

Další prohlášení vědců, že jde o virus uměle vytvořený:

Analýza RNA vědci z pekingské univerzity:

https://www.theepochtimes.com/scientific-puzzles-surrounding-the-wuhan-novel-coronavirus_3225405.html  

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30251-8/fulltext

 

Podle řeckých vědců je koronavirus odlišný od ostatních známých virů přenášených netopýry a obsahuje linie RNA, které jsou zcela unikátní a řečtí vědci na základě analýzy RNA soudí, že přirozená rekombinace je velice nepravděpodobná

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.920249v1

Z výše uvedeného linku na www.theepochtimes.com  je možné jít na celou řadu článků i studií, které poukazují na patrně umělý původ koronaviru nCoV2019. Ale není úplně namístě citovat a uvádět vše v tomto článku.

 

Další zajímavá informace ale přišla z jiné oblasti. Podle analýzy genetické informace koronaviru provedenému vědci v Indii (Indie je v mnoha oborech špička, Indie není jen špinavé řeky a volně se potulující krávy), obsahuje RNA koronaviru 4 sekvence, které jsou shodné nebo velice podobné viru HIV a které vzbuzují přinejmenším oprávněné podezření, že genetický kód koronaviru byl uměle laboratorně manipulován.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1

Konec citace

 

Naše špičková vědkyně MuDr. Soňa Peková PhD říká, že Covid19 vykazuje silné znaky umělé manipulace s genetickou informací viru.

https://www.youtube.com/watch?v=P2KW1kud9fg

 

Ale což, už se našli uvědomělí „vědci“, kteří „potvrdili“, že Covid19 sice pochází z neznámého zdroje a je záhada, jak se vůbec mohl přenést na člověka, ale prý jistojisté namoudušinapsíušinakočičísvědomíanavládnígranty se jedná o zcela přirozený virus, který se patrně zcela přirozeně rozhodl přeskočit z luskouna na netopýra, z netopýra na hada, z hada na člověka, zrovínka na podzim 2019, konkrétně na trhu ve Wuhanu a to konkrétně na Číňana, který s trhem ve Wuhanu neměl nic společného (viz pacient nula v Číně, studie Lancet zde uvedená)

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vedci-koronavirus-prirozeny-puvod-neni-z-laboratore-biologicka-zbran-akademie-ved.A200319_154726_domaci_lre

 

Podle článku idnes dokonce taková vědecká a informační kapacita a autorita, jako je irozhlas, uvedla, že informace o umělém původu Covid19 rozšiřuje Rusko. Putin tak asi chce dosáhnout rozvratu skvěle fungující Evropské Unie, posílit Islámský stát a AlKajdu, ublížit homosexuálům, lesbičkám a transgenderům, stejně jako fluidním pohlavím. Dále chce Putin tímto hoaxem zajistit masovou migraci syrských doktorů a inženýrů z Afriky do Německa, protože chudákům Němcům předtím právě zlosyn Putin nalhal, že líní a negramotní migranti z Afriky jsou ze syrského univerzitního sirotčince a touží po tom přinést do Německa technologický pokrok a vydělat Němcům na důchody, jak v uplynulých letech tvrdilo asi tak 85% Němců a asi tak 99% novinářů a politiků. Putin také asi zmanipuloval indické, čínské i české vědce, kteří uvádí že Covid19 vykazuje silné znaky umělé manipulace genetické informace a že vykazuje silné znaky, že byl stvořen uměle. Ale kam se hrabou indičtí nebo čeští vědci na irozhlas nebo novináře z idnes – na ně si nějaký buržoazní pavědec nepřijde, protože takový buržoazní pavědec se nedokáže na věc dívat z toho správného pohledu. Protože přeci je „lepší se mýlit s USA než mít pravdu s Ruskem“, jak nedávno řekla jedna dnešní uvědomělá soudružka. A když už mýlit, tak klidně i lhát s USA je lepší než říkat pravdu s Ruskem. A na příkladu Libye, Iráku, Sýrie vidíme, že pro mnohé je dokonce lepší společně s USA i vraždit miliony nevinných než společně s Ruskem usilovat o mír.

 

Koneckonců, irozhlas a idnes mají takové experty, kteří dokázali s vážnou tváří a přesvědčeně opakovat Zaorálkův blábol, že nelegální migranty z Afriky do Evropy posílá letecky Putin, aby rozvrátil jinak skvěle fungující Evropskou Unii.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-migracni-krize-lubomir-zaoralek.A160315_085723_zahranicni_ale

Pozn: Jak takového idiota mohl Zeman kdy jmenovat ministrem je naprostou záhadou. I když už vlastně ani ne. Že?

 

Ale což. Covid19 je podle stranicky uvědomělých vědců zcela přirozený. A možná se vlastně ten virus rozhodl zcela přirozeně zrovínka na podzim 2019 přeskočit z afrického luskouna na čínského netopýra, z čínského netopýra na čínského hada, z čínského hada do palauské netopýří polévky, z palauské netopýří polévky pak možná do USA na SVĚTOVÉHO PACIENTA NULA, některého z těch, které v USA již před vypuknutím epidemie pohřbili se závěrem „chřipka“ a po vypuknutí epidemie posmrtně zjistili, že šlo o Covid19. A ouplně náhodou ouplně přesně v USA věděli, které konkrétní případy úmrtí na „chřipku“ exhumovat. Inu - USA, země neomezených možností!

 

Kde jinde než v USA by také například mohly spadnout po zásahu 2 letadly 3 mrakodrapy postavené a navržené výslovně tak, aby odolaly nárazu velkého dopravního letadla. A to prosím ty tři mrakodrapy spadly rychlostí volného pádu cestou největšího odporu po nízkoteplotním požáru na dvou nebo třech patrech. (Pozn.: hustý černý kouř WTC je nízkoteplotní hoření – např. pneumatika zapálená na silnici vydává hustý, černý, „mastný“ kouř, zatímco stejná pneumatika spalovaná za vysoké teploty např. ve spalovně odpadu žádný takový kouř nevydává.) Ale buďme v klidu, i v tomto případě se našli vědci, kteří „vědecky“ „potvrdili“ a zcela „vyvrátili“ jakékoli „konspirační teorie“, že je to celé velice divné. Zcela vědecky tito „vědci“ dokázali, že někdy neplatí ani fyzikální zákony – například když je 11. září dopoledne.

Pozn.: Je mimochodem zvláštní, že vůbec někdo vyhledává drahé specializované firmy s vysoce kvalifikovanými zaměstnanci a experty při demolici výškových budov, když američtí vědci nade vši pochybnost zcela jasně dokázali, že výškové budovy se zcela přirozeně zhroutí kolmo k zemi do svých základů při sebemenší zámince. A to prokazatelně vždy, protože se to v New Yorku stalo během jednoho dne bez jakékoli odchylky hned třikrát za sebou. Ze tří případů třikrát za sebou.  Bang!-Bang!-Bang! Komu to přijde divné, je konspirační teoretik. :-)

 

  1. Trh ve Wuhanu – Fake news – kdo ji stvořil a proč?

 

Z předchozích článků:

 

Mainstream nejen Číny, ale i Západu se drží teze, že se koronavirus na lidi přenesl z jídla, z divokých zvířat prodávaných na trhu ve Wuhanu. Nejprve mělo jít o netopýry a měli jsme i video Číňanky okusující v restauraci (v nějakém čínském fast foodu) křídlo netopýra.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7920573/Revolting-footage-shows-Chinese-woman-eating-bat-scientists-link-coronavirus-animal.html

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/01/23/7155637580559829181/1024x576_MP4_7155637580559829181.mp4

 

Nicméně, studie zveřejněná v The Lancet ukazuje, že dokonce ani první mrtvý z epidemie koronaviru nebyl v kontaktu s trhem ve Wuhanu, stejně jako vysoké procento osob z prvních několika desítek nakažených a mrtvých, čímž je poměrně silně zpochybněna právě varianta, že trh ve Wuanu byl a je primárním zdrojem nákazy.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30183-5/fulltext

https://www.express.co.uk/news/science/1235463/Coronavirus-patient-zero-Wuhan-market-China-virus-epicentre-coronavirus-latest-China-news

 

Následně byl po netopýru obviněn nějaký nespecifikovaný had, ze kterého se měl koronavirus rozšířit na netopýry a následně pak z netopýřího vývaru na lidi. A pak byl obviněn ještě luskoun jako primární zdroj nákazy. Takže vlastně oficiální verze zřejmě zní, že z Afriky dovezeného luskouna snědl na trhu ve Wuhanu had. Hada následně snědl netopýr a netopýra snědli Číňani. To je jako z pohádky o slepičce a kohoutkovi.

https://www.flowee.cz/planeta/7618-hlada-se-puvodce-koronaviru-po-kobre-a-netopyrovi-je-na-rade-luskoun

Konec citace

 

Podrobněji k fake news o původu Covid19 z netopýří polévky v článku Koronavirus: Mnoho povyku pro nic? Nebo něco nevíme?

 

Celou kauzu „netopýří polévka“ a „Číňani jsou prasata a žerou kde co a z toho mají nemoci a pak je šíří po světě“ považuji za jasný fake. Považuji to za kouřovou clonu, kterou použil skutečný pachatel epidemie a skutečný autor koronaviru. A imho je velice signifikantní, že právě média USA se sveřepě drží označení „čínský virus“.

 

Nápadně to připomíná „španělskou chřipku“. Která začala v USA, přímo v  „medicíncké facilitě armády USA“ a v blízkém městečku a pak byla hbitě označena za španělskou chřipku i když správné jméno je americká chřipka.

 

 

  1. Fort Detrick

 

Armádní výzkum biologických zbraní je v USA prováděn například na základně Fort Detrick.

 

Tato základna se nachází na severovýchodě USA. Podívejte se na mapu a na chvíli si zapamatujte umístění této vojenské základny.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick

 

Mapa Fort Detrick

https://en.mapy.cz/zakladni?x=-102.8786749&y=37.3306978&z=4&source=osm&id=1002813228

 

 

  1. Uzavření Fort Detrick

V létě 2019 byla dočasně uzavřena armádní laboratoř na výzkum biologických zbraní ve Fort Detrick.

 

Oficiálním důvodem bylo, že prý tato top-security bio-laboratoř pro výzkum biologických zbraní neměla dostatečně efektivní facility pro dekontaminaci odpadní vody. A to zhruba celý rok od povodní v roce 2018. Podle oficiální verze ale nebyl nikdo ohrožen a k žádným únikům nedošlo. ;-)

 

Fort Detrick je mimochodem ta stejná laboratoř, ze které pocházel Antrax, který v roce 2001 děsil Ameriku, když byl rozesílán po Spojených Státech v dopisních obálkách A to zrovínka v době, kdy vláda Bushe protlačovala „zákon na ochranu Říše“, ehm, zákon „na ochranu USA proti terorismu“, tzv. Patriot Act, který zásadním způsobem porušuje Ústavu a omezuje nebo přímo likviduje základní lidská a občanská práva amerických občanů a vlastně i občanů všech zemí, protože fakticky „uzákonil“ „právo“ tajných služeb USA fízlovat kohokoli, na kohokoli „v zájmu USA“ vést složky, kampaně, kohokoli zabít; „uzákonil“ „právo“ prezidenta USA zahájit zločinnou agresívní válku proti jakékoli zemi, kterou označí za ohrožení USA apod. A je jistě jen náhodou, že soudruzi v USA měli během pár dní po 11.září sepsáno a pečlivě promyšleno všech těch asi tak 3 000 stran „Vlasteneckého zákona“. (To je btw jak od Adolfa, vážně – likvidace občanských práv vlastních občanů „vlasteneckým zákonem“.) A v těch dopisech, které děsily Ameriku a zabily několik amerických občanů a které pocházely z laboratoří armády USA na výzkum biologických zbraní, tak ty dopisy obsahovaly zrovínka Antrax, o kterém pak Powell v OSN vykřikoval, že Irák ho má tisíce tun a během hodiny ho může rozprášit nad celou Evropou a pozabíjet miliony lidí.  Inu, svět je malý a o náhody v něm není nouze. Zvláště v USA rozhodně ne.

 

A údajný autor antraxových dopisů, Bruce Edwards Ivins, byl dlouho vyšetřován, ale v roce 2008 spáchal sebevraždu. Nebo mu byla spáchána sebevražda. Jako poradce britského premiéra Blaira, Dr. Kelly, který chtěl ještě před napadením Iráku ze strany USA a koalice ke všemu ochotných veřejně vyhlásit, že Irák žádné zbraně hromadného ničení nemá a že britská vláda to ví a vědomě hledá a vyrábí záminky ke zločinné agresívní válce proti Iráku. Ale vše dopadlo dobře, tedy pro Blaira a zločinný deep state, protože Dr. Kellyho den před tiskovkou přepadly náhlé deprese, tak si vzal doma nůž, odešel na louku, tam pečlivě otřel z nože všechny otisky, úplně dokonale všechny, podřezal si žíly, znovu pečlivě otřel všechny otisky a vykrvácel. Štěstí, že to bylo před érou „za všechno zlo může Putin“, jistě bychom se dozvěděli, že nůž je z ruské oceli, že ocel je v Británii úplně neznámá věc, že vlastně o oceli na Západě nikdo nikdy v životě neslyšel a že tedy Dr. Kellyho zabili ruští agenti na přímý příkaz Putina. Jako když novičokem z laboratoře spravované od devadesátých let armádou USA byl „otráven“-neotráven Skripal.

 

Ale zpět k Fort Detrick a k jejímu uzavření.

 

Došlo v této laboratoři k úniku virů? Třeba Covid19? Byl to šlendrián, kdy se zabijácké viry volně šířily ven od roku 2018 až do léta 2019? Nebo šlo o něco jiného? Uvidíme.

 

 

  1. Případy Covid19 v USA

 

Představitel americké CDC (Centrum pro Kontrolu a Prevenci (infekčních) Nemocí, bychom řekli v ČR) při slyšení v Kongresu USA uvedl, že v USA byly zaznamenány případy, kdy byli lidé pohřbeni s tím, že „zemřeli na chřipku“ a nyní, následně po propuknutí celosvětové epidemie koronaviru byly tito lidé exhumováni a bylo zjištěno, že zemřeli na Covid19.

 

Zcela jasně se musí jednat o lidi zemřelé před vypuknutím epidemie, dokonce před vypuknutím epidemie v Číně. Protože ihned po propuknutí epidemie ve Wuhanu byli všichni američtí občané z Číny evakuování a v karanténě. Takže nemohlo jít o lidi nakažené v Číně v případě úmrtí lidí v USA.

Navíc by jen těžko kdokoli po propuknutí epidemie třeba jen v Číně mávl rukou nad podivnými úmrtími, které:

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/co-ukazaly-pitvy-obeti-koronaviru-zlikvidoval-jim-plice-40316507

Pitvy obětí nemoci Covid-19 ukázaly, že nový koronavirus jim způsobil vážná poškození plic, především plicní fibrózu, ale také nekrózu srdeční svaloviny a zmenšení sleziny. Podle jednoho lékaře je dopad podobný, jako by pacient trpěl SARS i AIDS najednou, protože působí i na imunitní systém. Vyvolává jeho přehnanou reakci, jak to dělal virus španělské chřipky. Konec citace

 

Byly první oběti viru Covid19 v USA ještě před vypuknutím epidemie ve Wuhanu? Z logiky věci to tak být muselo.

 

Byly první oběti viru Covid19 v USA před celosvětovými armádními sportovními hrami ve Wuhanu na konci října 2019? Byly některé osoby z americké výpravy do Wuhanu v kontaktu s osobami, které v USA zemřely na „chřipku“ Covid19?

 

Byly laboratoře ve Fort Detrick uzavřeny v srpnu 2019 v souvislosti s únikem třebas viru Covid19?

 

 

  1. Fort Detrick a počty případů Covid19 v USA

 

Pamatujete si ještě mapu, která ukazovala umístění Fort Detrick, top-security laboratoře armády USA pro výzkum biologických zbraní a nejnebezpečnějších virů?

Pro jistotu:

https://en.mapy.cz/zakladni?x=-102.8786749&y=37.3306978&z=4&source=osm&id=1002813228

 

A chcete vidět mapu počtu případů Covid19 v USA?

 

Vážně?

 

Ready?

 

https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html

https://static01.nyt.com/images/2020/03/03/us/coronavirus-us-cases-map-promo-1583277425489/coronavirus-us-cases-map-promo-1583277425489-facebookJumbo-v147.png

 

tak znovu mrkněte na mapu umístění Fort Detrick a znovu na mapu případů v USA a znovu tam a zpět a tam a zpět...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář