Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klid zbraní a Obálka Lavrova

16. 4. 2021

Klid zbraní a Obálka Lavrova

1 Janinna  

Sergej Lebedev

 

Něco zastavilo ukrajinské ozbrojené síly v útoku na Donbas. Ne navždy, ale zatím se zastavili. 

Jak jsem psal dříve, není to nadlouho a válka zřejmě bude. Otázkou ale je – jaká?  Pod záštitou západních speciálních služeb se na Ukrajině připravují teroristické útoky, které způsobí nejsilnější katastrofu na evropském území od černobylské havárie. 

 

Říká se, že ruské vedení, které o tom ví, předalo Američanům určitou obálku.

Ale obálka je obálka, ale situace na Ukrajině bude muset být vyřešena. 

Byla vytvořena uměle, bez externí podpory není životaschopná. O průzkumu provedeném na Ukrajině vám povím příště, ale velmi zapůsobil na ukrajinské vedení i na jeho západní patrony.

Ukrajinská média a úředníci hovoří o „chorvatské verzi“ vývoje událostí. Často připomínají také gruzínskou verzi, kdy Saakašvili, pobízený Západem, uvrhl svou zemi do neutuchajícího politického chaosu, ztratil část svých území a téměř zničil ekonomiku. 

Ale gruzínská verze má i pro nás (Rusko, pozn. red.) poučení. A mimo to je nutné pochopit několik nuancí ze současnosti a vzít v úvahu chyby minulosti.

 

Nejprve je zapotřebí politická vůle, abychom se dostali do Kyjeva a převzali nad ním kontrolu. Vím, že někteří „profesionální Rusové“ a ti, jejichž ideologie končí slovem „výhodné“, budou křičet, že Kyjev nikdo nepotřebuje 
Ale stejným způsobem křičeli o Tbilisi a nyní většina chápe, že kdyby v roce 2008 obsadili Tbilisi a místo Saakašviliho postavili do čela někoho rozumného, ​​žádné problémy s Gruzií by nebyly
.

 

S Ukrajinou je situace naprosto stejná. Nemusíte nikoho krmit, nemusíte ani dodávat peníze. Placené přátelství se VŽDY změní na sezení na dvou židlích, ze kterých ta západní je mnohem měkčí. 

Doufám, že i přes „zájmy“ byli úředníci Ruské federace, kteří za to byli odpovědní, buď nahrazeni adekvátnějšími, jak se to stalo s Rossotrudničestvem, nebo přišly příkazy shora – od strýce Vovy (Vladimir Putin, pozn. red.), jak je patrné z dramaticky změněné rétoriky Ministerstva zahraničních věcí.

Zadruhé, je třeba si uvědomit, že nejde o válku s Ukrajinou, ale s jejími skutečnými pány z globálních špiček naší planety. A ty nezajímá krmivo pro děla, ani zbytek obyvatel. Potřebují, aby Rusko ustoupilo od „Nord Stream-2“ a několika dalších projektů. A kvůli tomu udělají vše pro to, aby Rusko mělo co nejvíce problémů. 
Na jedné straně přidušení finanční „elity“ Ruské federace, na druhé straně vytváření problémů v zahraničněpolitické aréně.

Pokud tedy má být takové „aktivum“ jako je Ukrajina spáleno, tak s vytvořením velkých problémů pro její sousedy. V tomto ohledu se nezastaví před bakteriologickou nebo jadernou provokací. 

Z TAMTÉ strany existují informace, že je připraveno několik možností: od teroristického útoku v bakteriologické laboratoři po teroristický útok spojený s jednou z jaderných elektráren.

Probíhá také příprava na zničení Čerkasské přehrady, v důsledku čehož se voda z „Čerkaského moře“ (jak se této obrovské nádrži říká) smetne všechno podél Dněpru! Vlna vysoká až 9 metrů se přiblíží Dněpropetrovsku. A pak je tu Záporožská jaderná elektrárna a Kachovská přehrada. 

Důsledky takové katastrofy je těžké si i představit.

 

V tomto bodě vstupuje do globální konfrontace „Ultimátum Lavrova“. 

 

Řekněme jen: existují zvěsti … že zástupce ruského vedení nedávno odletěl do Indie, kde se setkal se zástupcem Bílého domu. Náš zástupce předal Američanovi určitou obálku, kde je budoucnost popsána mnohem přesněji než předpovědi Nostradama. 

Taková budoucnost, ve které Spojené přece jen zorganizují globální provokaci na Ukrajině. A podle nepřímých informací byla tato obálka doručena do Washingtonu a byla pečlivě přečtena.

 

Prostřednictvím svých „vypouštěcích kanálů“ Spojené státy šíří informace o probíhajících jednáních s Ruskem na téma: dáme vám Doněcké a Luganské regiony a vy se vzdáváte „SP-2“. 

To vše jsou pohádky pro slabé nervy, ale právě takovými metodami globalisté nabízejí vyjednávání. 

 

Je jasné, že Rusko nebude s takovými nesmysly souhlasit. Ale samotný fakt toho, že navrhují vzdát se bez boje části ukrajinského území, nutí k přemýšlení o tom, zda jsou Spojené státy schopny udržet ukrajinské země pod svou kontrolou po delší dobu.

S „obálkou Lavrova“ je také spojen náhlý klid na kontaktní linii na Donbasu. 

 

Uklidnění však může být způsobeno skutečností, že naše elektronická zařízení způsobila „rádiový úder“ a ozbrojené síly Ukrajiny nyní zůstaly bez GPS navigace. Ukrajinská armáda zjistila, že není schopna používat bezpilotní prostředky, radary a další prvky vojenské konfrontace. 

V této době již pravděpodobně vše funguje, ale náznak byl pochopen: když to začne „po dospělácku“, tak zhasnou dokonce i mikrovlnné trouby ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Další věc je, že lidé prchají z ozbrojených sil Ukrajiny, jako z oblasti sužované morem. Za poslední týden bylo v ukrajinských řadách téměř tři sta dezertérů. 

Pití alkoholu, laškování s drogami a ostřelování civilistů je jedna věc. A dostat se pod „přílet“ Gradu nebo ostřelování těžkého dělostřelectva je něco úplně jiného. Ti z nich, kteří viděli alespoň něco ze skutečné války, nebudou sedět a čekat. Navíc jejich příběhy vůbec nezvyšují morálku nově příchozích.

 

A co naši? 

A naši nejsou dychtiví zabíjet, ale pokud to bude nutné, udělají tuto práci efektivně a včas. To je opravdu práce. Tvrdá, špinavá práce pro skutečné muže, kteří chápou, že Vlast se musí chránit. Ani ne pro sebe, ale pro své děti a vnoučata. Naši dědečkové tomu rozuměli, když obsadili Berlín.

Válku nevyhrávají módní tiktokeři, ani návštěvníci párty ani gaučoví stratégové. 

Pokud se podíváte na fotografie vítězů, budou to unavení muži, s olejem a střelným prachem zažraným v rukách. Mají unavené oči, jsou často neoholení a s největší pravděpodobností nevoní módní kolínskou vodou. Mají skvrny na oblečení, okopané a špinavé boty. Ale mají hrdost vítězů ve svém držení těla, v každém elegantním pohybu. Tak, takoví jsou naši vojáci.

Jsme mírumilovní lidé, ale náš obrněný vlak je na koleji. A dostat ho do pohybu je pro nás maličkost, ale zastavit ho bude nesmírně problematické. 

 

„Obálka Lavrova“ nebo pochopení, že jsme připraveni jít až do konce, ale něco ozbrojené síly Ukrajiny zastavilo. Válka přesto bude, nevidím jiný scénář, který ukončí tento obludný produkt liberálního fašismu, nazvaný „Ukrajina“.

pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář