Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kedmi promluvil o přání Američanů fyzicky odstranit Putina

22. 9. 2020

Kedmi promluvil o přání Američanů fyzicky odstranit Putina

22. 9. 2020

 

Pokud by americké zpravodajské služby měly příležitost, již by provedly fyzickou likvidaci ruského prezidenta Vladimira Putina. Uvedl to politolog, bývalý šéf izraelské speciální služby „Nativ“ Jakov Kedmi v éteru politické talk show „«Право знать»“ na kanálu TVC.

Kedmi je přesvědčen, že mezi republikánem Donaldem Trumpem a jeho „demokratickým“ rivalem Joe Bidenem není žádný rozdíl, pokud jde o jejich závazek k mezinárodnímu právu. Například Trump sám připustil, že nařídil likvidaci syrského vůdce Bašára Asada.

Nikdy nebyl takový prezident USA, který by nepovažoval politický atentát vůdce té či oné země za žádoucí a možný. <…> Žádné morální hranice nikdy neměli, nemají a mít nebudou. Jedinou otázkou je účelnost a výhodnost“. zdůraznil Kedmi.

Expert vysvětlil, že celá historie Spojených států je provázena takovými vraždami. Američané vždy zabíjeli vůdce jiných zemí, kteří jim vadili… pokud měli příležitost. Podle svědectví samotných Američanů bylo proti kubánskému vůdci Fidelovi Castrovi zorganizováno 170 pokusů o atentát.

„A potom, jaký je tedy rozdíl zabít politika nebo 2,5 milionu Vietnamců? Kdyby mohli zničit Ho Či Minovo město, udělali by to.  Ale nemohli. 
Řeknu vám víc, kdyby mohli zlikvidovat ruského prezidenta, udělali by to“ dodal Kedmi.

Kedmi se navíc dotkl situace v samotných Spojených státech. 

Občanská válka již prakticky ve Spojených státech probíhá, otázkou je – s jakou intenzitou? A je docela možná ta varianta, že strana, která prohraje, nepřijme volební výsledky a pokusí se to násilím „opravit“. No … taková je ta vychvalovaná demokracie a stabilita nejúspěšnějšího státu na planetě“.
– shrnul Kedmi.

Všimněte si, že i známý americký politický a ekonomický publicista Paul Craig Roberts nedávno oznámil na svém blogu o bezprostřední „barevné revoluci“, která by mohla zničit USA po volbách v listopadu 2020.

https://bit.ly/3kCPXPb

pokec24.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář