Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kedmi - Rusko a Čína potopí lodě NATO

28. 6. 2021

Kedmi - Rusko a Čína potopí lodě NATO

28. 6. 2021 Janinna  

Ruská federace již nedovolí ozbrojeným silám zemí NATO provádět v jejím pohraničním pásmu vojenské provokace, a tvrdě potlačí veškeré pokusy nepřátelských lodí a letadel o invazi na ruské území.

K tomuto závěru dospěl známý izraelský vojensko-politický expert Jakov Kedmi, který komentoval nedávný incident v pobřežní zóně Krymského poloostrova. V přímém přenosu na internetovém kanálu Iton TV Kedmi řekl, jak přesně bude Rusko reagovat na provokace Západu. Také vysvětlil k jaké dohodě dospěje Moskva a Peking při provádění obranných opatření….

Rusko již nedovolí provokace, jako byla ta nedávná u pobřeží Krymu a loni v zálivu Petra Velkého, kdy lodě zemí NATO hrubě narušily hranice Ruské federace. Další takový pokus bude mít za následek útok na nezvané hosty nebo jejich zadržení.

Podle Kedmiho se nyní i Čína bude řídit podobnou politikou.

Jacob Kedmi nejprve upozornil na skutečnost, že po nedávných provokacích NATO dospěje Rusko a Čína k nové dohodě o obraně. Země se budou řídit novou společnou strategií, podle které budou zhruba stejně reagovat na nezákonné akce nepřátelských lodí, které se snaží narušit státní hranice.

Podle politologa plánuje Ruská federace pomocí moderních zbraňových systémů přísně potlačit nepřátelské provokace. Proto bude na lodě NATO, které úmyslně porušují státní hranici, zahájena palba….

„Mohou mluvit, kolik chtějí, ale uklidní se. A Američané vícekrát nepoplují poblíž úžiny Petra Velikého. Mohou křičet, co chtějí. Protože ruská flotila učinila rozhodnutí – už nebudou žádné tarany. To nestačí. Proč ničit svoji loď? Co, nejsou žádné rakety? Žádné zbraně? Žádná letadla? Nyní existuje dostatek seskupení letadel i lodí s raketami, které jsou také v oblasti úžiny Petra Velikého, a nikdo se tím více zabývat nebude.

Snaží se to dělat po celém světě (Američané), snaží se to dělat s Číňany poblíž čínských ostrovů. Říkají: „Ale my je neuznáváme.“ No, ať to zkusí znovu. Protože když to dělá Rusko, udělá to i Čína, když to udělá Čína, tak to udělá Rusko.

Tyto triky, jejich drzé pokusy předepisovat jiným zemím a posílat své lodě, pro flotily NATO skončily, pro americké lodě – skončily. Další pokus – a ruská flotila zachrání vaše námořníky z moře. Lodě budou zatčeny nebo potopeny,“ řekl Kedmi.