Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jana Zwyrtek Hamplová - Žijeme opět v době strachu před pravdou

15. 7. 2022

Jana Zwyrtek Hamplová - Žijeme opět v době strachu před pravdou

 

Jedni pravdu popírají, řada lidí se ji zase bojí říkat, aby si neuškodili, a ti, kteří jí říkají, jsou dehononestováni nelichotivými nálepkami. V minulém režimu to byli "ztroskotanci a samozvanci", dnes "dezinformátoři".

Jana Zwyrtek Hamplová, advokátka

14. července 2022 - 06:20

 

Slovo "dezinformátor" se však postupně stává synonymem pro nositele pravdy, obdobně jako jimi byli v minulém režimu disidenti. Naštěstí máme ještě právní stát - s nezávislou justicí. Chraňme si ho, a pravdy se přestaňme bát..., píše Jana Zwyrtek Hamplová na facebooku.

 

A komentáře:

  • Jani, nevím, nejsem právník. Píšete: "Naštěstí máme ještě právní stát - s nezávislou justicí" Je to pravda? Když si náš nejvyšší sudí zamane a ze dne na den změní volební zákon a najednou tu máme 3 ministry a k tomu předsedkyni sněmovny ze strany, která má 4 poslance a nedosáhla 5% volebních hlasů, tak zrovna nejsem přesvědčený, že máme nezávislou justici. Máte jiný názor?
  • Dobry den paní doktrorko, ja Vás názor nesdílím, my žádný právní srat již nemáme, nemáme žádné zastání a jsme svědky rozkrádání, dejonestace , nátlaku, lzi apod. Politici se chovají jako nadlidi a soudy jim nahrávají
  • Pokud mám na problém jiný názor než ti,, kteří se tady snaží ,,vládnout ,, , to neznamená , že jsem dezinformátor a proruský šváb , jak se vyjádřil Rakušan . Šváb je možná Rakušan a zřejmě i něco horšího . Urážet lidi s jiným názorem , to mu jde a aby mu to šlo ještě lépe, tak si zřídí na to policejní útvar a bude plnit věznice. A za co ???? Za to, že mám jiný názor než naše ,, slavná vláda ,, ??? Za to, že nesouhlasím s touto vládou a s tím co dělá ??? Nevolila jsem ani jednoho z nich a proto mohu mít názory jaké chci já a ne co mi budou diktovat oni . Stačí ???

 

 

  • Pokud jakýsi vykulenec ve funkci ministra označí část národa za "proruské šváby", pak tady žádný právní stát není
  • Jsem Dezinformátor a Proruský šváb  Už mám v tom jasno
  •  to je nás víc  já ještě antivaxer a vůbec se tím netajím
  • a poznávacím znamením těchto švábů, dezinformátorů, antivax a lidí s velmi nízkým iq, neschopných “normálního” myšlení je česká vlajka v profilu
  • "Za pravdu se vždycky platilo kopancem. To je mezinárodně uznávaná valuta." - řekl Werich.

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)