Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ing. Karel Janko - Projev na Klárově 17.11.2021

21. 11. 2021

Ing. Karel Janko - Projev na Klárově  17.11.2021

 

Vážení  přátelé! Zdravím a vítám všechny přítomné.

Dnes 17. listopadu si připomínáme historické události, na které se v současné době  pod tlakem falešné proněmecké a prounijní propagandy i všech těch kovidových  problémů zapomíná.    Je to Mezinárodní  den  studentstva věnovaný  památce  devíti českým  studentským  vůdcům,  zastřeleným v roce 1939 po protiněmecké okupaci.

My nezapomínáme. Čest jejich památce!

 

Připomínáme si  i  32 let od sametového převratu, iniciovaného a placeného zahraničními rozvědkami.  Jak je o mě známo,  jsem národní socialista a my národní socialisté máme vlastenectví nejen v ústech, ale i v srdcích. Prokazuje to i naše historie od roku 1897. Odsuzujeme  německý nacizmus,  sovětskou bratrskou pomoc v roce ´68,  i trvalou snahu NATO a USA  o umístění vojenské základny u nás.

Ty jejich sklady již tady neformálně ale  jsou.

 

Je nám cizí expanzivnost, ale to naše – české,  budeme  bránit.  Proto tady dnes stojím na obranu našich národních (politických i ekonomických) zájmů plánovitě u nás  likvidovaných všemi možnými způsoby.

 

Tématem dnešní vzpomínkové demonstrace je i rekapitulace uplynulých tří desetiletí.

Po těch dvaatřiceti  letech  můžeme společně suše, ale se zlostí konstatovat, že :

- máme rozkulačenou republiku včetně zlata   i  přírodního bohatství,

  kde jsou ty podniky     za 2 biliony korun ?  zbylých po malé i velké privatizaci !

- naše hospodářství je ovládané a drancované  ze 3/4 zahraničními monopoly

- ročně se vyváží  nezdaněných cca 400 mld. Kč!

- je vyprázdněný důchodový systém,

- máme plánovitě zdecimovanou armádu státu, neschopnou uzavřít  hranice k ochraně      svých občanů, zatím co  tajtrdlíkují ve světě za cizí zájmy,

- máme parlament  plný vlastizádců, legálně korumpovaných penězi a  stávajícím volebním systémem.

- máme i vládu, která  pod diktátem kovidu a Big farmy nemá daleko k teroristické organizaci a dělá z lidí stádo ovcí,

- máme tu i energetickou krizi jako důsledek zločinného a účelového rozhodnutí

  Bruselu o parcelaci energetiky.

- na vlastní kůži nyní zažíváme historické pocity našich občanů vždy z doby, když byly vyměněny svobody za slepou poslušnost a držhubné.   Není to důsledek současného světového fenoménu, t. j.  antagonistického rozdělení celé společnosti?

- je nezbytné sdělit vám i informaci o eskalujícím vojenskopolitickém krizovém vývoji na Ukrajině, na polsko-běloruské hranici i v Černém moři, který může kdykoliv přerůst ve vážný konflikt.

 

Hrát si na demokracii, lidská práva, multi-kulti společnost, a přitom ohrožovat a omezovat život a lidská práva vlastních obyvatel  bezbřehou podporou zájmů nadnárodního kapitálu   je cestou do pekel. K tomu významně přispívají svojí propagandou  masmédia  včetně jejich cenzury tak zvaně  nežádoucích informací.!

 

Po těch dvaatřicetiletých zkušenostech je třeba říci jakékoliv naší vládě: už máme dost vás  i vaší servilní bruselské politiky.  

  

Vyzývám proto  k vystoupení  z té prohnilé Evropské unie, která je militantním ochráncem  pochybného systému!,  která nemá vyřešené základní principy fungování tohoto společenství!, ale strká svůj rypák  do čeho nemá. Situace je tak vážná, že by v ulicích našich měst i měst celé Evropy měly stát sta tisíce demonstrantůřvát zlostí !  

 

Vyzývám ke  sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky  i  Evropy.

 

Vyzývám  vedení České televize a Českého rozhlasu  k zajištění objektivity  zpráv. Páni ředitelé,   jste placeni z našich  koncesionářských poplatků a tudíž odpovědni nám, českým divákům a ne bruselskému mainstreemu  se kterým jste podepsali akt poslušnosti.

 

Postavme nový Vyšegrád - od Baltu až po Jadran - jako protiváhu a alternativu k té   profláklé a zkorumpované bruselské fašistické pakáži.  Poláci i Maďaři jsou nám příkladem.    

Ať opět žije svobodná Česká republika!   

 

Provolejme prosím nyní společně třikrá  My chceme CZexit !