Jdi na obsah Jdi na menu
 


Imigranti v Řecku chodí po ulicích s noži a sekyrami, napadají místní

18. 4. 2020

Imigranti v Řecku chodí po ulicích s noži a sekyrami, napadají místní

a vloupávají se do jejich domovů, ničí majetek místních Řeků, zabíjejí jejich domácí zvířata a zakládají požáry v domech

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 18.4.2020  

 

Jestli je to pravda, tak je to šokující. Facebookové stránky I stand with Greece upozornily, že imigranti v Řecku chodí po ulicích s noži a sekyrami, napadají místní a vloupávají se do jejich domovů, ničí majetek místních Řeků, zabíjejí jejich domácí zvířata a zakládají požáry v domech či zeleni. Ničí i památníky a kostely. Jak dlouho budeme tohle v Evropě trpět? Musíme naši zemi ubránit před masovou imigrací a islamizací!

 

„Lidé z ostrovu Lesbos nemohou déle snášet tuto situaci. Tito lidé nejsou ubozí imigranti, ale vandalové. Každý den ničí majetek místních obyvatel, jejich olivovníky, zabíjí jejich zvířata, zakládají ohně na stromech a domech. Ničí naše památníky a naše kostely. Kde je vláda? Nejsme rasisté, ale kdo by strpěl takovéto podmínky? Imigranti chodí po ulicích s noži a sekyrami, napadají místní a vloupávají se do jejich domovů. Kde jsou média? Proč média tuto situaci neukáží světu?“ píše se na facebookových stránkách.

 

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

 

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Společně se ubráníme.

 

 

https://www.facebook.com/istandwithgreece/posts/125238092419873?__tn__=K-R

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář