Jdi na obsah Jdi na menu
 


Igorovo sváteční poselství na příští týden

14. 3. 2021

Igorovo sváteční poselství na příští týden

(6)

 

Zdravím v neděli Vlastence!

Dnes jsem podnikl cestu přes celý okres a sledoval jsem stav života. Je skoro jako po vymření.

Pak před Kauflandem jsem se dal do rozhovoru s nějakým pánem, který zřejmě chtěl diskutovat. Začali jsme auty, tedy Felicií, jak lituje, že se jí zbavil… Pak jsme přešli i na politiku.  Bál se, abychom nepřijali euro, i dalších opatření a nařízení. Když jsem mu však řekl, že nejdůležitější je dnes vystoupit z šílené, globalistické, nikým nevolené EU, tak se hned ohradil, že to nesmíme, že bychom skončili špatně, že odtud dostáváme mnohem více, než tam dáváme,… No prostě ze sebe hrnul spoustu nesmyslů z našich protistátních médií. Tak jsem ho zaplavil argumenty - jen poslouchal a divil se! Pak jsme se v dobrém rozešli.

Vlastně mluvil v protikladech. Vše, co jsem mu říkal, vcelku uznával, ale byl těmi médii úplně vymytý.

A takto dnes myslí hodně lidí, je to frustrující. Poslouchal jsem přitom p. Tichého, zajímavé informace, mám však dojem, že s lidmi, kteří poslouchají ta naše šílená a strach vyvolávající média, bude těžká práce.

Podle průzkumů už Piráti stoupají do nebe a mají přes 30 procent, to se mi však nezdá - další masírka!

Nyní se hlavně musíme vyhnout tomu šílenému tlaku na vakcinaci - alespoň jednou dávkou, prostě nás chtějí mít v hrsti. Bureš už nyní straší, že po Velikonocích se to rozjede, až 100 000 denně. Jsou ti naši představitelé už úplně šílení, anebo ztratili soudnost a smysl pro realitu…???

Jsou opravdu největší hrozbou pro lidi a náš národ. Jinak příroda je uklidňující, kačeny mají své zobáky, my také své, dost lidí je naštěstí nenosí.  Mějte hezký konec týdne, hezký večer bez médií a smrtelné politiky.

 

Igor

Táborští vlastenci

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář