Jdi na obsah Jdi na menu
 


Igor píše fejeton…II.

8. 3. 2021

Igor píše fejeton…II.

8. 3. 2021

Hlava 22

Tak to konečně nastalo, tolik toužebně, mediálně, upřímně a s radostí očekávaná vakcinace a čipizace psů a koček byla zahájena. Podle EU se, ani na  - Čtvrtou říší neschválených - léčivých prostředcích našich babiček - nesmí uvádět, že mohou léčit a jsou pouze pro ta zvířata, neboť jsou pro humánní účely úplně zakázané… (?)

A tak lidi, seďte u počítačů, a jak bude volné okno, hned si rezervujte to vysněné místo na běžícím pásu  robotizovaného vakcinačního centra ve fabrice Agrofert. Že jsou již případy odchodu jinak zdravých, naočkovaných lidí, na to nehleďte. Ani na to, že někdo po očkování i tak dostane koronavirus, to jsou jen konspirace. Přece zachraňujeme miliony, že by ještě lidí?

A pokud  někde uslyšíte, že váš život se vrátí do podoby, jako před řízenou infekcí, tak tomu s radostí uvěřte. Že nějaký Fiat - umělec prohlásí, že pokud to nebude povinné, tak se očkovat nedá.  Tak daleko již jsme a tyto balónky již mezi námi poletují. Pokud to nebude povinné.........to je opravdu frustrující  a strašidelné. Jak  na to vůbec zdravě myslící člověk může přijít, anebo je to již hotová věc a dnes se to  jen pomalu rozbaluje, takový povánoční dárek s rohy?

V Řecku to má být povinné! Kdo bude následovat? Jakou drzost zde mají naši zvolení zástupci, za naše peníze. Kvůli vcelku banální, tím to nechci zlehčovat, médii a statistikami nafukované, pouze nebývale rozšířené infekci, si chtějí brát jako rukojmí miliony lidí?  Jakým právem chtějí rozhodovat o našem bytí a nebytí, když život nám nedali a jen ho doposud dramatizovali? 

Nepřipomíná Vám to pověstné koncentrační tábory tisícileté Třetí říše, kdy Židé a jiní si museli svým majetkem zaplatit vlastní likvidaci? A  osobnosti Třetí říše, jak je nazval kalendář, který vydávalo ve své době nakladatelství Naše vojsko, se na tom nemístně obohacovaly. 

Zrovna jako dnes, v jednom ústavu, nejmenovaný předseda jedné vlády nechal nahánět lidi, a to i ty, kteří nebyli ve schváleném pořadníku… Tuto práci za něj provedl šéf ústavu, to bylo v novinách, i to, že se za každou cenu musí vyprázdnit mrazáky s draze koupenou,  plně neschválenou vakcínou.

Šéf je po demisi a nejmenovaný předseda jedné nejmenované vlády zase dostane tučnou provizi od úřadů Čtvrté říše, za dobrou službu této Říši. A co běžný občan v Kocourkově ještě zvaném Česká republika? Pokud ještě samostatně myslí, onemocní frustrací a stresem, nebo na povinnou vakcínu, a svedeno to bude na cov-identifikátor. Pokud již samostatně nemyslí, bude na tom s mechanismem svého konce podobně, protože je Slovan, neboli otrok nové, asi více než tisícileté Čtvrté říše.

Covid šílenství není jen zdravotnický problém. Celá společnost je nemocná cov-identifikátorem. Celý svět je nemocný penězi, nenažraností, korupcí, užíváním drog, klientelismem, moci-chtivostí a snahou ovládat druhé. I přes tyto cetky marasmu  vidíme, vlastenci, světlo na konci tunelu…

Vakcinace to však není, Jasný princi....... !

 

Igor

Táborští vlastenci

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář