Jdi na obsah Jdi na menu
 


Igor alias Zdeněk píše fejeton

7. 3. 2021

Igor alias Zdeněk píše fejeton

7. 3. 2021

 

Doba „kachních zobáků“

 

Tak Babiš píše: "Většina lidí chápe, že už jde fakt o život"A já dodávám: "Vláda ČR vůbec nechápe, že o život jde hlavně kvůli ní!"

Policie tvrdí: "Za současnou situaci nemůžeme, jen si vás všechny zkontrolujeme.“

Blatný píše: "Zdá se, že opatření zabrala,"... to je ale rychlost, zřejmě po poradě s globalisty.

 

AL-Hamáček, sedmiprocentní, píše: "Velikonoce nebudou normální," ani v červené mikině...

No jako by tady v poslední době bylo něco „normální“. Vláda má zřejmě nějakého tajného našeptávače, který přemluvil vir, aby se trochu stáhnul do ústraní a dal těm Čechům aspoň chvíli vydechnout, v parku do upoceného respirátoru. Opatření byla zřejmě geniálně vymyšlena a hned po jejich zavedení se situace lepší.

 

Zlí jazykové tvrdí, že je to tím, že se méně testuje a vakcinuje, a že méně létají letadla, kromě těch „s balíkama“. Ale tomu my nevěříme. Naopak, vakcinace teprve nabere správný vysoko-průtok. Pak bude možné nasadit  pouta lidem a přicvaknout je k topení. Vždyť už si zvykli. Nesmí do jiného okresu, ani na své majetky, tak je tedy budou sdílet. Musí chodit jen po katastru, tak proč by v budoucnu chtěli dále.  Vakcinační pas vše rychle změní, jako ta geniální opatření.

 

Lidé budou moci i do Pelhřimova ke krematoriu, aby se podívali, do čeho jednou půjdou. To, že tam není, nevadí. Bude to dále, než 500 metrů od baráku, to bude rozlet, holenku. A léky pro praktiky má v rukou byrokratický SÚKL. A co lidi, ti je nemají, i když jde prý o život, jó, my se holt máme, aspoň nemocnice vydělají…

 

Vakcína Sputnik prý vyvolává kopřivku už při vyslovení, a je z toho hrozného Východu, který nám v minulosti již ne jen jednou zachránil důstojné anebo i skutečné, holé životy, i našim předkům. Prostě národu jako celku.

Ale dnes letí Harry Potter a WD a různé duhové ovce. Přišli samozřejmě, jak jinak, ze Západu. Toho „hodného“, který nám vzal 360 000 spoluobčanů ve druhé světové válce minulého století, vP první světové asi 200 000, a dnes (zatím) -  „jenom“ zhruba 20 000 v té právě probíhající třetí světové... 

 

Kolik jich bude celkově, nyní neví ani naše vláda, přestože má v rukou křišťálovou kouli. A nemluvě o lidech, kteří nepřežili praktiky západních korporací. Ničení životního prostředí, jedovaté jídlo, léky, ovzduší,  genetické inženýrství a vakcinace; dále všude přítomný zhoubný elektrosmog, neřízená masová celosvětová migrace a jiné zrůdnosti. 

 

Nasadíme „kachní zobáky“ a jdeme v zástupu vstříc výzvám doby.

Kachny! Kachny! Kachny! Kachny! Kachny!

„Tak co tedy opravdu chcete?“ ptá se kachna na rybníku…

 

Igor

Ing. Zdeněk Navrátil

Táborští vlastenci

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář