Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hororové filmy v reálu

13. 4. 2020

Hororové filmy v reálu

Inna Novikova, Jurij Kondratěv

7. dubna 2020

 

Čím více se ví o koronaviru, tím více konspiračních verzí získává formu faktů. Šéfredaktorka Pravdy Inna Novikova zpovídá orientalistu Saida Gafurova.

 

Tajemství, která se dostávají na povrch

 

Dnes již víme, že v roce 2015 koronavirus neexistoval, ale byl v takovém stadiu přípravy, kdy o něm byly odborné publikace. Má se za to, že byly nejprve infikováni netopýři, potom se použili vačnatci, aby bylo možno koronavirus přenést na lidi. Přímo z netopýrů by to nešlo. Ve výsledku byla vytvořena tak hrozivá věc, kterou někteří nazývají novou platformou na výrobu nejmodernějších zbraní. V roce 2016 kdosi v USA pochopil, co způsobili, a hned se rozhodl takové práce na území USA zakázat. Ale ještě v roce 2015 byla zveřejněna zpráva o této práci při plnění grantu.

Covid-19 a jeho prarodiče a potomci

 

V časopise Nature Medicine

 

Takové věci se v normální situaci dějí a přirozeně, že se tajný vojenský vývoj nemůže publikovat. Vědecká reputace závisí na počtu publikací a při vývoji tohoto druhu autoři utrpí újmu. Proto je ve světě normální praxe, že se tajný vojenský vývoj změní na otevřený a obsah vede jako relativně neškodný. Zde je ale těžko mluvit o neškodnosti. Jedná se o virus k hubení lidí, který nebyl a zřejmě ani nemohl v přírodě existovat. Je velmi malá pravděpodobnost, že by byl v životním prostředí sám od sebe. K tomu by bylo potřeba mnoho současně působících faktorů, a to je v jednom momentě.

 

Náš prezident upozorňuje, že přes Úmluvu o zákazu vývoje bakteriologických zbraní v něm naši američtí partneři neustále pokračují, přestože se oficiálně rozhodli ho na území USA neprovádět. Existují podpisy pracovníků vývoje a finanční zpráva o výsledcích odborných grantů.

 

Jako poslední v řadě je Wuchanský institut virologie. Zde je jasně vidět, že se práce zakázaná v USA převádí k dokončení sem. Nevíme, v jaké etapě se práce přesunuly a co dělala čínská strana. Ale současné, ne příliš srozumitelné hrozivé obvinění, které učinilo čínské ministerstvo zahraničí, napovídá, že na konci výzkumu pochopili, že tento virus je ten samý, který byl vyvinut v USA a obvinili je z infikování. Vypadá to, že pátrají po viníkovi.

 

Rovněž se zdá, že Američané v pracích pokračovali i v USA. Ukázalo se, že tam epidemie začala již loni v srpnu. Je pravděpodobné, že virus je ten samý, nebo je to jedna z modifikací, které existují. Mluví se o mobilní platformě k vytvoření biologických zbraní. Viry mají mnoho variant, ale princip šíření je jeden. V této situaci by měli mít Američané vakcínu, alespoň proti některým variantám viru.

 

Jak je to v jiných zemích. V Itálii je velká úmrtnost. V severní Itálii a ve Švýcarsku byl také Institut mikrobiologických výzkumů. Írán byl prohlášen za jednoho z hlavních protivníků USA. I přesto, že Írán má dobře rozvinutý zdravotní systém, je tam situace velmi špatná.

 

Proč je to v Íránu tak zlé? Řada odborníků si myslí, že se jedná o jiný typ viru, modifikovaný, silný. Nejdřív byl určen jen pro Číňany a potom byl přesunut k Evropanům. Jak to je?

 

To se podobá pravdě. Zde se uplatní zákon velkých čísel.Jestliže virus nakazí statisíce lidí, zákon velkých čísel se už uplatní, virus může mutovat spontánně. Tak je možno pohlížet na ohniska v Číně a v Itálii, ale i v USA a v Íránu. Ve všech těchto zemích má své zvláštnosti. Je velmi pravděpodobné, že virus mutuje a s tím bojovat bude těžké.

 

Převzato z Pravda.ru

Outsidermedia.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář