Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlas z lidu

18. 12. 2019

Hlas z lidu
 

Chápu, že Pražáci si neuvědomují, že jsou jen jakýmsi rakovinným vředem republiky. Čerpají energii (peníze) z celého těla (státu) a tváří se, že mimo ně jsou jen samé podřadné, méněcenné, potroublé organismy, o kterých musí rozhodovat, protože vše vědí nejlépe. Jejich kavárenská žlučovitá setkání pod koňským ocasem organizovaná především za Sorošovy, americké, státní a dokonce (bez naší vůle) i za naše peníze Českou televizí, neziskovkami, herci a jinými parazity, jsou jistě každému známá.

 

Pokud čte tyto řádky někdo mimopražský, tak ho prosím, aby necoural do Prahy, ale aby uctil památku osvoboditelů všech armád a národností (ale přednostně těch, kteří naši vlast osvobozovali z německé nacistické okupace) a aby o tyto pomníky, které jsou (zatím) rozesety po celé republice, pečoval, a aby si je vzal do své osobní péče. Aby je celoročně uklízel, je-li to potřebné. Aby tam občas rozsvítil lampičku a aby tam dal nějaké to kvítko ze zahrádky.

 

Nestojí to skoro nic, jen pár korun či kroků. Ti, kterým se tyto pomníky stavěli, za naši svobodu obětovali to nejcennější, či dokonce to jediné, co měli - své životy. Že to často nebyli žádní andělé, to se dá pochopit, protože pocházeli z poměrů nejubožejších a ve srovnání s námi z poměrů nejubožejších. Je proto možné jim odpustit jejich hříchy, nebo nad jejich poklesky alespoň přivřít oči.Vykoupili je svou krví.

 

Přeji pěkný advent a prosím, aby jste část své lásky a úcty darovali i těm, kteří zde přišli o život

Ludvík

Přišlo e-poštou 18.12.2019

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář