Jdi na obsah Jdi na menu
 


George Soros vyzval k výměně čínského prezidenta

1. 2. 2022

George Soros vyzval k výměně čínského prezidenta

 

Naprostá a šokující bomba dnes explodovala v USA na kanálu skupiny Bloomberg, až mi doslova spadla brada. George Soros s podlomeným zdravím naprosto neočekávaně vystoupil na kameru projevu [1] a ve více jak 20-minutovém záznamu zaútočil na komunistickou stranu Číny a obvinil ji, že zradila neoliberální kurz, který založil koncem 80. let minulého století v Číně zakladatel otevírání Číny a bývalý generální tajemník čínské komunistické strany Deng Siao-pching.

 

Soros v úvodu vystoupení přirovnal nadcházející olympiádu v Číně k propagandistickému model nacistické olympiády v Berlíně v roce 1936 a čínského prezidenta Si Ťin-pchinga označil za Maoistu a kovaného obdivovatele komunismu, což z výrazu George Sorose bylo jasně pochopeno jako zrada globalizace. Video jsem musel okamžitě otitulkovat českými titulky, protože se jedná o naprosto unikátní studijní materiál ke studiu konceptuálních procesů řízení globalistů. A celou podstatu videa si musíme vysvětlit.

 

Čína právě v této chvíli je ve stejné situaci jako Sovětský svaz po nástupu Josifa Stalina k moci. Původní revoluce byla financována Domem Rothschild v Londýně, tedy hlavní pilířem Domu Sion a Vladimir Iljič Uljanov zvaný Lenin měl z carského Ruska udělat zemí, která bude na povel těžit a vyvážet suroviny do světa a zisky bude kasírovat Dům Rothshild. Ten měl získat plnou kontrolu nad celým Ruskem. Jenže, tomuto procesu vystavil stopku jistý Josif Stalin, který nejprve prokoukl Dům Rothschild a jejich plán se SSSR a posléze prokoukl i mezinárodní Kominternu, která byla prostě nástrojem Rothschildů na páchání barevných, ale tehdy ještě levicových marxistických dělnických revolucí ve světě.

 

Čína zrazuje Dům Rothschild stejně jako Josif Stalin svého času

 

O Stalinovi potom předáci Kominterny spolu s Leibou Bronsteinem – Trockým tvrdili, že zradil internacionálu mezinárodní Kominternu. Jenže, Stalin zradil pouze zrádce v žoldu Rothschildů a postavil se za ruský národ. Začal budovat skutečný komunismus. A tím se Stalin stal v očích Londýna a Rothschildů arci-lotrem, což vedlo ve 20. letech ke druhému pokusu o ovládnutí SSSR, pomocí peněz a dotlačení Adolfa Hitlera do křesla kancléře a německé armády až na předměstí Moskvy. Stačilo málo a bylo hotovo.

 

Globalisté Domu Sion tak přišly o zdroje SSSR i podruhé. A teď se dostaneme k tomu hlavnímu. Ve výše uvedeném videu je zachyceno, jak kádr Domu Rothschild Geroge Soros lamentuje a naříká nad tím, že současný generální tajemní komunistické strany Číny není liberál a pro-západní loutka jakou byl Deng Siao-pching, který otevřel Čínu západnímu kapitálu a nechal čínské dělníky sdírat z kůže.

 

Tvůrce čínského ekonomického zázraku, bývalý generální tajemník komunistické strany Číny Deng Siao-pching

Po nástupu Si Ťin-pchinga ale došlo doslova a do písmene ke kopírování procesů ze Sovětského svazu po smrti V. I. Lenina. Si Ťin-pching totiž stejně jako Stalin skončil s vykořisťováním čínských dělníků a začali jim růst mzdy, začala se jim zvedat životní úroveň, začali si kupovat auta, byty, a proto Číňané považují Si Ťin-pchinga doslova za spasitele a politika na úrovni Mao Tse-tunga.

 

Jenže, zatímco Ulajnov v carském Rusku měl pouze provést revoluci a předat procesy řízení Rothschildům, v Číně měl Deng Siao-pching provést to samé s čínskou levnou pracovní silou. A stejně jako Stalin v SSSR, tak i teď v Číně do tohoto procesu vykořisťování Číny v podobě levné pracovní síly vhodil vidle současný prezident a zastánce budování komunistického národního státu, stejně jako Stalin. A věřte mi, že v Londýně z toho vztekem Rothschildům spadly už několikáté hodiny ze zdi.

Čína převzala od západu moderní technologie na sledování a kontrolu populace a Západ se teď diví, že Peking zavádí Total Control

 

Dům Sion prostě vidí, že se jim to v Číně sype a hrozí opakování procesu, který už jednou zažili v SSSR v roce 1924 po nástupu Stalina k moci. Hrozí jim, že stejně jako ztratili kontrolu nad procesy v SSSR, tak že úplně stejně teď ztrácí kontrolu nad procesy v Číně. Chápete? Tohle video se Sorosem je studijní materiál k nezaplacení, protož globalisté panikaří, protože Čína se osvobozuje a chce si budovat komunismus a národní stát pod pevným vedením národní komunistické partaje. Nedovedete si představit, co se musí dít v Londýně, když vytáhnou skoro polomrtvého Sorose do televize a dají mu do ruky štos papírů, aby více jak 20 minut četl pamflet proti Číně a proti čínskému prezidentovi. To je prostě zoufalství.

 

To je prostě signál, že Dům Sion panikaří z procesů v Číně, protože hrozí opakování stalinského odcházení do Domu Rothschild. A proto Soros dokonce začal lamentovat, že Čína jede Total Control na své lidi. Bože, takové chucpe. Čína jede pouze to, co jí naučil Západ od éry Deng Siao-pchinga. Sledovací systémy, kamery, kreditní skóre. To nejsou čínské výmysly, to přišlo do Číny ze Západu, aby bylo jasno. Čína to pouze “utilizovala”, jak je dnes moderní říkat mezi markeťáky…  

Globalisté ztratí kontrolu nad Čínou stejně jako ztratili po bolševické revoluci a smrti Lenina kontrolu nad Sovětským svazem

 

A místo něho by prý mohl přijít někdo umírněný a pro-západně, rozuměj ve prospěch Londýnských kanceláří Domu Sion, naladěný prezident. Filantrop s chatrným zdravím tak de facto zanalyzoval průser globalistů v Číně, jak přišli o kontrolu nad Pekingem, a jak by bylo dobré, kdyby se podařila  Si Ťin-pching odstranit. Tohle je pouze ukázka toho, že Dům Sion opravdu přichází o kontrolu nad Čínou, protože ona už nepracuje pro Londýnské kanceláře, ona pracuje pro vlastní lidi. To je naprostý skandál. A Sórošova otevřená společnost tak má za úkol nasadit do procesů řízení diletanty a marionetky, jako byl Uljanov, jako byl Trocký, jako byl Deng Siao-pching, jako byl Václav Havel, jako byly celé řady dalších.

 

George Soros

 

Soros je zakladatelem a předsedou nadace Open Society Foundation, která podporuje liberální a levicové aktivity v USA i po celém světě, včetně hnutí Black Lives Matter, plánovaného rodičovství a imigračních reforem. Zajímá se také o volby okresních prokurátorů v USA, do kterých vkládá miliony, přičemž někteří z těchto Sorosem podporovaných kandidátů nyní dohlížejí na trestní stíhání ve velkých amerických městech.

Výzva k výměně čínského prezidenta za jinou personu je však dosud z jeho strany největší intervencí proti hlavě státu, ve srovnání s tím je intervence předsedkyně poslanecké sněmovny Markéty Adamové Pekarové proti Viktoru Orbánovi, aby ho Maďaři už nevolili, jenom naprosto nevýznamná provinční epizoda. Útok George Sorose proti čínskému prezidentovi je dosud největší frontální útok, který George Soros kdy provedl proti úřadujícímu politikovi. Čína tuto intervenci neponechá bez odezvy.

 

Únor 1, 2022

-VK-

 

Šéfredaktor AE News