Jdi na obsah Jdi na menu
 


Foto jako důkaz - Placky Milion chvilek v Evropském parlamentu

6. 3. 2020

Foto jako důkaz - Placky Milion chvilek v Evropském parlamentu. Nejen “nezávislá” paní Hohlmeierová a “udavač” Peksa, ale i další! Tři lži paní Hohlmeierové. Jsou Piráti německá strana?

6. 3. 2020

 

Je Evropský parlament nezávislý, nebo je to jen nástroj na šíření propagandy “jediné pravdy?” Přinášíme exkluzivní fotografie českých a německých europoslanců (platy přes půl milionu korun měsíčně) s plackami hnutí Milionu chvilek.

 

Na snímcích s plackami Milionu chvilek vidíme: Vedoucí kontrolní komise EU pro čerpání dotací, odpůrkyni Benešových dekretů a dceru kontroverzního bavorského expremiéra F. J. Strausse paní Moniku Hohlmeierovou.

 

Dále člena Pirátské strany Mikuláše Peksu, který má boj s úspěšným českým premiérem Babišem jako zřejmě jediný smysl existence, je fanda uprchlických kvót a odpůrce Benešových dekretů.

 

Dále je tu hysterická německá propagátorka migrace Viola von Cramon (Zelení) a její kolegyně Michaelu Šojdrovou (Lidovci). Němečtí Zelení a čeští Piráti tvoří v Europarlamentu v podstatě jednu stranu – a působí dojmem “mladých komunistů” z 50. let.

 

Lež o placce

 

České dezinformační weby řízené extremisty opakovaně informovaly, že paní Monika Hohlmeierová propagandistické hnutí Milion chvilek vůbec nezná a ani se nechystá do České republiky, aby “rozkryla” virtuální kauzu střetu zájmů premiéra Babiše.

 

Dezinformační web Manipulatori.cz se dokonce obrátil přímo na paní Hohlmeierovou. Ta jim dne 20. ledna 2020 odpověděla: “Neznám žádnou organizaci Milion chvilek, neplánuji jet to Prahy”.

 

https://www.arfa.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář