Jdi na obsah Jdi na menu
 


FIKCE, VIRY A ODVEDENÍ POZORNOSTI

4. 3. 2020

FIKCE, VIRY A ODVEDENÍ POZORNOSTI

 

Petr Novák
5 hod · 
 

FIKCE, VIRY A ODVEDENÍ POZORNOSTI

Sdělovací prostředk nejsou v davově-elitářské společnosti (a v té prosím žijeme) nástrojem předávání informací, ale nástrojem určeným k řízení davu. A co je to ten dav? To je skupina lidí, která žije podle tradic a soudí podle autorit. Pomocí in-formací (z latiny - znamená to "utvářet", tedy to, co utváří "váš názor", tedy přeneseně - formuje "váš" světonázor) můžete docílit prakticky čehokoli co potřebujete a nemusíte si ani nic vymýšlet. Chcete, aby se lidé začali bát třeba něčeho zcela běžného?


Víte kolik lidí mělo loni prokazatelně (vyhledali lékaře) u nás chřipku? 996 000, skutečně jsem se nespletl v nule. A z toho 625 skončilo na JIP a z nich zemřelo 195. Na následky této chřipky a komplikacemi s nimi spojenými zemřeli další stovky lidí, takže se číslo zastavilo cca u 2000. Loni tedy v ČR zemřelo na chřipku a komplikace s ní cca 2000 lidí, což je každoroční standard, který se prý pohybuje v rozmezí 1500 až 2000 osob za rok. A teď si vezměte, že by média dostala zadání, že z těchto případů mají udělat stejný "info-produkt", tedy nástroj řízení, jako je nyní akce koronavir. Každý rok by lidé dělali nálety na obchody, skupovali by nesmyslně mouku (to máme najednou v ČR pekařů, že?), firmy by zakazovaly služební cesty (v okolních zemích totiž každoročně také "chřipkují" a umírají), zasedala by vláda, WHO by se předhánělo s "predikcemi" možného vývoje, u lékáren by byli fronty na roušky a mnoho lidí by z preventivních důvodů nešlo do práce.

Jak jsem již psal 26.2. - Koronavir je nástrojem globálního řízení. V Číně např. v některých okresech zakázali v lékárnách prodávat jakékoliv léky na respirační problémy a to z toho důvodu, aby se lidé nechali vyšetřit u lékaře (a tím se vědělo jestli nejsou nakažení), to že jsou čekárny plné lidí a že se tak skutečně nakazí stovky osob, které by jinak ležely doma, je asi jasné. Jakmile se objevila informace, že v Číně začaly počty nakažených klesat, tak se okamžitě objevil tamtéž rapidní nárůst, aby si snad někdo nemyslel, že to končí a svět může být v klidu. Víte jak se koronavir najde? Porovnají vaši krev s RNA viru COVID-19 a tím to hasne, protože Čína z neznámých důvodů odmítá zbytku světa předat živou kulturu daného viru a poskytla pouze výpis řetězce DNA. Nikdo tedy nemůže porovnat vir z Číny s tím, co zabíjí jinde. Navíc se můžete nechat otestovat jen tam, kde je to úředně povoleno, každá laboratoř totiž testy provádět nesmí!!!

Akciové trhy za jediný týden poklesly o 10% ze svých maximálních hodnot. Když byla (mimochodem prakticky přesně před 100 lety) pandemie španělské chřipky, při které zemřelo snad až 100 miliónů lidí, tak v té době poklesly akciové trhy také o 10% a inflace se zvýšila na 17%, což ale mohlo být způsobeno více vlivy. Jak jsem již před časem psal - dochází k přeformátování společnosti, z miliardářů budou milionáři a milionáři o vše přijdou. Elity se vymění. Továrny v Číně nejedou (většinou jsou západní a nebo dodavatelské), protože občané mají strach z virů, což je uměle řízeno vládou i médii. Momentálně je na celém světě nakaženo přes 90 000 osob a 3124 jich zemřelo. A 1,4 miliardy Číňanů má strach, že budou také nakaženi a zemřou? Mohli byste se vrátit v článku výše a porovnat výsledky obyčejné chřipky v desetimiliónové ČR s těmito čísly? Co je to mimochodem strach? Strach je (psychická) bolest vyplývající z očekávání zla! Pokud vás média i představitelé státu přesvědčují o tom, že čelíme jako lidstvo zlu, tak jen proto, aby nás vystrašili, protože vystrašené stádo se velice snadno ovládá.

U Yokohamy byla 14 dní v karanténě loď, na které byl nakažen jeden člověk a ten následně nakazil stovky dalších (snad okolo 600). A výsledek? Zemřeli dva lidé ve věku 80-ti let. Existuje na této planetě lékař, který bezpodmínečně potvrdí, že zemřely na tento nový vir a nikoliv v důsledku čehokoliv jiného? A co je s nakaženými nyní? Již jsou všichni bez potíží.

Elity se rozhodly odvést pozornost od celé řady probíhajících procesů touto uměle živenou kauzou. V Idlíbu bojuje Sýrie + Rusko proti Turecku, které tam chrání členy Al Kajdy, kterou řídili "naši" Západní "spojenci" jimž děláme od roku 1989 užitečné idioty. Erdogan otevřel hranice a posílá nám sem tisíce nájezdníků, tedy mužů vojenského věku, kteří pochází ze všech koutů islámského světa, jen neutíkají z Idlíbu, jak je avizováno. A co dělají "elity" EU? Nic, pouze se snaží Erdogana podplatit, aby toho zanechal. Proč nejsou ostřejší? Vždyť je přeci Turecko v NATO, ne? Protože ten muslim tam chrání i jejich "džihádisty", tedy bestiální vrahy z Al Kajdy, o kterých nás naučili věřit, že kvůli nim to celé tenkrát vlastně začalo - říkalo se tomu tuším "válka s terorismem", ne? Včera zajel americký vyslanec pro Sýrii Jeffrey přímo do Idlíbu (ano, mezi Al Kajdu, která jim prý způsobila 11. září!!!) a přislíbil jim 100 miliónů dolarů, jako "humanitární pomoc". Ano, čtete dobře. Navíc se nechal slyšet, že Erdogan od USA dostane dostatečné množství munice, aby mohl v boji proti Sýrii, kterou nezákoně okupuje, pokračovat. Vzpomínáte jak jsem 19.2. psal o Islámu a jak jsem se řečnicky ptal, jestli Al Kajda vůbec někdy byla mimo řízení CIA a skutečně se kdysi vymkla jejich kontrole a proto 11. září? Potřebuje ještě někdo více důkazů, že tomu tak nikdy nebylo a že to celé bylo jen monstrózní divadlo?


Zaznamenali jste, že USA odchází z Afghánistánu, tedy z mise, kde jsme také roky šaškovali proti "ochráncům" Al Kajdy, tedy Talibanu a to poté, co s nimi podepsali příměří? Jak se teď cítí všichni ti, co toto naše angažmá obhajovali a tvrdili národu, že naši chlapci tam zemřeli za vlast? Za vlast koho? Globálních elit a nebo těch amerických?

A co dělá Putin? Nechal bombardovat pozice Al Kajdy i Turecka s tím, že se jim ti jejich vojáci s těmi teroristy nějak promíchali a tak je jaksi nelze rozeznat. A vždy v momentě, kdy letadla udělají svou práci a syrská pěchota danou oblast obsadí, tak ji převezme pod svá křídla vojenská policie RF a protože Erdogan nechce útočit na Rusy, tak je dané území již zpátky pod Asadovou vládou. A tak tam Ruská armáda opět bojuje za Evropu.


Mimochodem. Všimli jste si, že v RF nemají koronavirus? Měli tam dva Číňany co sice odpovídali dle testů nakaženým, ale ti již jsou bez příznaků a tak je poslali domů. To znamená, že tam ty viry nemají, že se jim to nějak vyhýbá, či co? Ne. Pouze jejich média nedostala pokyn z "vyšších míst", že mají začít "vrtět psem" a šířit záměrně paniku.

Zítra by se měl Erdogan setkat s Putinem a vše pak bude zase trochu jinak.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář