Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falešní hráči pětikoalice

9. 4. 2023

Falešní hráči pětikoalice

9.4.2023 04:16

Je po volbách a nyní si demokraticky budeme s touto zemí dělat, co chceme. Po nás potopa.

Je jedno, že při sněmovních a části senátních voleb jsme hráli s cinknutými kartami ,kde jsme se zapřísahali podporou důchodců, sociálně slabých, dobrou lékařskou péčí a podporou školství. Budeme také určitě dělat vše lépe, než předešlé vlády. Sliby se slibují a blázni se radují.

Skutečná demokratičnost současných politiků pětikoalice se ukázala hned po volbách. S tím, kdo má jiný názor se prakticky nebavíme. My víme nejlépe, co potřebujeme a hrajeme podle toho, co je pro nás nejlepší, hlavně si ale zvýšíme o desetitisíce svoje platy .

Obsazení některých ministerských postů, jako financí, průmyslu, MPSV ,zdravotnictví i dalších jen ukazuje, jaké odborníky strany pětikoalice mají. Ohýbání zákonů, vysílání signálů, finanční nezvládnutí energetické krize, děsivá inflace a znehodnocování vkladů ,stále stoupající ceny potravin a hrozivý nedostatek léků jen ukazují na nezvládnutí ekonomické situace i řízení státu. Děsivý růst zadlužení to jen potvrzuje. Přitom zisky bank a vývoz dividend do zahraničí ve stovkách miliard stoupají a ČEZ stále není státní ze 100%.

Trumfování a přitvrzení hry sociálními lidoveckými inženýry na čele s duo ministrem Jurečkou v poslední době jsou poslední hrou pravice do příštích voleb. Kdo jim ještě uvěří, když možná i úmyslně zavádí retroaktivitu a mluví o ohrožení státu, když pozdě zjistí, že neumí počítat, chybí jim peníze do hry a hlavně neumí sestavit pravdivý státní rozpočet?

Jak dlouho ještě budou občané a odbory i podnikatelé tolerovat falešnou hru neodborníků i mnohdy naivních snílků na čele s premiérem, kteří neumí a asi ani nechtějí tvrdě hájit a bránit zájmy českých občanů?

Vladimír Dryml

vasevec.info