Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evropská unie je podvod od samého počátku.

25. 12. 2020

Evropská unie je podvod od samého počátku.

Okamura přináší děsivá fakta o bruselských mocipánech

josh-xy žádný komentář

ROZHOVOR „Evropská unie je velký podvod hned od samého prvopočátku,“ říká předseda SPD Tomio Okamura. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz vysvětluje, proč zastává na exropskou integraci takto silné názory, a proč podle něj převažují důvody pro odchod z tohoto seskupení.

Některé průzkumy veřejného mínění ukazují, že poměrně dost Čechů je skeptických k Evropské unii. Proč jsou podle vás nespokojeni?

Existuje spousta důvodů. Evropská unie není pouze nedemokratická, je přímo protidemokratická.

Protidemokratická?

Hned vysvětlím. Na úrovni Evropské unie nemůže fungovat demokracie, protože neexistuje evropský „démos“, neexistuje evropský politický národ. Každý národ v Evropě má své vlastní tradice, historii, hodnoty, kulturu a sociální, zdravotní a ekonomický systém. Kolik eurokomisařů lidé vlastně znají? Pravděpodobně znají předsedkyni Komise EU Ursulu von der Leyen. Češi znají Věru Jourovou, protože pochází z naší země. Češi znají pár českých europoslanců. To je ale asi tak všechno. Lidé se nejvíce zajímají o vlastní domácí národní problémy. Národní stát je optimální politická aréna a území pro demokracii. Ale ten, kdo studuje historii, tak ví, že Evropská unie je velký podvod hned od samého prvopočátku.

To je silné tvrzení…

Lze ho doložit. Lidem se tvrdilo, že evropská integrace bude pouze o ekonomické spolupráci, ale ve skutečnosti vidíme, že je založena na politické centralizaci a globalisté a eurokraté chtějí vytvořit evropský superstát řízený elitami. Je to plánovaný podvod a můžeme se o tom dočíst ve skvělé knize Velký podvod – Skryté dějiny evropské integrace, kterou napsali britští autoři Christopher Booker and Richard North.

Rovněž víme, že lidé odmítli Evropskou ústavu, ale ta se vrátila zadními vrátky s tím samým obsahem, ale se změněným názvem jako Lisabonská smlouva. Podstata Evropské ústavy je v Lisabonské smlouvě jednoduše zachována použitím odlišné terminologie, aniž by se změnil právní základ. Francouzi a Nizozemci řekli NE Evropské ústavě, ale byli podvedeni. Irové odmítli Lisabonskou smlouvu, ale byli nuceni znovu volit, dokud nebyla Lisabonská smlouva přijata.

Ale nejde jen o formu, ale i obsah politik Evropské unie. EU se snaží členským státům vnutit kvóty na imigranty. Unie nám chce vnutit věci, které nechceme. Regulace Evropské unie jsou pro ekonomiku pohromou. Zelený úděl je katastrofa a bude stát biliony eur. Eurozóna je naprostý ekonomický nesmysl a je příčinou chudoby států jako Řecko, Španělsko a Itálie. Eurozóna není optimální měnovou zónou. Jedna společná měna nemůže sedět tolika tak rozdílným ekonomickým systémům jednotlivých evropských zemí.

Kritizoval jste diktát Bruselu, který ohrožuje suverenitu členských zemí EU. Můžete popsat některé takové problémy?

V některých studiích se uvádí, že Brusel rozhoduje o 65 až 85 procentech našich zákonů. To není demokracie! To je diktát a tyranie! Nyní v našem národním parlamentu v mnoha případech musíme pouze implementovat směrnice EU. Naše hlasovací síla v institucích EU je kolem dvou procent. Vstupem do EU jsme ztratili téměř celou suverenitu a získali jsme dvě procenta hlasovací síly, kterou můžeme ovlivnit Evropskou unii. To není dobrá dohoda, to není dobrý obchod. Evropská unie kontroluje každou jednotlivou oblast našich životů a chce ještě víc a víc nekontrolované moci. Když teď chceme něco změnit a navrhujeme některé zákony v našem českém parlamentu, vláda často odpovídá, že to nelze provést, neboť to je proti předpisům EU. Chceme získat naši zemi zpět! Čeští občané chtějí znovu sami rozhodovat o své vlastní zemi. Nechceme, aby nám vládli cizinci, byrokraté a evropské velmoci jako Německo a Francie. Nechci, aby mi vládla Angela Merkelová, Emmanuel Macron nebo Ursula von der Leyen. Chceme rozhodovat o naší budoucnosti v českých volbách, v českém parlamentu a v českých referendech.

Naši předkové pracovali a bojovali více než tisíc let za to, aby náš národ byl volný a suverénní, aby si mohl žít svým způsobem života. Na papíře sice existuje evropské občanství, ale pro mě je falešné a prázdné. Stejně jako většina občanů evropských států jsem loajální své vlastní zemi, své vlasti. Evropská unie není mou zemí, nejsem k ní loajální a nebudu ji nikdy bránit, protože to není má vlast.

Často kritizujete multikulturalismus Evropské unie. Proč?

Je to pohroma a je to nový druh rasismu!

Počkejte, nový druh rasismu?

Multikulturalismus je zaměřen proti původním evropským národům a lidem. Evropská unie otevřeně podporuje masovou imigraci a islamizaci Evropy. Eurokomisařka Ylva Johansson otevřeně říká, že Evropa potřebuje více a více imigrantů. Evropská unie je smrtelným nepřítelem Evropy a evropských národů. Je přece zásadou zdravého rozumu, že když přijdu k někomu domů, je mou povinností přijmout pravidla mého hostitele. Multikulturalisté říkají, že to je naopak – že to jsme my, kdo se musí přizpůsobit zvykům, pravidlům a hodnotám imigrantů! Islám je nenávistná ideologie a je proti našim ústavním právům a proti našemu konceptu občanských svobod.

Unijní elity chtějí zničit evropské národy masovou migrací. Lidé bez své vlasti, bez národní hrdosti a bez tradičních křesťanských hodnot mohou být lehce ovládáni globalisty, kteří chtějí ustavit totalitní Nový světový řád, v kterém není místo pro národy, rodiny, tradiční hodnoty a pro náboženství. V jejich vizi má existovat jedna globální centrální moc, která bude ovládat všechny lidi jako otroky.

Pokud chceme ochránit naše země proti invazi vetřelců, musíme odejít z EU, zachovat svou vlastní imigrační politiku a chránit své hranice proti invazi. Středovýchodní Evropa ještě není tolik zasažena záplavou imigrantů, ale Brusel plánuje poslat imigranty do našich zemí. Tato redistribuce imigrantů je mimochodem posvěcena Lisabonskou smlouvou.

https://bit.ly/3nMIdMs

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář