Jdi na obsah Jdi na menu
 


EU – překrmovaný, arogantní, panovačný, neschopný a líný mizera

14. 3. 2020

EU – překrmovaný, arogantní, panovačný, neschopný a líný mizera

eu flag

14.3.2020 08:14

 

Rozhodně taková je Evropská unie v dnešní podobě. Tací jsou její vrcholoví představitelé, šéfové, komisaři. A komisařky obzvláště. Né nepodobni jsou tomu z větší části i europoslanci, kteří se po zvolení vbrzku adaptovali, přizpůsobili těmto poměrům v Bruseli, potažmo ve Štrasburku.

 

Nevím, jestli už někdo někdy spočítal, kolik peněz stojí jenom měsíční provoz tohoto molocha, kolik úředníků, poslanců, komisařů, asistentů a další řady darmojedů tam je upíchnuto, ale pochybuji, že ano. Soudím, že není žádoucí ...

 

Jenom platy všech těch výše jmenovaných se musí počítat ve stovkách milionů, ne-li jednotkách miliard, s přihlédnutím na platy europoslanců, které v přepočtu a s náhradama obnášejí několik stovek tisíc kurun měsíčně.

 

Za tyhle astronomické sumy peněz celá ta slavná EU, viděno očima běžného občana a s dopady na životy občanů, dokáže jenom nesmyslně nařizovat, komplikovat ty životy, diskriminovat malé a slabší státy na úkor Německa a trošku ještě Francie. Ve všem, od mezd a životní úrovně, až po kvalitu potravin, kde my, ti malí a slabí máme jenom odpad a jsme nuceni jíst víc jak nekvalitní srágory, s prominutím. Protože naši výrobu téměř všeho (výčet by byl hodně dlouhý) EU postupně zrušila, pravda, za vydatné pomoci kolaborantů a těch, kteří se přitom sami také "trošku" napakovali.

 

A my jenom tiše zuříme, nadáváme a jsme nuceni to snášet.

 

Mimo jiných nadnesených a utopických slibů, obsažených ve těch přístupových a jiných smlouvách, byl i slib společní ochrany Šengenského prostoru. Ani náhodou se neplní a do tohoto prostoru se valí obrovské množství nelegálních migrantů, kteří navíc právě přímo ohrožují násilím Řecko, hraniční stát Šengenu. Zase kapitola dlouhá a burcující.

 

Co se ale stalo teď, v době pandemie koronaviru v souvislosti s EU, je přímo neuvěřitelné, donebevolající a napřesdržkové.

 

Celý ten moloch darmojedů měsíc cudně mlčel, schovával se ve svých palácech, aby se nesouhlasně začal ozývat, když si některé státy, my v první řadě, začaly přijímat svá vlastní opatření. Taková, která jsou nezbytná k ochraně vlastních občanů, obyvatel, byť někomu se zdající až tvrdá, drastická. Jsou ale logická, potřebná a jsou v zájmu nás všech. Patří za to poděkování naší dobré, prozíravé a moudré vládě.

 

Co se ale nestalo! Vrchní komisařka EU (příznačně zase Němka!) nás a jiné státy, které se začaly starat o ohrožené zdraví a životy občanů, začala peskovat, kárat, vyjadřovat nesouhlas. Tak oni tam měsíc dělali, všichni do jednoho, velké kulové a když se z epidemie stala pandemie, tak se probudili a začali jednat. Teda, spíše jenom kecat nesmyslně. Ale né ve prospěch lidí, občanů, obyvatel Unie, naopak, zřejmě mají za cíl, podobně jako s tou vražednou, zkázonosnou imigrací, vzniklé problémy pěkně po germánsku rozdělit po celé Evropě. Schází už jenom směrnice, podle které by se ti infikovaní, nakažení koronavirem, rovnoměrně rozdělovali po státech, aby to bylo vyvážené. Tam, kde se ještě tato nákaza nerolezla moc, je třeba asi, dle této jejich strategie, zakročit a vyvážit to. Sama Merklová se stoickým klidem prohlásila, že stejně bude v Německu nakažených až 70% obyvatel. Tak co jako, bude to i všude jinde po Evropě a zase to zlořádné, postnacistické Německo bude všechno řídit. Už hází klacky pod nohy i těm státům, které ještě nesjou nějak moc postiženy, viz https://www.parlamentnilisty.cz/…/Halt-Evropska-solidarita-…

 

Takže solidarita dle germánských vůdkyň, neomylně kráčejících ve šlépějích jejich nechvalně slavného předchůdce. Není třeba vraždit bestiálním způsobem cizí národy, jsou i jiné prostředky, jak je vidět. A koronavir je jedním z nich, takovým pomocníkem. A my, malé, nedůležité a asi také nevýznamné státy pro ně, nemáme žádné právo, dle těch ženštin zlopřejných německých, chovat se zodpovědně, chránit si své občany.

Na co je ta nenažraná Evropská Unie, myšleno ten přemnožený aparát, desítky unijních institucí, statisíce úředníků a neschopných vůdců v Bruseli? Snad jenom aby nás sem (a určitě i jiným malým státům) chodily pomatené komisařky, především z Německa, kontrolovat, kárat, peskovat a dělat na nás bubu, protože mají za to, domnívají se (na základě udávání, jistě, i našich vlastizrádců), že neděláme všechno podle jejich představ a nadřazených pokynů, ale dle svých platných zákonů.

 

Přijde-li nějaká nenadálá krize, malér doslova nebezpečný, tak nám beztak nepomůžou ty víc jak královsky placení (i z našich kapes) darmojedi. Ještě nás budou napomínat a nesouhlasit s tím, co sami musíme udělat.

Evropská unie v dnešní podobě je zlo, čirá neschopná armáda pomatených a nicneumějících úředníků, kterým nikdy nešlo o nějaký mír, blahobyt, prosperitu občanů, obyvatel, lidí z těch všech států, v ní dnes uvězněných. Velká Británie to už vyřešila a dala celé slavné Unii vale, protože toho měla dost.

 

Ani my, soudím, nepotřebujeme tento nadřazený, finančně překrmený moloch, který se v mimořádných situacích k nám chová s arogantní a drzou povýšeností, aniž by byl schopen sám cokoliv smysluplného a prospěšného pro lidi udělat.

 

V současné době nám to dal víc jak jasně najevo.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ostry-vzkaz-Bruselu-Ursula-kritizovala-uzavreni-hranic-a-do-veci-se-vlozil-Andrej-Babis-Ctete-pozorne-616837?fbclid=IwAR1F7n4WryoEHCFFlcPd0vdEDhkxfDmcGGupWIrrEGfzaL60Aa7x9T_Rr7M

Růžena Chrastekova

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář