Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dzurinda sa přiznal, že servilne vykonával Merkelovej príkazy...

1. 10. 2021

Dzurinda sa přiznal, že servilne vykonával Merkelovej príkazy:

O polnoci si ma zavolala na pivko. Dostal som od nej isté noty a mojou úlohou bolo zistiť…

icon

730

 

Bratislava 29. septembra 2021 (HSP/Foto:SITA-Ivan Fleischer)

 

Je Slovensko suverénnou a samostatnou krajinou len na papieri? Niektorí slovenskí politici sa totiž správajú ako by sme boli niekoho kolóniou

 

Na snímke Mikuláš Dzurinda

 

ADVERTISING

 

Zdá sa, že od druhej svetovej vojny, kedy bolo Slovensko bábkovým štátom Nemecka sa toho veľa nezmenilo. A nielen Slovensko. Napriek tomu, že Nemecko prehralo 2. svetovú vojnu, má stále obrovský vplyv na chod celej Európy, respektíve minimálne Európskej únie.

 

V ústave SR sa píše, že Slovensko je zvrchovaný štát. Zdá sa však, že to je iba na papieri a realita je celkom iná. Niektorí slovenskí politici sa totiž snažia byť voči západu servilní až do takej miery, že to zrejme zaváňa vlastizradou.

 

Servilný Dzurinda

 

Asi najviac servilnou vládou voči Západu bola vláda Mikuláša Dzurindu, ktorej získať moc na Slovensku pomohol americký miliardár George Soros svojou antikampaňou proti Vladimírovi Mečiarovi.

hs image

 

Milí čitatelia,

tento článok je exkluzívny obsah určený iba pre predplatiteľov.
Podporte aj vy predplatným jediné slobodné médium na Slovensku a pomôžte nám skvalitniť obsah. Urobíte tak veľkú službu nie len pre slobodu slova ale pre celkový vývoj Slovenska

ďakujeme
Vaša redakci

Poznámka ČNL: Jelikož nepatříme k předplatitelům HSP, článek jsme nemohli dočíst. Ze zveřejněné části tohoto článku  můžeme  zmínit, že pan Dzurinda servilně vykonával příkazy paní kancléřky A. Merkelové. Je tomu tak? S jistotou nevíme. Nebo jde jen o nějaké „pivní“ řeči ? Serióznost média „hlavnespravy.sk“ tuto možnost minimalizují.

lach

 

 

 

Když však vezmeme v úvahu, jaké vztahy měli a mají někteří „naši“ politici k Německu a k A. Merkelové,  jaký vztah měli někteří polští politici, např. D. Tusk, k paní kancléřce, pak se nám jeví konstatování o servilnosti M. Dzurindy jako možné. Definitivní závěry však přesto nečiňme.

O vztahu některých českých a polských politiků k  Německu a k paní kancléře A. Merkelové se následně zmíníme.