Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovede se celá situace postupně až ke stavu občané války,

26. 2. 2020

Dovede se celá situace postupně až ke stavu občané války, kdy bude policie a státní orgány chránit nelegální imigranty a bude zasahovat proti vlastním lidem?

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 25.2.2020 

Vidíme v přímém přenosu, jaké zlo přináší nelegální imigrace. Řekové protestovali proti výstavbě nových středisek pro migranty na ostrovech Chios a Lesbos. Proti protestujícím občanům zasáhla policie a použila slzný plyn. Dovede se celá situace postupně až ke stavu občané války, kdy bude policie a státní orgány chránit nelegální imigranty a bude zasahovat proti vlastním lidem? Tohle nesmíme v naší zemi dopustit! Nelegální imigranty sem nikdo nezval, tak ať se vrátí odkud přišli! Nelegální imigranty je třeba deportovat!

Rozzlobení obyvatelé ostrova Chios se podle listu Kathimerini pokusili zabránit vyložení stavebních strojů v tamním přístavu, následně zabarikádovali i silnice. Police dav rozehnala zábleskovými granáty a slzným plynem, nejméně tři demonstranty kvůli zásahu museli ošetřit lékaři. Informovala o tom ČTK.

Řecko se loni stalo hlavní vstupní branou migrantů z Blízkého východu a Asie do Evropy, když na jeho ostrovy v Egejském moři dorazilo 59 600 běženců. Dalších 14 890 migrantů přešlo podle úřadu Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky z Turecka do Řecka přes pozemní hranici.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie, které nám ale Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM blokuje. Podpořte nás a ubráníme naši zemi. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář