Jdi na obsah Jdi na menu
 


Davos a Stierlitzův protiúder …

4. 6. 2022

Davos a Stierlitzův protiúder …

 

Profesora Panarina sleduji už delší dobu a pro sebe jsem si ho nazval „pohádkářem“. Jeho závěry totiž povětšině vypadají dost divoce, nicméně podstatná jejich část vydrží časový test… proto se dělím:

 

Situace souvisí s mými videi počínaje březnem t.r. V logice událostí zapojím ještě jednoho experta – Josifa Brodského, v New Yorku žijícího žida, někdejšího sovětského analytika, s nímž se čas od času vzájemně citujeme. On se také v březnu divil, proč učinil Putin takové nepochopitelné, a nejspíš náhlé rozhodnutí. Potom jsme se oba k té otázce odmlčeli. On se pak k tématu 27. května vrátil a poté začala širší debata ve veřejném informačním poli. No a včera, v pořadu „Ulice pravdy“, se vojenský expert Sergej Kolmogorov vyjádřil už konkrétněji k otázce regionu, na který mohla být shozena „špinavá“ atomová bomba kyjevského pronatovského režimu, i k operaci na letišti Gostomel.

 

Ocituji, co koncem května napsal Brodskij: „Příčin začátku speciální vojenské operace (SVO) se našla v Davosu…“. Brodskij dále napsal, že “… šéfka CBR Nabiulina tajně připravovala finanční systém země na otřesy a vypořádala se s tím“ – to je jeho první teze. A pokračuje: „Na pozadí takového zpevnění rublu nechápu, proč vše probíhalo tak špatně v první fázi SVO“ – a nachází vysvětlení v Davosu:

 

V Davosu vystoupil šéf MAAE s prohlášením, že v Záporožské JE se nalézá 30 tun plutonia a 40 tun uranu, z něhož, jak Brodský poznamenává, by mohlo být vyrobeno 1.500 bomb, jaké byly svrženy na Nagasaki, nebo 700 bomb svržených na Hirošimu“ -  píše Brodskij..

 

Tato Záporožská JE, byla okamžitě vzata pod kontrolu speciálních jednotek armády RF, stejně jako černobylská zóna a další atomové objekty.

 

Z toho Brodský vyvozuje, že Putin dostal spěšnou, ověřenou informaci, že Ukrajina má, a je připravena použít tyto prostředky – na základě požadavku zákulisních hráčů. Tuto skutečnost potvrdil 30. května Kolmogorov.

 

Ptáte se, kdo je tím „Stierlitzem“? Zatím se zdržím komentářů – jen snad to, že dle mého,  nepatří mezi podřízené Sergeje Jevgenijeviče Naryškina (šéf ruské zahraniční rozvědky). Z tohoto hlediska ještě o „Stierlitzovi“ později pohovoříme. V zásadě věřím, že Brodský má pravdu. Obrovské množství zmíněného materiálu, který mohl být použit proti Donbasu a Rusku, už na území bývalé sovětské Ukrajiny bylo, a bylo odhodlání ho použít, a proto se Putin rozhodl rychle.  A v podstatě zachránil svět před jadernou katastrofou, kterou globalisté – Londýn – chystali…

 

*) Standartenfuehrer SS Маx Otto von Stierlitz – alias Maxim Maximovič Isajev, Sovětský rozvědčík – nelegál, pracující v nacistickém Německu - hlavní hrdina sovětského seriálu „Sedmnáct zastavení jara“, natočeného v letech 1971-73 podle knihy Juliana Semjonova, který se nechal inspirovat skutečným příběhem pracovníka sovětské rozvědky jménem Vsevolod Vladimírovič Vladimírov.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DussVKrjqMA

Překlad:                 st.hroch        20220602