Jdi na obsah Jdi na menu
 


Covid, léky, vakcíny a několik PROČ I. Michal Brand

27. 3. 2021

Covid, léky, vakcíny a několik PROČ I.

Michal Brand

 

Vitamín D

O významném pozitivním vlivu vitamínu D na průběh nemoci covid i při prevenci onemocnění se mluví zhruba rok. Žádná vláda západního světa neřekla svým občanům, aby si brali pravidelně vitamín D (ve vyšších dávkách během pandemie). Žádná vláda nevěnovala peníze na nákup a třeba rozeslání zdarma vitamínu D rizikovým skupinám, ev. všem občanům.

 

Na podzim loňského roku byl na cnn.prima rozhovor s primářem plicního oddělení VFN. V něm pan primář mj. řekl, že vysoké dávky vitamínu D výrazně snižují závažnost průběhu nemoci covid. Také dodal, že nechápe, proč o tom každý večer nemluví v televizi – politici i „experti“ a proč místo toho jen straší a nervují lidi.

Zde https://cnn.iprima.cz/s-koronavirem-se-szijeme-promorime-se-nakonec-vsichni-rika-primar-votruba-9722

 

Od té doby jsme si mohli o vitamínu D ve vztahu ke covidu přečíst v médiích hlavního proudu jen samá negativa. Například jak vitamin D rozhodně nijak nepomáhá, protože to prohlásil nějaký státní úředník z nějakého úřadu na prodej drahých preparátů vyrobených bohatými a mocnými farmaceutickými firmami. A takový úředník, který má titul z medicíny a o medicíně ví hlavně to, kolik která farmaceutická firma dává na provizích, ať už cash nebo ve formě pozvání na konference apod., tak takový úředník, který pacienta viděl jen na obrázku, ten toho o účinnosti, resp. vlastně rozhodně naprosté neúčinnosti vitamínu D ví stokrát nebo milionkrát více než doktor, který léčí pacienty a vidí na vlastní oči, že vitamín D pomáhá.

 

Např. zde  

https://primar.sme.sk/c/22598048/vitamin-c-ani-zinok-pri-covide-nepomahaju-neobstal-ani-vitamin-d.html  

(Nu vida, tak dokonce ani vitamin C nepomáhá podpoře imunity a v boji proti infekčním nemocem. Ještě že nám to vysvětlila moderní „věda“.)

 

Vitamín D podle lékařů z „první linie“ péče o pacienty s vážným průběhem covidu výrazně pomáhá v prevenci i léčbě. Ale o tom se prakticky nemluví, natožpak že by lidé byli informováni o pozitivním preventivním vlivu vitamínu D a že by byli ze strany „odborníků“ a politiků vyzýváni k pravidelnému doplňování vitamínu D (u rizikových skupin pak ve vysokých dávkách jako prevence).

 

Proč?

 

Proč jednoduchá pomoc k významnému posílení prevence před onemocněním covidem a/nebo před jeho těžkým průběhem je zamlčována a když už zmíněna, tak jen jako zbytečná a nesmyslná?

 

Proč?

Po té masáží okolo „vitamín D je k ničemu“ čekám už jen propagandistickou kampaň „nejezte ovoce a zeleninu, vitamíny jsou k ničemu, píchejte si vakcíny“.

 

„Věda“

Ale vlastně i takové perličky z „vědeckého“ světa přišly. Nedávno přišla zcela naprosto dokonale vědecká studie, podle které lesy poškozují planetu a způsobují globální oteplení, protože lesy podle nejnovějších zcela vědeckých poznatků vlastně produkují CO2.

zde

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lesy-otaceji-svou-funkci-ze-zachrance-planety-se-stava-pritez-147706

 

Takže kdyby taková Gréta, která pouhým okem vidí molekuly CO2 poletující vzduchem, jak nám ve své zcela vědecké knize zcela vědecky sdělila Grétina vědecky-neomarxisticko-leninská matinka, tak tedy kdyby Greta zajela do Amazonského pralesa, tak by ji z těch všech molekul CO2 vylétajících při fotosyntéze z každičkého lístečku každičkého stromečku v Amazonském pralesíčku muselo úplně jebinknout. Protože podle nejnovějších zcela vědeckých poznatků je zřejmě fotosyntéza beztak jen sociální konstrukt fašistické bělošské patriarchální sexistické rasistické společnosti, jako celá řada jiných věcí, které byly až donedávna zcela kontrarevolučně a reakcionářsky považované za přírodně dané.

Gréta by do Amazonie samozřejmě zajela opět nějakou ekologickou lodí, při jejíž výrobě a při výrobě materiálů, ze kterých je loď vyrobena, se vyprodukovalo tolik jedovatých látek a tolik CO2, že by mohla Gréta létat do své školy na chodníku před parlamentem každý den vrtulníkem a do konce svého života by nenapáchala větší ekologické škody než výroba té skvělé „ekologické“ jachty, na které Gréta plula do New Yorku (aby zpátky letěla letadlem a pro jachtu samotnou museli další čtyři lidé do New Yorku také přiletět letadlem).

 

Větší hovadina v posledních dnech bylo už jen zcela „vědecké“ tvrzení vědců, že Golfský proud je nejpomalejší za posledních tisíc let a hrozí jeho úplné zastavení. Pokud by to bylo tak, tak by bylo nejrozumnější zcela zlikvidovat solární panely a větrné elektrárny a přejít okamžitě na uhelné elektrárny s co nejvyšší produkcí CO2, abychom v Evropě všichni neumrzli, to jen mimochodem. Ale mne by zajímala taková maličká drobnost – jak asi zjistili rychlost Golfského proudu v letech před tímto současným měřením? On někdo měřil rychlost Golfského proudu například v roce 1021???

Zde

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/golfsky-proud-zpomalovani-globalni-oteplovani-klima.A210226_144542_zahranicni_kha  

 

Z podobné kategorie moderního šarlatánství a ideologického blábolení vydávaných za vědu je pak i zpráva z tohoto týdne – „vědci“ „zjistili“, že jen jediný kousek slaniny denně zvyšuje prý „riziko demence o 44%“. Nu, moderní „vědci“ v tom případě musí jíst slaninu po kilech a například takovému Flégrovi slaninu museli mixovat už v kojeneckém věku místo sunaru.

 

Zde

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/just-one-rasher-bacon-day-23771251  

 

O co jde ve skutečnosti v této „vědecké“ studii je nasnadě – postupně píárově připravit zákaz masa pro lůzu ze spodních 80-95% populace.

Proč? Protože prý k záchraně klimatu musíme MY přestat jíst maso, zatímco ONI budou létat po světě soukromými tryskáči a na konferencích plánovat další zku…ní, ehm „vylepšení“ NAŠICH životů. Například že nám v rámci velkého šťastného pol-potovsko-maoistického plánu Great Reset zakážou vlastnit cokoli, třeba jen naše vlastní oblečení. Protože globální klima.

A protože covid „pandemie“ je k takovému nastolení super-fašismu Great Reset přímo bezvadná příležitost, jak výslovně říkají sami příslušníci západních mocenských elit (von der Leyenová, Trudeau, Schwab a další a další).

A maso je fuj. Tedy pro nás, spodních 95%, jak nám řekl v poslední době několikrát obzvláště uvědomělý soudruh Gates. A proto my, spodních 95%, musíme okamžitě přestat jíst maso a musíme začít jíst „maso“ syntetické a hmyz. Protože tak bude náš život lepší a radostnější.

 

Stejně jako když z Afriky a Asie přijdou do Evropy miliony negramotných kriminálníků a teroristů a zlikvidují sociální systém a obohatí naše životy terorismem, vysokou mírou vysoce brutální kriminality a rozšířením atmosféry všeobecného strachu, tak se náš život také výrazně zlepší, jak nás ujišťuje propaganda masmédií, západní politici, „intelektuální“ „elity“ i vědci a odborníci.

(U nás např. „Výzva vědců“ – zde  http://www.vyzvavedcu.cz/  

A protože soudruzi „vědci“ se za své podpisy dnes už asi tak trochu stydí a už je na zmíněném webu neukazují, tak archiv „vědců“, kteří svým podpisem stvrdili svůj „vědecký“ názor, že negramotný pasák koz ze Somálska nebo Afghánistánu je univerzitně vzdělaný, pracovitý, nezletilý sirotek-inženýr nebo nezletilý sirotek-doktor ze Sýrie, na každý pád pokorný, tichý a vděčný:

Zde

https://web.archive.org/web/20171201181358/http://www.vyzvavedcu.cz/vsichniakademici.php

Co podpis, to bezcharakterní, nemyslící „vědec“. Bezpáteřný kariérista. Kariérista i přes mrtvoly.

Před 80 lety by bez mrknutí oka podepsali prohlášení, že Židé jsou méněcenná rasa, která otravuje životní prostor Árijců. Jako Peroutka, když v Přítomnosti napsal, že Hitler je velikán a že kdyby on, Peroutka, byl Němec, tak by byl možná také antisemita, protože neasimilovaní Židé se zmocnili ducha německé literatury, což bylo podle Peroutky fuj. Nebo vlastně ne fuj ale rovnou unverschämt, schamlos und ganz ungebührlich. Sicher.

 

Ale od „vědců“ a „expertů“ a „odborníků“ obecně zpět k lékům na covid a k tomu, jak vědci a odborníci soustředí svoji pozornost hlavně na pomlouvání a denunciování jakýchkoli účinných možností léčby.

 

 

Isoprinosin

 

O Isoprinosinu a jeho pozitivním vlivu na průběh nemoci covid i v prevenci se ví minimálně rok. Před rokem s ním respektovaný a zkušený lékař a vědec (nikoli „vědec“ ale vědec) prof. Beran prokazatelně vyléčil z covidu nejméně 50 lidí z té nejzranitelnější skupiny ze všech zranitelných skupin – osoby ve věku 85 až 95 let.

Zde

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-imunolog-jiri-beran-lek-isoprinosin.A200729_101513_domaci_knn

 

Profesor Beran napsal dopis Babišovi, ve kterém ho upozornil na vysoce pozitivní výsledky Isoprinosinu a vyzval ho k nasazení Isprinosinu při péči o lidi s těžším průběhem covidu.

 

Co následovalo?

 

Profesor Beran byl ministerstvem zdravotnictví oficiálně označen za dezinformátora, protože prokazatelně vyléčil a zachránil život nejméně 50 lidem z té nejzranitelnější skupiny.

 

Měl štěstí, že ho covid-inkviziční tribunál neodsoudil k upálení jako kacíře a čaroděje, který je jistojistě ve spojení s ďáblem.

 

Isoprinosine je lék v Evropě schválený a používaný 40 let, ve světě pak již celých 50 let.

 

Žádná západní vláda po tomto levném, mnoho let známém, prokazatelně bezpečném (bez jakýchkoli významných vedlejších účinků) a prokazatelně účinném preparátu nesáhla. Česká vláda dokonce prof. Berana označila za dezinformátora, protože co si to dovoluje vyléčit lidi tabletkami, když by je měl dle platných pokynů Ministerstva Zdravotnictví a Strachu jenom napíchnout na rouru a nechat pomalu umřít. Aby bylo do statistiky.

 

Co se týče Isoprinosinu, mám naprosto osobní zkušenost – 6 lidí z mého okolí, kteří měli covid a s nepříjemným průběhem potvrdilo výrazný pozitivní vliv, zásadní zlepšení během prvních 24 až 48 hodin po nasazení Isoprinosinu. Ale berte to jako dezinformaci, že? ;-)

 

Isoprinosin prokazatelně výrazně pomáhá při nemoci Covid a to dokonce u skupiny nejzranitelnější ze zranitelných (např. osoby ve věku 85 až 95 let s dalšími komorbiditami).

 

Ale mocenské elity ani hlasitá část „odborníků“ o něm nemluví, natožpak že by ho nasadili k záchraně životů.

 

Proč?

 

 

Ivermektin

 

Ivermektin používají k léčbě pacientů s těžkým průběhem Covidu například na Slovensku. Abych použil terminologie covid-agitace, tak lidé z „první linie“ mají velice pozitivní zkušenost s lékem Ivermektin:

 

Slovenský průkopník léčby ivermektinem: Není náhoda, že naši pacienti žijí

Průkopník léčby covidu-19 za použití léku Ivermektin, emeritní přednosta kliniky anesteziologie a intenzivní medicíny Východoslovenského ústavu srdečních a cévních nemocí Pavol Török v pátek Právu potvrdil, že v jeho ústavu probíhá léčba pacientů s covidem nadále úspěšně.

„Momentálně máme 23 svých pacientů a tři k nám přivezli z jiných nemocnic. Jednoho pacienta, kterého k nám přepravili vrtulníkem z Piešťan v dosti špatném stavu, jsme už odpojili od dýchacího přístroje a v pátek poprvé jedl. Máme z toho radost,“ uvedl.

Lékař zdůrazňuje, že při léčbě covidu-19 podávají pacientům nitrožilně velké dávky vitaminů, především céčka, a orálně tablety ivermektinu. „To je kombinace, která může zachránit téměř každého pacienta, pokud se nasadí včas.

Zde

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/slovensky-prukopnik-lecby-ivermektinem-neni-nahoda-ze-nasi-pacienti-ziji-40352412  

 

 

Bratislavská lékařka podala ivermektin 80 pacientům. Stav všech se zlepšil

Jaké máte zkušenosti?

Nemám pacienta, který by se po podání ivermektinu nezlepšil. Každý z nich mi řekl, že jakmile užil první dvě tři dávky, už se cítil mnohem lépe. Jeden pacient, který dostal ivermektin, je po smrti, ale ten měl velmi těžké koexistující nemoci. Takže nezemřel na covid, ale s covidem. Stav ostatních pacientů se výrazně zlepšil. Ani jeden z pacientů, kteří se léčili u mě, se nedostal do nemocnice. To je velmi dobrý výsledek, a to tu byli i pacienti v těžkém stavu.

 

V kombinaci s čím ivermektin podáváte?

V začátcích onemocnění ještě dáváme ve vyšší dávce vitaminy C a D spolu se zinkem a aspirinem. Když na základě výsledků z odběru krve zjistíme, že probíhá bakteriální zápal, přidáme antibiotika.

 

Zde

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/bratislavska-lekarka-podala-ivermektin-80-pacientum-stav-vsech-se-zlepsil-40352821

 

 

Ale ministerstvo zdravotnictví fakticky varuje lékaře před nasazením Ivermektinu:

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/blatneho-urednici-mari-sanci-dostat-ivermektin-na-predpis-40354340   

Blatného úředníci maří šanci dostat ivermektin na předpis

„Při podání léku off-label jde lékař s kůží na trh a nese riziko. Čekali jsme větší podporu od ministerstva, ale dočkali jsme se spíše alibismu, kdy to v podstatě nechali na praktických lékařích. Obávám se, že za těchto okolností nebudou chtít praktici lék podávat,“ řekl Právu zklamaný šéf Sdružení praktických lékařů Petr Šonka.

Přitom podle všech dosavadních zkušeností je ivermektin nejúčinnější, když je nasazen lidem s pozitivním nálezem hned po zjištění nákazy koronavirem, tedy ještě před případnou hospitalizací.

 

Lékař, který předepíše Ivermektin tak riskuje žalobu za cokoli. Například za to, že pacient i přes nasazení Ivermektinu onemocní vážně nebo zemře. Ale výrobce kyslíkových lahví nečelí podobnému riziku žalob za smrt pacienta, kterému je kyslík podáván v rámci „léčby“ covidu (metodou „kyslík a počkáme, až se z toho buď sám dostane nebo umře“).

 

Lékaři jsou tak postaveni do situace, kdy předepsat účinný a mnoha lety vyzkušený lék Ivermektin je vystavuje enormnímu riziku žalob o náhradu škody a/nebo rovnou trestního stíhání prakticky za cokoli, i za věci s Ivermektinem vůbec nesouvisejícími.

Ministerstvo zdravotnictví vědomě lékaře postavilo do situace, kdy nebudou Ivermektin předepisovat.

 

Proč?

 

O účinnosti Ivermektinu proti koronaviru SARS-CoV-2 se ví – chvíle napětí – ještě trochu – čekáte? – ještě chviličku – tak jo:

 

O Ivermektinu a jeho velice dobrých účincích proti covidu se ví od března roku 2020.

 

Jak to vím?

 

No protože v červnu 2020 vyšla „vědecká“ studie, podle které nasazení Ivermektinu při léčení lidí s Covidem je fuj, protože zbytky Ivermektinu jsou z těla vylučovány stolicí a močí, ty odchází do odpadních vod a nakonec (v přímořských zemích) až do moře. A Ivermektin by tak mohl ohrozit populaci hlístic ve Středozemním moři, což by mohlo ohrozit ryby a další živočichy ve Středozemním moři, a proto se nesmí Ivermektinem léčit, i když prokazatelně funguje a mohl by zachraňovat lidské životy, ale ohrozil by hlístice. Což by bylo fuj.

Studie zde

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7287431/

 

Cituji:

At the end of March 2020, ivermectin was confirmed as a drug for COVID-19 treatment. A significant amount of ivermectin could deposit into sediments of the semi-closed Mediterranean Sea…

Na začátku března 2020 bylo potvrzeno, že Ivermektin je lékem na léčbu nemoci COVID-19. Ale významné množství Ivermektinu by se mohlo usadit v sedimentech Středozemního moře…..

A dále:

A recent study by Australian scientists from Monash University and the Peter Doherty Institute for Infection and Immunity, suggests that ivermectin is able to produce a ~5000-fold reduction in viral RNA and stop SARS-CoV-2 from replicating within 24 to 48 h 

Aktuální studie australských vědců z Monash University a Institutu Petera Dohertyho pro Infekce a Imunitu ukazuje, že Ivermektin je schopen produkovat 5 000 násobnou redukci virové RNA a zastavit „množení“ viru SARS-CoV-2 během 24 až 48 hodin  

 

Takže vlády a odborníci a experti vědí od března 2020 o Ivermektinu jako LÉKU na covid.

 

Od března roku 2020 bylo možné léčit pacienty s těžkým průběhem lékem Ivermektin.

Ivermektin je schválen pro užívání lidmi od roku 1987. Především v rozvojovém světě ho užívaly desítky, možná stovky milionů lidí. Bez zaznamenaných vedlejších účinků.

 

Od března 2020 dle oficiální covid-alarmistické propagandy zemřelo na covid 2,6 milionu lidí.

(Mnohem spíše většina z nich jen „s covidem“ a mnozí ani „s“ ne, mnozí prostě jen byli vykázáni jako úmrtí covid, aniž by vůbec měli třeba jen pozitivní výsledek pofiderního testu. Minulý týden jsem mluvil s manažerkou naší partnerské firmy. Po obchodních věcech jsme došli i na covid, nouzový stav a další podobné věci. Umřel jí před měsícem dědeček. Na infarkt. Příčina úmrtí? Zapsán „Covid“. Na dotaz „proč?“, odpověď lékaře „protože to tak píšeme“.)

 

2,6 milionu lidí zemřelo na/s covidem.

 

Nikdo z nich nedostal ani šanci na vyléčení levným dostupným, desítkami let prověřeným lékem Ivermektin. 2,6 milionu mrtvých, kterým mocenské elity a „vědci“ nechtěli dát ani šanci na uzdravení.

 

Proč?

 

Masmediální propaganda, politici a hlasití flégrovští „odborníci“ a „vědci“ se naopak soustředí na to Ivermektin pomlouvat a preventivně kriminalizovat kohokoli, kdo by s ním chtěl léčit lidi.

 

Proč?

 

A dnes? Po roce, kdy Ivermektin mohl zachraňovat životy a mohl zachránit nezanedbatelnou část z těch 2,6 milionu zemřelých? A kdy mohl odvrátit lockdowny a zbytečnou devastaci ekonomiky, společnosti, kultury i obyčejného života obyčejných lidí?

 

Evropská léková agentura schválila zcela nevyzkoušené vakcíny typu mRNA (navíc na bázi zcela nevyzkoušené a nikdy nikde řádně netestované a nikdy nikde řádně neschválené technologie vakcinace). Ale lék Ivermektin, který je schválen pro lidi 40 let! a který je už rok, celých 12 měsíců znám svým zásadním pozitivním vlivem při léčbě Covidu, tento lék se Evropské lékové agentuře zdá podezřelý, nebezpečný, jedovatý.

 

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ema-nedoporucila-ivermektin-pri-lecbe-a-prevenci-covidu-19-40354754  

 

Proč?

 

EMA „argumentuje“ již dávno profláknutým lhaním o účinnosti Ivermektinu jedině v případě nasazení enormně vysokých dávek vážně ohrožujících život pacienta, lži o poškození vnitřních orgánů člověka při pokusech o léčbu covidu nasazením těch „enormně vysokých dávek“ Ivermektinu, které ovšem nikdy nikdo pacientům s Covidem nenasazoval. EMA se tak dopouští šíření lživé, falešné zprávy a vědomě podporuje trvání „pandemie“ Covid.

 

Proč?

 

Lékaři na Slovensku i u nás v Brně velice úspěšně léčí pacienty s těžkým průběhem Covidu lékem Ivermektin. Nad lhaním EMA a médií a „vědců“ o údajné účinnosti Ivermektinu jedině v případě nasazení život ohrožujících dávek jen kroutí hlavou, protože samozřejmě nenasazují žádné enormně vysoké dávky, ale dávky zcela standardní, desítky let nasazované desítkám milionů lidí na celém světě. Zde

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/porad-nechapu-co-se-tu-deje-rika-brnensky-primar-rezek-40354786  

 

Ale média a Evropská léková agentura si melou svoji písničku „enormně vysoké dávky, ohrožuje život člověka“.

 

Proč?

 

Pozn.: většina médií je ve svaté válce covid-džihádu proti Ivermektinu. Naproti tomu např. Novinky,cz se do kauzy Ivermektin pustily hodně zostra a dávají velký prostor lékařům, kteří Ivermektin velice úspěšně používají k záchraně lidských životů.  Novinky.cz si za to zaslouží uznání, když se alespoň v této věci vrací k poslání novinařiny jako veřejné služby, jako poslání a ne novinařiny v roli presstitutské kurvy, která podrží tomu, jen a jen tomu, kdo má moc a peníze.

 

Naproti tomu například Seznam „zprávy“ nebo idnes.cz jedou tvrdě stranickou linii „Ivermektin nepomáhá a je strašlivě nebezpečný“:

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zazrak-ivermektin-muze-ublizit-neberte-ho-varuje-americky-urad-145955

 

 

A samotná americká agentura U.S. Food and Drug Administration (FDA), tedy Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (jak bychom řekli v češtině) dokonce vydala rázné Nedoporučení používat Ivermektin k léčbě Covidu:

https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/why-you-should-not-use-ivermectin-treat-or-prevent-covid-19?c

Jejich „argumentace“ se opírá o několik nesmyslů:

-           Prý „Ivermektin nebyl schválen pro léčení Covidu“. Což je pravda. Proč nebyl schválen pro léčbu Covidu je ta správná otázka. Proč rok poté, co jsou známy významné pozitivní účinky Ivermektinu při léčbě Covidu nedal žádný byrokratický úřad povolení k jeho použití a dál nechává umírat lidi zcela zbytečně?

-           Pozn.: Mimochodem, schválena nebyla ani jedna z vakcín, které jsou naopak tak halasně propagovány a prosazovány protiprávními, nelegitimními opatřeními vlád. Všechny tyto vakcíny dostaly jen souhlas s využitím ve stavu ohrožení, nikoli schválení jako takové. Takže jde ze strany FDA o „argument“ zcela bezcenný, jde o pouhé strašení lidí a denunciaci Ivermektinu.

-           Podávání vysokých dávek Ivermektinu dle FDA může způsobit vážné následky. To jistě může. Stejně jako u naprosto jakéhokoli jiného léku, vitamínu nebo potravinového doplňku. Dokonce i veliká řada zcela běžných potravin může způsobit vážné zdravotní obtíže, pokud by těch potravin snědl člověk najednou příliš velké množství. Takže jde ze strany FDA o „argument“ zcela bezcenný, jde o pouhé strašení lidí a denunciaci Ivermektinu.

-           FDA dále „argumentuje“, že neprověřilo žádné údaje nebo fakta ohledně účinnosti Ivermektinu při léčení Covidu. K….a, a PROČ NE? Co dělali celý rok od března 2020??? A mimochodem, když neprověřili fakta ohledně účinnosti Ivermektinu, jak mohou tvrdit, že Ivermektin není účinný?  8-)

 

Další zdroje:

 

Zde

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivermektin-lek-kritika-nemocnice-brno-svate-anny-koronavirus-covid.A210309_123913_domaci_pmk

Nemocnice odmítla, že ivermektin je experimentální léčba bez důkazů

 

Zde

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/brnensti-lekari-odmitli-kritiku-ivermektinu-40353369

Brněnští lékaři odmítli kritiku ivermektinu

 

Zde

https://www.hlavnespravy.sk/kde-udelali-soudruzi-z-eu-chybu-australia-nema-ziadne-nove-pripady-covidu-ivermektin-pouzivaju-dokonca-az-v-stvorkombinacii/2423314  

„Kde udĕlali soudruzi z EÚ chybu?“: Austrália nemá žiadne nové prípady lokálneho nakazenia Covidom. Ivermektín používajú dokonca až v štvorkombinácii

 

Zde

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vylecila-se-ivermektinem-pro-kone-zabral-hned-40352242  

Vyléčila se ivermektinem pro koně. Zabral hned

Pozn.: Velice důležité – veterinární přípravky mohou kromě účinné látky Ivermektinu obsahovat i různé přísady nebo jiné aktivní látky, které mohou způsobit třeba i vážné zdravotní obtíže při užití člověkem. Stejně tak je nutné vždy dodržovat správné dávkování (uvádí se pro dospělého člověka 0,2mg na kilogram váhy.) Určitě nutno nebo minimálně vhodné konzultovart s lékařem. Pokud to není „doktor“, který vám poradí, ať si vezmete Paralen a počkáte na zhoršení stavu a následný odvoz na JIPku nebo na hřbitov.

 

Zde

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/torok-resime-jen-preziti-lekari-na-sebe-musi-vzit-odpovednost-40352939  

Török: Řešíme jen přežití, lékaři na sebe musí vzít odpovědnost

Máte zkušenosti s preventivním podáním ivermektinu? Podle lékařů z aliance Front line Covid-19 Critical Care (FLCCC) stačí brát jednu tabletu měsíčně, aby člověk získal imunitu.

Lékaři FLCCC mají obecně pravdu, i když my bereme jednu dávku za 14 dní, protože se pohybujeme v infekčním koronavirovém prostředí. Budeme to dělat, než se dokončí očkovací schéma. Nemáme s tím žádný problém.

 

Naproti tomu, režimní „lékaři“ mají také různá doporučení co dělat, když dostanete Covid. Stručně řečeno – zavřít se doma v jednom pokoji, z něj raději ani nevylézat, vzít si Ibuprofen proti teplotě a počkat, až se buď vyléčíte sami od sebe i bez léčení, nebo se Váš stav zhorší natolik, abyste mohli být odvezeni na JIPku nebo na Krchov.

Např zde:

https://zivotvcesku.cz/3-hlavni-kroky-jak-doma-lecit-covid-19-primar-infekcniho-oddeleni-popsal-co-je-potreba-udelat/

3 hlavní kroky, jak doma léčit covid-19. Primář infekčního oddělení popsal, co je potřeba udělat

"Pokud to jde, je třeba si zabrat samostatný pokoj, všichni budou používat respirátor. Když člověk půjde na záchod nebo k lednici, tak bude cinkat a řekne ostatním, aby se schovali, udrží distanc od členů domácnosti. Nechat si, když to přeženu, strkat jídlo pod dveře. Kdo je nakažený, je nebezpečný pro okolí," vysvětlil Pavel Dlouhý

"Neexistuje žádný lék, který by byl použitelný mimo nemocnice a nějak by ovlivnil samotný virus. Nemáme na to antibiotika ani žádný cílený lék, pro který by bylo nezbytné jít k doktorovi. Ty postupy jsou úplně běžné, takové, jaké mají všichni naučené z jiných infekcí dýchacích cest či chřipkových onemocnění. Je potřeba si ulevit od příznaků," řekl renomovaný lékař

"Příznaky jsou někdy docela úporné, lidé mají vysoké horečky, teploty trvají dlouho a jsou vyčerpávající. Je potřeba brát dostatečné dávky léků proti horečce, základním je Paralen, lze kombinovat s Ibuprofenem. Ty dávky musejí být vysoké, ale bezpečné, pro dospělého jsou to 4 gramy, tedy 8 tablet pětistovky denně, což je strop, který se nesmí překročit. Jedna nebo dvě tabletky nebudou stačit.

 

Takže – „cinkejte příborem, když jdete ven z pokoje, berte si prášky proti teplotě, žádný lék není [i když tedy jsou známé minimálně dva (Isoprinosine, Ivermektin)] a čekejte na smrt“.

Tohle je za hranicí lékařské etiky. Tohle je na odebrání lékařského titulu. Tohle je covid-fašistická propaganda ad nauseam.

Ještě lepší by místo cinkání příborem bylo, kdybychom si pověsili na krk kravské zvonce, aby bylo hned poznat, co jsme za voly a za krávy, když tyhle „odborníky“ a tento režim v čemkoli ještě posloucháme.

Chybí už jen to, aby tento primář poradil přikládání pijavic, pouštění žilou a vývar z jetele utrženého o půlnoci za měsíční noci během odříkávání otčenáše. (I když - ten vývar z jetele by byl možná alespoň o malinko lepší než ty jeho „rady“.)

 

Mimochodem, nepřijde vám to naprosto absurdní situace? Prý tu máme strašlivou nemoc, kvůli které je prý nutné zavřít vše, rozvrátit ekonomiku i státní finance, zlikvidovat veškerá občanská práva a svobody, zcela rozvrátit a zničit lidem život – a když tu strašlivou nemoc dostanete, tak máte cinkat příborem a vzít si Paralen. Moderní medicína 21.století.

 

 

Z pikantní „vědecké“ agitace proti účinnému léku Ivermektin:

Zde

https://www.thesouthafrican.com/news/can-ivermectin-cure-covid-19-abdool-karim-opinion/

‘Ivermectin is no COVID-19 cure – it’s toxic for humans’: Professor Karim

Tedy: „Ivermektin není žádný lék na covid – je pro lidi toxický“, což je zajímavé „zjištění“ „vědce“, že Ivermektin je pro lidi toxický – když je k léčení lidí výslovně schválen už celých 34 let a za tu dobu ho na celém světě užívaly desítky nebo možná stovky milionů lidí. Asi těm lidem nikdo neřekl, že Ivermektin je toxická látka a že mají umřít, protože jim to radí vědci.

 

To je jako v tom vtipu ve filmu Kameňák:

Vizita, lékař vezme ruku stařičkého pacienta ležícího bez hnutí a se zavřenýma očima na lůžku, chvíli hledá na ruce puls a pak řekne:

„Tak to je exitus“.

Stařík otevře oči a řekne:

„Ale pane doktore, já ještě žiju“

A babička, která celou dobu tiše sedí u staříkova lůžka:

„Ale kuš dědku! Rozumíš tomu ty nebo tady pan doktor!?!“

 

 

Zastírací manévry – Bamlanivimab, Remdesivir a jiné

 

Experimentální léky na Covid z kategorie Bamlanivimabu nebo Remdesiviru jsou podle mého názoru zastíracím manévrem. K tomu mne vede několik skutečností:

-           Jde o léky zcela nevyzkoušené, vyvinuté narychlo v posledních měsících.

-           Přesto jsou „schváleny“

-           I když desítky let známé a vyzkoušené léky (Isoprinosine, Ivermektin) schváleny nejsou

-           A dokonce jsou naopak pomlouvány v médiích a ze strany politiků zakazovány.

 

Klíčové je patrně skutečnost, že tyto léky jsou enormně drahé – jedno balení cca 2 000 USD a více.

 

Takže jedno balení 45 000 korun.

 

Kdyby měl každý občan České republiky mít k dispozici jedno balení, šlo by o částku 450 miliard korun.

 

Což je už přeci jen dost i na současný režim, který jinak utrácí na dluh jak opilý carský důstojník nebo stejně opilý dánský lodník.

 

Naproti tomu Isoprinosine nebo Ivermektin by vyšel na částku podstatně menší. 20 miliard korun v případě Icvermektinu, 5 miliard korun v případě Isoprinosinu.

 

Navíc, díky tomu, že jde o generika, tak je už může masově a lacino vyrábět každý.

Například Zentiva.

 

Místo dnešních 500 korun za Isoprinosine nebo 1 900 za Ivermektin by mohlo jít o 100-200 korun za balení.

 

Jedna až dvě miliardy korun za balení účinného léku Isoprinosine pro úplně každého občana České republiky, další jedna až dvě miliardy korun za balení účinného léku Ivermektin pro úplně každého občana České republiky.

 

A to už by se vyprázdnily, resp. vůbec neplnily nemocnice.

 

A to už by nemohlo být vyhlášeno stanné právo na věčné časy a nikdy jinak.

 

A to už by Hamáček v rudém svetru a Babiš s netopýříma ušima (ohnutýma gumičkama respirátoru) vypadali ultra trapně.

 

A to už by plán Great Reset byl zase neprůchodný.

 

A globální fašisté by tak propásli další bezva krizi k nastolení fašismu.

 

Ale 450 miliard za experimentální super-drahé léky – to není řešení, které by každý hned viděl jako zřejmé a průchozí.

 

A když mocenským elitám chybí vůle covid-krizi řešit, pak jsou léky neprůchozí – ty levné, účinné a vyzkoušené jsou zakázány, ty drahé, experimentální a nevyzkoušené stojí moc peněz.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

erectile help massage

plaquenil wiki,15. 8. 2021 11:55

chloroquine phosphate vs hydroxychloroquine sulfate https://plaquenilx.com/# antimalarial drug hydroxychloroquine