Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co když se všichni Slované spojí do jednoho státu?

14. 6. 2020

Co když se všichni Slované spojí do jednoho státu?

12. 10. 2019 Janinna politika, Slované

 

Co když se všichni Slované spojí do jednoho státu nebo Slovanského svazu?

 

Ahoj, milý čtenáři, v tomto článku vám povím o scénáři sjednocení všech slovanských národů.

 

V Evropě a v Rusku žije asi 300 milionů Slovanů.

Například v Rusku žije 146 milionů lidí a Slovanů asi 115 milionů. Sjednocený Slovanský stát by se stal nejmocnějším státem na světě, jedním z největších a ekonomika by v následujících desetiletích překonala Spojené státy, Čínu i západní Evropu.

 

Sjednocení je dlouhý proces, takže naše národy by potřebovaly UNII, například jako Evropská unie, ale v našem případě by se jednalo o Slovanskou unii, která by přešla do Slovanských států.

 

O výhodách tohoto sdružení pro všechny Slovany:

 

1. Hospodářským přínosem pro země východní Evropy je levná energie (plyn a ropa) a pro Rusy – třeba taková cesta do Bulharska by nebyla cestou do zahraničí.

 

2. Bezpečnost (vojenská aliance) například Polsko by nemuselo kupovat zbraně od Spojených států – pro ochranu před Ruskem (když by Rusko samo bránilo Polsko), tyto peníze by mohly být použity na zlepšení blahobytu obyvatelstva.

 

3. Slovanské země (teď umístěné v Evropské unii) by již nemusely přijímat uprchlíky ze severní Afriky a Středního východu.

 

V Evropské unii žijí Slované mnohem hůře než Anglosasové. (Němci, Francouzi a Britové)

Všechny slovanské země vymírají, populace stárne a ekonomika klesá.

 

Rozdíl existuje i ve výrobcích, např. obsah masa v produktech v západní Evropě je vyšší než na území osídlené Slovany. Myslím, že to vše se děje záměrně, protože obsah masa ovlivňuje vývoj a růst dítěte, mentální schopnosti dospělého.

 

To vše se podobá genocidě slovanských národů, skryté před očima obyčejného Evropana, ale jasně viditelné ve statistikách.

 

Naše národy budou prosperovat pouze při sjednocení.

Kdo a proč brání sjednocení slovanských národů?

 

Spojení Slovanů již v dávné minulosti se příčilo Anglii a Německu, protože vznik takového státu je hrozbou pro jejich prosperitu. Území osídlené Slovany je pro ně územím pro osvojení a rozšíření jejich hranic.

 

Například Východní Německo (území města Berlín), dříve NDR, bylo asi před 1000 lety územím obývaným slovanskými kmeny.

 

Nyní spojení slovanských národů brání Spojené státy, Anglie a Německo.

USA a Anglie se bojí posílení Ruska a Německo chce zachránit Evropskou unii.

 

Jakým problémům by čelil Slovanský stát?

 

1. problém. Možnost vzniku nacismu, víme k čemu vedl nacismus v Evropě.

To by vedlo k případnému útlaku malých národů a k možnému uzavření hranic pro emigranty.

 

2. problém. Možné oddělení Tatarstánu, Dagestánu, Čečenska a Baškortostánu od Ruska.

 

Pro mnoho Rusů by to asi nebyl nepřekonatelný problém, protože na oplátku by dostali mnohem více území, lidi s podobnou kulturou, v duchu blízcí.

 

Bratrské slovanské národy by se měly sjednotit, protože jsme spojeni, nelišíme se geneticky, máme jednu společnou historii, která spojuje naše národy po tisíce let.

 

Proto podle mého názoru Rusko v jednom státě (Unii) nepotřebuje Kazachy, Uzbeky, Tádžiky a Gruzínce (podobnost  se SSSR), s těmito národy má velmi málo společného, ​​nejsou jeho rodina.

 

Poznámka :

„Slované“ jsou často psáni malým písmenem, ale myslím si, že je správné psát jména všech národů a ras velkým písmenem. Jako projev úcty k představitelům ras a národů.

 

https://zen.yandex.ru/media/id/5cf67c54babd4000b0928613/chto-esli-vse-slaviane-obediniatsia-v-odno-gosudarstvo-ili-slavianskii-soiuz

pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář