Jdi na obsah Jdi na menu
 


Československo bylo příliš silné, proto muselo být zničeno.

15. 1. 2022
Československo bylo příliš silné, proto muselo být zničeno.
Současná ČR je pod ofenzivním tlakem Německa, sudeťáků, s nimiž jdou ruku v ruce germanofilové a sudetomilové. Po SR šilhají maďaroni.
„Nezaznamenal som žiadnu námietku, rozhorčenie ani reakciu na slová ich koaličného poslanca Györgya Gyimesiho z OĽaNO, ktoré vyslovil vlani vo vysielaní verejnoprávnej televízie. V súčasnosti najvplyvnejší maďarský politik na Slovensku (veď Matovič chodí na štátne návštevy do Budapešti iba s ním) v relácii „Do kríža“ 2. 12. 2021 na otázku moderátora Jaroslava Danišku, čo vlastne chcú a čo svojím pôsobením sledujú, otvorene priznal. „Chceme tu viac Budapešti a menej Bratislavy!“ Zaznelo to v pozoruhodnej štúdiovej partičke prvého útoku v zložení: Schutz – Hunčík – Gyimesi. Verbálny prejav iredenty alebo vlastizrada poslanca, ktorý prisahal na Ústavu Slovenskej republiky?
Když se podíváte na mapu, pak si uvědomíte podstatné skutečnosti. ČR se podle této mapy nestala 17. zemí SRN, jak někteří naši politici o tom mluvili, nýbrž byla rozdělena do tří zemí, a to Slezska, Moravy a Čech. Když však na mapě hledáme Slovensko, nenalézáme ho. SR jakožto státní útvar přestala existovat a stala se součástí Uher. Němci ani Maďaroni sami moc nezmohou. Potřebují ke svým imperiálním plánům v této etapě českou a slovenskou pátou kolonu. Ty existují a zdá se, že se aktivizují k dosažení cílů, které sledují, již dlouhodobě.