Jdi na obsah Jdi na menu
 


BKP odhaluje důvod, proč nebyl arcibiskup Kondrusiewicz puštěn přes hranice

4. 9. 2020

BKP odhaluje důvod, proč nebyl arcibiskup Kondrusiewicz puštěn přes hranice

video: http://vkpatriarhat.org/cz/?p=44483  https://youtu.be/Hgi0XteDEi4

https://struggle-with-sin.wistia.com/medias/bkwwppa90w

 

Byzantský katolický patriarchát je společenstvím biskupů, kněží a mnichů, kteří žijí v klášterech a hájí pravověrné učení katolické církve proti heretikům a církevním podvodníkům. Nyní se obracíme na běloruského arcibiskupa Tadeusze Kondrusiewicze.

 

Vážený arcibiskupe,

proč jste v době, kdy běloruský národ povstal na obhajobu prezidenta proti umělému Majdanu, jel do Polska? Je jasné, proč. Jel jste si pro nové instrukce, co teď dělat. Jak v nové situaci dosáhnout toho, aby Majdan zcela nezanikl, ale puč byl dovršen.

Jaké instrukce jste v zahraničí dostal, jste nechtěně prozradil ve svých projevech a listech z posledních dnů. Některé jste napsal Vy sám a některé podle Vašich směrnic Váš generální vikář Jurij Kasabuckij.

Šlo o tyto instrukce:

1) je třeba udržovat ohnisko napětí.

Váš pastýřský list ze dne 30. srpna 2020 proto začíná takto: „Naše vlast prožívá bezprecedentní sociálně-politickou krizi, která se každým dnem prohlubuje.“

Toto je demagogie a lež. Žádná krize se neprohlubuje. Běloruský národ krizi, kterou jste uměle vyvolal, překonal a opětovně dokázal, že stojí za svým prezidentem.

Nepovedla se Vám, arcibiskupe Kondrusiewiczi, ani umělá karanténa v chrámech. Takzvaná karanténní opatření, která jste přikázal kněžím, znamenala hrubé zneuctění svaté eucharistie. Vtáhl jste tak pod prokletí i katolické věřící. Jistě víte, že podle církevních kánonů na Vás dopadl trest latae sentetiae, tedy vyloučení z církve za zneuctění eucharistie. Kromě jiných zločinů proti církvi, které se týkají víry a mravů, jste se i tímto vyloučil z církve. Je jasné, že nyní sloužíte ne Kristu, ale antikristu jako Jidáš.

Také se, arcibiskupe Kondrusiewiczi, zmiňujete o složité ekonomické situaci, která je podle Vás velmi znepokojivá. Přitom největší zaměstnanost v celé Evropě je právě v Bělorusku. Medicína i vzdělání jsou zde zdarma. Vy přesto navozujete dojem velmi znepokojivé ekonomické situace. Zase jste tím jen odhalil své velké přání, aby znepokojivá situace, která není, nastala. Můžete srovnat ukrajinskou a běloruskou ekonomiku: Jaké má Ukrajina mezinárodní dluhy? Jak roste její ekonomika, když 5 milionů Ukrajinců vyjelo za prací do zahraničí atd.

Bělorusko žádnou krizi ve srovnání nejen s Ukrajinou, ale i s ostatními evropskými státy, neprožívá. Co to je za slepotu a drzost, lhát Bělorusům do očí! Tragédií však je, že Vámi zbalamucená mládež tomu věří. Vy jste dostal, arcibiskupe Kondrusiewiczi, úkol znovu rozdmýchat oheň sváru a nenávisti. Mluvíte ale o pokoji, lásce, jednotě a o mírném řešení – jinými slovy – o mírném pádu do propasti. 

Dokonce i teď, kdy je jasná převaha národa nad Vámi zmanipulovanými a oklamanými skupinami majdanovců, drze píšete, že „hrozba občanské války je stále reálná“. Nejde o reálnou hrozbu, jde o Vaše zločinné přání a Váš program, který jste dostal rovněž v zahraničí. Podle něj máte jít přes mrtvoly i za cenu občanské války, jak určují technologie barevných revolucí.

Nyní ze sebe děláte mučedníka, že Vás nepustili přes hranice, abyste mohl zákeřně řídit puč přímo na místě, a to k sebevraždě zmanipulovaných katolíků a oklamané mládeže.

2) Druhá instrukce, kterou jste dostal, zní, že je nutno vytvořit síť skrytých revolucionářů a zamaskovat ji úctou k sv. archandělu Michaelovi.

Mají se vytvářet, jak už informoval katolíky Váš generální vikář, ohniska nepokoje, maskovaná modlitbou, a to jak v chrámech, kaplích, po domech, tak dokonce i u křížů při cestách. Úžasný program! Tak se maskovali komunističtí revolucionáři v roce 1917 v Rusku. Odůvodňovali svou přípravu puče scházením se na modlitbu před ikonou – tzv. rudý koutek. Vy nyní k maskování puče zneužíváte sv. Michaela.

3) Máte úkol v měsíci září organizovat za každou cenu další akce, protože globalizaci a komplexní karanténě v Evropě je překážkou právě nezávislé Bělorusko. O svržení běloruské vlády mají eminentní zájem zákulisní elity, jako Gates, Soros, Rockefeller a jiní takzvaní filantropové, kteří usilují o redukci lidstva. Bělorusko jim stále narušuje plány.

4) Vyvrcholení puče by mělo nastat, podle Vašich tajných instrukcí, arcibiskupe Kondrusiewiczi, kolem svátku sv. Michaela. Tím se má demonstrovat cíl Vašeho programu, podle něhož satan zvítězí nad sv. Michaelem, ochráncem církve. Se svátkem sv. Michaela je spojen i Majdan na Ukrajině. Prozradil jste tedy i termín i přípravu. Dobře víte, že zednáři také uctívají anděla, jakoby sv. Michaela, ve skutečnosti jde o lucifera – satana. Podobně i vy chcete zneužít tzv. úctu k sv. Michaelovi k satanizaci Běloruska.

Vy víte, arcibiskupe Kondrusiewiczi, že schovávat se za modlitbu a náboženské pobožnosti je nenapadnutelné ze strany vlády. Kdyby totiž Vaši diverzantskou činnost začali stíhat, zaštítíte se mezinárodními zákony o náboženské svobodě a budete dělat humbuk, jako by prezident byl diktátor a vy – diverzanti – jako byste byli pronásledovaní mučedníci. To je ale kolosální podvod! 

5) Vaši kněží, arcibiskupe Kondrusiewiczi, a někteří Vaši aktivní katolíci cílevědomě a dlouhodobě politicky ovlivňují studenty. Prázdniny studentům skončily, a to je pro Vás od 1. září nová šance masově zneužít kumulaci studentů k novým nepokojům skrze organizované církevní agenty.

Toto jsou některé ze směrnic, které Vám byly dány v zahraničí. Bylo chybou, že Vás nepustili do Běloruska. Měli Vás odvézt z hranic přímo do vězení jako hlavního osnovatele svržení zákonné vlády. Bylo by spravedlivé, abyste nyní byl předán polskou vládou běloruskému soudu a byl nad Vámi vynesen spravedlivý rozsudek za organizování puče.

Vážený arcibiskupe Kondrusiewiczi, je vám 75 let. Měl byste vážně myslet na smrt, Boží soud a peklo, které Vás čeká za Vaši zradu Krista i církve. Zneužil jste biskupský úřad tak podlým způsobem, že prostý člověk nemůže uvěřit, že takové podlosti by byl schopen ten, kdo představuje hlavu katolické církve v Bělorusku.

Zřejmě dlouhou dobu i prezident Lukašenko by nevěřil, kdo vlastně jste a komu sloužíte. V tomto roce jste však ukázal svou pravou tvář. Realita je taková, že hlava katolické církve v Bělorusku je podvodník, Jidáš a masový vrah církve i běloruského národa.

 

 

Byzantský katolický patriarchát

 

2. 9. 2020

Přišlo e-poštou

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář