Jdi na obsah Jdi na menu
 


Best - Zelený „Marťan“ v marťanské čtvrti zvané Kavčí hory

4. 9. 2021

Best - Zelený „Marťan“ v marťanské čtvrti zvané Kavčí hory

 

Náčelník generálního štábu Armády Aleš Opata hovořil o vojenských výdajích a poznamenal, že žijeme v reálném světě, nikoli na Marsu.

Erik Best, americký publicista

4. září 2021 - 10:30

 

Řekl to v marťanské čtvrti zvané Kavčí hory, píše na facebooku Erik Best.

 

A komentáře opět zajímavé:

 

Rozpočet operetní armády, která není určena k obraně ČR.

 

Už bychom měli vypráskat zelené zaprodané mozky, které nejsou schopny pochopit, že prvořadým ukolem je obranyschopnost naší země, ne závazky vůči arogantním chotkám USA ovládat svět

 

Guma zelená...

 

S výdaji na armádu bych neměl problém. Protože vojáků si vážím.

 

Pokud by nás ovšem ta naše armáda chránila poněkud blíž než pod Hindukúšem. Tam se ovšem nevyslala sama, ale dali jí to za úkol naší uvědomělí politici.

 

A malá jedovatost. Dnes máme z armády dvacetitisícový lehký expediční sbor, který by vzhledem ke své velikosti nebyl schopen ubránit, ani bránit i pouhou Prahu. Jak to proboha dělali ti komunisté, když tu měli dvěstětisícovou armádu? A k tomu nezadlužený stát.

 

Mohl by predlozit ucet za misi v afganistanu

 

To je ten cínový vojáček, co ohlupuje veřejnost tím, že vydává bezhlavý úprk z boje za triumfální vítězství... Tak ubohé výroky zazněly naposledy ze stalingradského kotle.

 

Vojáků bránící svou vlast si vážím. Ale opovrhuji zelenými mozky jako Opata a Šedivý, který nosí uniformu českou, ale hájí zájmy USA ve světě a ještě oblbuje veřejnost nesmyslnými kecy, jak v Afghánistánu bráníme naši bezpečnost!!!!!

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)