Jdi na obsah Jdi na menu
 


Berlín - Volební podvod jako v nejhorších dobách NDR

2. 10. 2021

Berlín - Volební podvod jako v nejhorších dobách NDR

 

Běžný spotřebitel médií si myslí, že proces sčítání hlasů je manipulován pouze v nepoctivých státech jako je Bělorusko a Venezuela a jednou v NDR.

Fronta před volební místností

2. října 2021 - 09:01

 

Ve skutečnosti se ukázalo, že minulou neděli Berlín vypadal mnohem více jako „neúspěšný stát“ než zmíněné státy. „Mohli být rádi, že Putin neposlal do Berlína žádné volební pozorovatele“, řekl člověk v odpovědi  pro Welt..

 

Organizovaná (!) katastrofa byla již vidět ve volební neděli: Dlouhé fronty před volebními místnostmi, chybějící hlasovací lístky a hlasování se často konala po 18. hodině. Mnoho čekajících lidí bylo tak frustrovaných, že odešli domů, aniž by něčeho dosáhli - jasný případ volebního podvodu!

 

Když už mluvíme o chybějící hlasovacích lístcích: Na nádvoří radnice v berlínské čtvrti Pankow učinil reportér šokující objev: V sudu, zjistil prázdné hlasovací lístky pro druhé hlasování do Sněmovny reprezentantů.

 

Hlasovací lístky tedy pak jednoduše nechyběly...

 

Stejně jako falešné prezidentské volby v USA

 

Nyní je jasné: Všechno bylo mnohem horší. K takové míře manipulace v Německu od podvodných místních voleb NDR v květnu 1989 nedošlo. Stejně jako v amerických prezidentských volbách Trump vs. Biden v listopadu 2020 byly hlasovací lístky nalezeny v koši, tuny správně vyplněných hlasovacích lístků byly považovány za neplatné - a někdy bylo více hlasů než oprávněných voličů.

 

Biden k výsledku německých voleb: „Donnerwetter“

 

Tagesspiegel analyzoval:

Ve volebním okrsku 124J v Reinickendorfu má právo volit kolem 1382 lidí, ale v referendu tam hlasovalo 2146 lidí. Volební účast činí 150 procent. Podobné by to mělo být v Tempelhof-Schöneberg, kde prý 126 procent voličů odevzdalo svůj hlas pro Sněmovnu reprezentantů a referendum.

 

Za neplatných bylo prohlášeno až 69 procent hlasů

 

Minimálně v 99 volebních okrscích hlavního města byl za neplatný prohlášen pozoruhodný počet hlasů, ve všech hlasovacích lístcích je ovlivněno nejméně 13 120 hlasů.

 

Welt píše:

Tak vysoký podíl neplatných hlasů v 99 volebních okrscích naznačuje systematické chyby.

Bylo nejméně 18 volebních místností, ve kterých minule nebyly zaregistrovány žádné neplatné hlasy nebo jen jedno nebo dvě procenta - tentokrát ale přes deset, v šesti případech nad 20 a v jednom případě dokonce přes 36 procent neplatných!

Ještě dramatičtější to bylo při současném referendu v Berlíně („Expropriate Deutsche Wohnen“): V některých volebních okrscích byla více než polovina odevzdaných hlasovacích lístků považována za neplatné! Šílenství: Ve volebním obvodu 08324 v Hermann-Sander-Grundschule v Neuköllnu to bylo dokonce více než 69 procent. Celkem nejméně 85 000 hlasů v referendu bylo považováno za neplatné, 4,6 procenta!

 

Odhad výsledků voleb na místě sčítání

V Charlottenburg-Wilmersdorf se pouze odhadovalo, jak voliči ve volbách hlasovali. Podvod byl odhalen, protože okrsek pojmenoval přesně stejné hlasovací podíly pro všechny strany pro 22 volebních místností. Volební pracovník oznámil, že systém nepracoval, protože všichni volební pracovníci byli mladí, byli tam poprvé a téměř necvičili. „Čísla byla špatná tam a zpět.“

 

(rp,prvnizpravy.cz,compact-online,foto:arch.)